Titulinis Naujienos Krepšinio vadovas Pamokos Treniruotės Forumas Dienoraščiai Narių video Konkursai Pasiūlyk naujieną/video
Stovyklos foto
Kitos foto-22
Kitos foto-22
Stovykla 2009 - Kitos foto
Krepsininkas.net stovykla
Info apie stovyklą

Registracija

Ignalina 2012

Daugai 2012

Foto galerija

Video galerija

vasaros stovyklos
2012.

Kviečiame dalyvauti
Krepsininkas.net portalo
konkursuose.
Krepšinio vadovas
Krepšinio vadovas
---------------------------------------

Metimas

Driblingas

Perdavimas

Prasiveržimas

Klaidinantys judesiai

Gynyba

Kova dėl kamuolio

Mąstymas

Apšilimas

Fizinis pasirengimas

Vertikalus šuolis

Vikrumas

Lankstumas

Krepšinio sistemos

Krepšinio taisyklės
Gatvės krepšinis
Turnyrai

Triukai

Video miksai
Born To Fly
Apie Born to fly grupę

Video klipai
Apie krepšinio prekes
Krepšinio inventorius

Krepšinio bateliai

Krepšinio apranga

Krepšinio kamuoliai

Apsaugos ir įtvarai

Krepšinio aksesuarai
Įdomios forumo temos
Narių prisistatymas

Jūsų krepšinio video

Naudingiausi krepšininkai
Krepšinio video kategorijos
Populiariausi video

Įspūdingiausi dėjimai

Linksmas krepšinis

Krepšininkai

Krepšininkės

Krepšinio legendos

Krepšininkų žaidimo epizodai

Varžybų video

Krepšinio treniruotės

Pratimai krepšininkams
Garsiausi Lietuvos ir Pasaulio krepšininkai
Garsiausi Lietuvos krepšininkai: Pranas Lubinas, Stepas Butautas, Modestas Paulauskas, Rimas Kurtinaitis, Valdemaras Chomičius, Šarūnas Marčiulionis, Arvydas Sabonis, Artūras Karnišovas, Saulius Štombergas, Žydrūnas Ilgauskas, Darius Songaila, Ramūnas Šiškauskas, Arvydas Macijauskas, Šarūnas Jasikevičius, Linas Kleiza, Darjuš Lavrinovič, Kšyštof Lavrinovič, Mantas Kalnietis, Dainius Šalenga, Paulius Jankūnas

Garsiausi Pasaulio krepšininkai: Jerry West, Oscar Robertson, Wilt Chamberlain, Pete Maravich 'Pistol Pete', Magic Johnson, Dominique Wilkins, Michael Jordan, Dennis Rodman, Nikos Galis, Dražen Petrovič, Larry Bird, David Robinson , Karl Malone, Dirk Nowitzki, Allen Iverson, Tracy McGrady, Kobe Bryant, Yao Ming, Tony Parker, Dwyane Wade, Lebron James, Carmelo Anthony, Josh Smith, Rajon Rondo, Kevin Durant..bus daugiau..
Laisvalaikiui
Mano krepšinio aikštelė

Krepšinio atvirukai

Žaidėjų pasirodymai

Lietuvos rinktinė

Krepšinio parodijos

Krepšinio parašai

Krepšinio avatarai

Flash sporto žaidimai

Krepšinio žodynėlis

Krepšinio testas
Nuorodos
Krepsinis
Krepšinio naujienos
nba live lt
World of Basketball
Mobili bendruomenė
Butu nuoma
Android programos
Temos peržiūra
Krepsininkas.net - Jaunimo krepšinio portalas | Krepšinio treniruotės | Informacija apie krepšininkų rengimą
Puslapis 1 iš 2 1 2 >
Autorius Pasitikėjimas savimi
NeRoN
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Apšilęs

Šis vartotojas turi  0  įspėjimus.
Reputacija: 1

Įstojęs: 11.07.09
Parašyta 23-01-2012 13:43
Sveiki,
jau ilgą laiką neduoda ramybės pasitikėjimas savimi.. kad ir kaip bandyčiau pasitikėti savo jėgomis, per krepšinio varžybas ar tiesiog žaidžiant su vyresniais išmetu neužtikrintai, lyg kažko bijodamas. Beveik prieš išmesdamas žinau, kad neįmesiu..
Nebežinau kaip pasitikėjimą savimi išūgdyti.

Esu geras metikas tik tada kai pasitikiu savimi. Atrodo kitą dieną ta patį padarysiu, bet va pradedu metyt neužtikrintai jau po pirmo netaiklaus metimo. O jei treneris ar draugai duoda pastabų supykę, tiesiog pasitikėjimas savimi išnyksta, o tada jau neįmetu išvis.

