Sugalvojau tokią temą sukurt, kurioje būtų galima dalintis jūsų treniruočių pratimais, patarimais kaip efektingiau išnaudoti resursus kuriuos turi ir pan. Pvz.: randat youtube.com kokį nors gerą pratimą, ir sugalvojat pasidalint, tai dedat čia Žinoma, galima sakyt, kad tam yra naujienų skiltis, tačiau ten ir reikia dėti naujienas (pvz. youtube klipus įkeltus prieš savaitę), o čia galėsit talpint "senienas", savo sugalvotus patarimus ir t.t. Manau naudinga tema.
Tai aš predėsiu:
Dauguma žmonių sako: "ar mano metimas taisyklingas? Ar gerai/blogai mėtau? Ką patartumėt pakeist?" ir t.t. Tokio dalyko, kaip blogas metimas tiesiog nėra. Jei metant tokiu stilium kokiu meti, tau krenta arba tau jis yra patogus, mėtyk taip ir toliau. Juk daugumos NBA žvaigždžių metimas nėra "kaip iš knygos", tačiau jie yra vieni iš geriausių metikų istorijoj. Kad ir tas pats Kobe Bryant. Kas iš to, kad mėtysi taisyklingai, bet nepataikysi?
Kitas dažnas klausimas "Ką daryt, jei noriu išlaikyt stabilią formą kai mėtau (visą laiką mest taip pat)?". Atsakymas paprastas - treniruokis. Krepšinis toks žaidimas, treniruojiesi ir tampi snaiperiu, komandos lyderiu ir t.t., o nesitreniruosi - nei taikliai mėtysi, nei stabiliai, nei išvis neturėsi progos mest per varžybas - juk jei klišas esi, niekas tau ir nepasuos kamuolio. Per dieną sumesk 300-500 metimų ir net nepastebėsi, kaip netik kad stabiliai mėtysi, bet ir taikliai
Pareklamuosiu sena savo video, ta proga kad tokia tema Čia labiau fizinės treniruotės, negu krepšinio, bet to irgi reikia krepšinyje, taigi... http://www.youtube.com/watch?v=o9JhpX0mk0g
Sugalvojau tokią temą sukurt, kurioje būtų galima dalintis jūsų treniruočių pratimais, patarimais kaip efektingiau išnaudoti resursus kuriuos turi ir pan. Pvz.: randat youtube.com kokį nors gerą pratimą, ir sugalvojat pasidalint, tai dedat čia Žinoma, galima sakyt, kad tam yra naujienų skiltis, tačiau ten ir reikia dėti naujienas (pvz. youtube klipus įkeltus prieš savaitę), o čia galėsit talpint "senienas", savo sugalvotus patarimus ir t.t. Manau naudinga tema.
Tai aš predėsiu:
Dauguma žmonių sako: "ar mano metimas taisyklingas? Ar gerai/blogai mėtau? Ką patartumėt pakeist?" ir t.t. Tokio dalyko, kaip blogas metimas tiesiog nėra. Jei metant tokiu stilium kokiu meti, tau krenta arba tau jis yra patogus, mėtyk taip ir toliau. Juk daugumos NBA žvaigždžių metimas nėra "kaip iš knygos", tačiau jie yra vieni iš geriausių metikų istorijoj. Kad ir tas pats Kobe Bryant. Kas iš to, kad mėtysi taisyklingai, bet nepataikysi?
Kitas dažnas klausimas "Ką daryt, jei noriu išlaikyt stabilią formą kai mėtau (visą laiką mest taip pat)?". Atsakymas paprastas - treniruokis. Krepšinis toks žaidimas, treniruojiesi ir tampi snaiperiu, komandos lyderiu ir t.t., o nesitreniruosi - nei taikliai mėtysi, nei taisyklingai, nei išvis neturėsi progos mest per varžybas - juk jei klišas esi, niekas tau ir nepasuos kamuolio. Per dieną sumesk 300-500 metimų ir net nepastebėsi, kaip netik kad stabiliai mėtysi, bet ir taikliai
"Per dieną sumesk 300-500 metimų ir net nepastebėsi, kaip netik kad stabiliai mėtysi, bet ir taikliai" Sitas meslas tikrai nepades yra toks bicas kaip Taylor Allan tai jis yra specialus treneris vienas geriausiu metiku dabar krepsinyje tai jis kda ir mesdavo 1000 metimu per dienas jam tai neapdejo ti kgavo trauma bicas. Jis dare paprasciausius drillus visokius su kedem ir pns ir dabar ziauriai taikliai meto o jei kas dar domites tai Prolific shooting program sita yra gera bet mokama ) Aisku ten pageres tas metimas bet LABAI NEDAUG jei tu metysi tuos 300-500
Tai aš predėsiu:
Kitas dažnas klausimas "Ką daryt, jei noriu išlaikyt stabilią formą kai mėtau (visą laiką mest taip pat)?". Atsakymas paprastas - treniruokis. Krepšinis toks žaidimas, treniruojiesi ir tampi snaiperiu, komandos lyderiu ir t.t., o nesitreniruosi - nei taikliai mėtysi, nei taisyklingai, nei išvis neturėsi progos mest per varžybas - juk jei klišas esi, niekas tau ir nepasuos kamuolio. Per dieną sumesk 300-500 metimų ir net nepastebėsi, kaip netik kad stabiliai mėtysi, bet ir taikliai
aš nesitreniruoju "labai smarkiai", tiesiog išeinu pamėtyt, atlieku 100-500 metymų per diena ir man to užtenka be to, aišku, judesiukų ar šuolio pratymų
Zinokit mielai video susukciau jei zinociau su kokia programa, pas mane windows 7 ir jei galetu padeti gal i PM parasyto kokia programa ir is kur siustis, buciau labai dekingas
as nedaug metau,nebent nera zmoniu.seip dazniausiai zaidziu krepsini su vyresniais,taip patirties igaunu,metimo treniravimo technika esu susidares, kai turiu laiko darau.
Sezono metu nėra daug laisvo laiko,tad ir indivudualioms treniruotems sunku jo atrasti. Laisvą dieną stengiuosi prasibėgti krosą, padaryti kelis pratimus šuoliui. Salėje beveik nedirbu.