Na štai šiais metais dar viena vasara, kuri jau nebeilgai užsitęs, ira š kaip visad beveik nieko nenuveikiau. (krepšinio prasme)
Man 14 metų, krepšinį labai mėgstu, noriu vis patobulėti, turėjau ir tikslų, bet tiesiog esu keistas žmogus. Na tarkim prisiverčiu pasitreniruoju 1 savaite, po to vėl nebesitrenirijuoju, nes tai karšta, tai dar kasnors, arba dažniausiai tinginys ima. Vat tai pirma norėčiau pkalsuti kaip prisiversti, nugalėti tinginį, užsigrūdinti.
Antras dalykas, esu iš kaimo, ir dėl to, kad nėra salygų žaisti kokiam MKL ar pan, save labai nuvertinu, manau kad nieko nepasieksiu ir pan.
Ne karta bandžiau prisitrinti kokiose krepšinio mokyklose, ebt vis nebuvo salygų, tai nėra autobusų tai dar kas.
Lankau treniruotes. bet geriau apie jas net neklauskit nes ten visiškas š. Taigi iš anksto ačiū, už pasiūlymus, ir komentarus.
nu tu čia ir klausi : kaip lavinti valią? Atsakysiu paprastai už tave niekas nenugyvens, savo gyvenimą gyvenk tik pats. O jei randi priežasčių nesitreniruoti.. Tada gyvenimas ras tau priežasčių netapti krepšininku.
Jei tyngėsit nieko nepasieksit 100 proc. Jei norit tapti krepšininkais nuo ryto iki vakaro turit aikštelėj praleist kiekvieną dieną. Nieks jūsų nesistengs padaryti krepšininkais, patys turit stengtis.
Na as irgi sawe galeciau priskaiciuot prie tinginiu
Negaliu reguliarej pradet sportuot..
Bet zadu pradet lankyt treniruotes ir manau persiwers wiskas i gera
O tau atsakau : Jei isties noresi tai pradesi,bet jei ne,tai ne..
Man kogero pritruksta noro pradet
Aš irgi toks tinginys. Ką pradedu daryti, tas jau nusibosta. Tai vėliau tai dar kažkada... Pvz Air Alert 3 dariau kažkur apie 3-4 sav., bet paskui jau tingėdavau.
Na taip iš tiesų, yra noro, bet aš sau randu vis kažkokių priežasčių, manau reikia prisiversti kažkaip save, nes noriu patobulėti, noriu žaisti gerai, bet viskas tik nuo pačių priklauso.
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 09-08-2011 17:16
lauris547 parašė:
Na taip iš tiesų, yra noro, bet aš sau randu vis kažkokių priežasčių, manau reikia prisiversti kažkaip save, nes noriu patobulėti, noriu žaisti gerai, bet viskas tik nuo pačių priklauso.
Pilnai sutinku. Pabandyk pažiūrėti kokių įkvepiančių video, manau, jei žiauriai žiauriai norėsi-neišsedėsi vietoje .
Aš pati dabar labai netinginė pasidariau, kažkaip atsirado motyvacija treniruotis po stovyklos. Esu dėkinga stovyklos treneriams už tai.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Aš tai ilsiuosi per vasara nedariau kazkokiu trenoruociu tik kiekviena diena žaisdavau su bendraamžiais,o prasidejus sezonui prasides ir darbas treniruotėse.
off : Gaila kad nenuvariau aš į ta stovykla nors labai norėjau, bet neatradau laiko, ir nenorėjau varyt be draugo.
o dbr į tema. : taigi ačiū už patarimus, na manau stengsiuos nenustoti treniruotis.