Autorius RE: Pasitikėjimas savimi
ViDi
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Dubleris

Reputacija: 13

Vieta: Kaunas
Įstojęs: 08.08.11
Parašyta 23-01-2012 13:52
Tai gal per treniruotes mėtai paprastai tiesiog? Paimi kamuolį ir meti? Turi įsivaizduot tokią situaciją tarsi žaidi ne vienas ir mėtyti iš judesio, nuo sumušimo ir panašiai. Kuo sudėtingesnę situaciją susikursi per treniruotę, tuo lengviau bus per varžybas.

NeRoN
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Apšilęs

Parašyta 23-01-2012 14:00
O taip sakai padeda? taip metau daug metimo rytais, per trenieruotes paprastai.
ViDi
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Dubleris

Reputacija: 13

Vieta: Kaunas
Įstojęs: 08.08.11
Parašyta 23-01-2012 14:13
Jei nesitreniruosi taip kaip nori žaisti rungtynėse, tai kodėl turėtum gerai žaisti rungtynėse? smiley Čia tas pats kas treniruotis stalo tenisą ir tikėtis, kad tikrą tenisą gerai žaisi smiley

Redaguotas ViDi 23-01-2012 14:14
NeRoN
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Apšilęs

Parašyta 23-01-2012 14:40
Galbūt ir gerai tu sakai. smiley bet kažkaip nemanau, kad paprastus metimus metant per varžybas, nuo to pasikeistų pasitikėjimas savimi.. vistiek kažkaip toks nejaukus metimas, lyg nesinorėtų mest, ir t.t.
BeAsT
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Apšilęs

Vieta: Jurbarkas
Įstojęs: 27.12.11
Parašyta 23-01-2012 16:05
cia jau tik pats sau turi padet. zaisk daugiau 1ant1smiley

Who doesen't kill you, makes you stronger...[b][/b]

Augusta
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Lygos MVP

Reputacija: 18

Vieta: Utenos raj. Vyžuonos.
Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 23-01-2012 19:09
NeRoN parašė:
Galbūt ir gerai tu sakai. smiley bet kažkaip nemanau, kad paprastus metimus metant per varžybas, nuo to pasikeistų pasitikėjimas savimi.. vistiek kažkaip toks nejaukus metimas, lyg nesinorėtų mest, ir t.t.

Man irgi anksčiau būdavo.
Trumpai aprašysiu savo situaciją. smiley
Pernai pelnydavau apie 5 pt, nors gaudavau žaisti labai daug. Šiemet sumetu apie 20pt į varžybas. Tai lėmė psichologinis pasiruošimas, bei, lyderės išvykimas iš mūsų komandos (ji žaidė 5nr, aš 4, tai pozicijos gana panašios).
Visgi, kas liečia psichologiją:
Aš asmeniškai, esu išbandžius 2 metodus, kuriuos ir pasakysiu.
1. Nusistatyti labai kovingai. Aš asmeniškai, klausydavau trankios, užvedančios muzikos, taip pat patariu pažiūrėti šitą video, net šiurpuliukai eina per nugarą. smiley
http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs
Man asmeniškai, šitas metodas nepadėjo, jei atvirai, na bet kiekvienam žmogui skirtingai. smiley Tiesiog perdegu iš to užsidegimo. smiley
2. Kaip aš vadinu : "Įjungti px pavarą". smiley Nes tada negalvoji apie žaidimą (tuo pačiu, ir nesinervini dėl to). Tiesiog padurniuok su draugais, paklausyk linksmai nuteikiančios muzikos, filmą ar panašiai. Tada ir dings tos mintys "kas bus, jei nepataikysiu" ar panašiai. smiley
Na, o kas liečia metimą, tai kaip ir minėjo, mėtyk iš judesio, nes per varžybas toli gražu nevisada turėsi pakankamai laiko idealiai nusitaikyti arba nebūsi laisvas. smiley

Tai tiek moralo. smiley
Tikiuosi padėjau. smiley

Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?

www.kvirtuozai.lt/
itech
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Dubleris

Įstojęs: 11.04.10
Parašyta 23-01-2012 20:06
Mane kartais erzina ne tas nepasitikėjimas savimi, o nepasitikėjimas manimi. Na kiti manimi nepasitiki. Va čia yra didžiausia problema išudgyti kitų pasitikėjimą savimi. Už kiekvien ą klaidą tave audžia, o už gera epizoda pagaili gero žodžio.

Tokiu atveju įjugi px pavarą, kokią augusta paminėjo ir žaidi savo žaidimą ir po truputį išsikovoji.
TheNAmE
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Dubleris

Reputacija: 3

Vieta: Kybartai
Įstojęs: 20.07.10
Parašyta 23-01-2012 21:29
itech parašė:
Mane kartais erzina ne tas nepasitikėjimas savimi, o nepasitikėjimas manimi. Na kiti manimi nepasitiki. Va čia yra didžiausia problema išudgyti kitų pasitikėjimą savimi. Už kiekvien ą klaidą tave audžia, o už gera epizoda pagaili gero žodžio.

Tokiu atveju įjugi px pavarą, kokią augusta paminėjo ir žaidi savo žaidimą ir po truputį išsikovoji.

Tas tai joo, jauti, kad gali kažką parodyti aikštelėj, o kiti š mala. O dėl pasitikėjimo savimi, žinok, kad niekam nerūpi tavo reikalai, tik tau pačiam. Turi į nieką nekreipt dėmesio, atsipalaiduot ir tiesiog žaist kaip mokismiley

NeRoN
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Apšilęs

Parašyta 23-01-2012 23:20
Man irgi anksčiau būdavo.
Trumpai aprašysiu savo situaciją.
Pernai pelnydavau apie 5 pt, nors gaudavau žaisti labai daug. Šiemet sumetu apie 20pt į varžybas. Tai lėmė psichologinis pasiruošimas, bei, lyderės išvykimas iš mūsų komandos (ji žaidė 5nr, aš 4, tai pozicijos gana panašios).
Visgi, kas liečia psichologiją:
Aš asmeniškai, esu išbandžius 2 metodus, kuriuos ir pasakysiu.
1. Nusistatyti labai kovingai. Aš asmeniškai, klausydavau trankios, užvedančios muzikos, taip pat patariu pažiūrėti šitą video, net šiurpuliukai eina per nugarą.
http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs
Man asmeniškai, šitas metodas nepadėjo, jei atvirai, na bet kiekvienam žmogui skirtingai. Tiesiog perdegu iš to užsidegimo.
2. Kaip aš vadinu : "Įjungti px pavarą". Nes tada negalvoji apie žaidimą (tuo pačiu, ir nesinervini dėl to). Tiesiog padurniuok su draugais, paklausyk linksmai nuteikiančios muzikos, filmą ar panašiai. Tada ir dings tos mintys "kas bus, jei nepataikysiu" ar panašiai.
Na, o kas liečia metimą, tai kaip ir minėjo, mėtyk iš judesio, nes per varžybas toli gražu nevisada turėsi pakankamai laiko idealiai nusitaikyti arba nebūsi laisvas.

Tai tiek moralo.
Tikiuosi padėjau.

Labai smagu, kad tema sulaukė tokio išsamaus atsakymo. smiley ačiū tau. Metysiu nuo šiol iš judesio. Taip pat tobulinsiu savo px pavarą. smiley

Na, kitokia situacia. Tokiu atvėju arba ne pakankamai gerai žaidi, kad kiti galėtų pasitikėt arba neparodai to, kuo galėtų pasitikėti.. smiley
NeRoN
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Apšilęs

Parašyta 23-01-2012 23:21
Tas tai joo, jauti, kad gali kažką parodyti aikštelėj, o kiti š mala. O dėl pasitikėjimo savimi, žinok, kad niekam nerūpi tavo reikalai, tik tau pačiam. Turi į nieką nekreipt dėmesio, atsipalaiduot ir tiesiog žaist kaip moki.

Būtent.. atsipalaiduot.. man tai sunkiausia. smiley atrodau jau ramus lyg ir, bet po pramesto metimo kažkaip dingsta tas iš vidaus toks "įmest". Man šitas pagrinde iš toli tik veikia. smiley
itech
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Dubleris

Parašyta 24-01-2012 15:12
na čia tai jau psichologinis silpnumas. Keli geri epizodai turėtų padėti. Beje, jei ir prameti tai neteisk savęs ir labai nesijaudink. Priversk save galvoti, kad tai tik vienas metimas ir kitą būtinai įmesiu. Mažiau galvok apie nesėkmes, tiesiog esi laisvas ir meti, gi net ir geriausi snaiperiai prameta.

Kas dėl manęs pačio. Aš manau, kad žaidžiu bent jau vidutiniškai ar geriau lyginant savo komandos lygiu. Jų nepasitikėjimas erzina, tačiau tai nėra nepataisoma. Kuomet sužaidžiu keli epizodus geriau kitą ataką jau dažniau pasižiūri į manę. Čia manau dėl to, kad su keliais iš komandos gana prastai sutariu, todėl taip ir yra smiley
Almantas - JaPa
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Starto 5 žaidėjas

Reputacija: 5

Vieta: Kėdainiai
Įstojęs: 30.03.08
Parašyta 24-01-2012 16:17
Ooooooooj mane psichologiniai dalykai kaip pjauna.... Paskutiniu metu isvis duobeje sedziu, kamuolys slysta is ranku, nieko neimetu. Nebezinau ka bedaryt, bandau nusiteikti varzybom, bet kaip pjaunu gryba, taip pjaunu. Ijungiau ta vadinama px rezima, tai isviso nepalosiu. Baisu daros... smiley

Only the strong survive - A.I.

Ejmis
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Dubleris

Vieta: Pasvalys
Įstojęs: 23.05.11
Parašyta 24-01-2012 17:46
Na manes ten tie psichologiniais dalykai labai nepjaunam,kad ir metu ir 1 metimo nepataikau tiek to - nepataikiau, matau kad ir 2 nera, tada susiorentuoju ne darbui puolime,o atidirbimui gynyboje,nes jei matosi kad tiesiog ne tavo diena, tai nera ir reikalo plesytis...

I LOVE THIS GAME !

TheNAmE
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Dubleris

Parašyta 24-01-2012 19:28
Tas pasitikėjimas savimi kartais atsiranda, kartais vėl dingsta, nesuprantu kas darosi...smiley

Camelo
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Starto 5 žaidėjas

Reputacija: 10

Vieta: Kauno rajonas
Įstojęs: 26.02.11
Parašyta 24-01-2012 19:43
itech parašė:

Visa tai reikia uzsitarnauti as jau krepsiny zaidziu 4metus(nuo 8metu) ir Pazaides ne vienam klube supratau kad reikia bandyti pritapti prie savo komandos nariu kartu kaip sakoma ''pasilinksminti'' bei kalbeti kai atsiras draugavimas tai niekas nesmerks kad buvo tavo klaida tiesiog tau paplos kad pasistenk labiau kita karta o kai imesi netik paplos bet ir pagyrs tai tiek manau padejausmiley

itech
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Dubleris

Parašyta 24-01-2012 20:14
Na tai taip, nes pavyzdžiui su keliais iš komandos neblogai sutariu, tai jie taip labai nesmerkia. Tiesa yra ir tų kurie tavo galėtų pakart po prarasto kamuolio. Su keliomis "asmenybėmis" net nesinorėtų susidraugaut... Na bet vistiek žaidi, bandai ignoruoti tuos keiksnojimus ir įvairius kitus negražius žodelius...
TheNAmE
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Dubleris

Parašyta 26-01-2012 18:54
Neron, jei niekaip neišeina pasitikėt savo jėgomis, tiesiog pradėk mąstyt, įjunk pozityvų mąstymą, ir pradėsi pasitikėt, viskas pradės sektis. Tik save ugdyt kartais užtrunka laiko, iš pradžių gali būt sunku, bet įsivažiuosi!

NeRoN
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Apšilęs

Parašyta 26-01-2012 20:19
TheNAmE parašė:
Neron, jei niekaip neišeina pasitikėt savo jėgomis, tiesiog pradėk mąstyt, įjunk pozityvų mąstymą, ir pradėsi pasitikėt, viskas pradės sektis. Tik save ugdyt kartais užtrunka laiko, iš pradžių gali būt sunku, bet įsivažiuosi!

Aičiū už pranešimą, dėkui už pastabą. smiley bandysiu viską sujunkt ką kiti patarė.

Dėkui visiems!
Nager
Mokinys

Nario avataras

Statusas forume:
Naujokėlis

Reputacija: 0

Vieta: Kra?iai
Įstojęs: 12.07.11
Parašyta 01-02-2012 19:08
Pas mane kaime(nors ir nezaidziu rimtuose rungtynėse nebent tarpklasinės) tai kiekvienas ziuri kad tik geresnis būtų. Kadangi aš seniausiai iš visų bendramečių žaidžiu tai ir turiu daug patirties. todėl ten bet kas atvykęs palūžtų nes už menkiausią klaidą gali gaut į galvą. Tai išsiugdyt pasitikėjimą neimanoma.
Puslapis 1 iš 2 1 2 >
Peršokti į forumą:
Paskutiniai aktyvūs forumo pranešimai
Tema Atsakymai Paskutinis pranešimas
Komandos keitimas 7 Almantas - JaPa 21-05-2012 18:48
Kuryba ir pagalba 8 Magic 20-05-2012 23:03
Lažybos iš kreditų 1640 04TheKing 20-05-2012 17:37
Nike Hyperfuse 2011/2010 0 Laurinaitis 20-05-2012 15:29
SNICKER VIRUS 2012 VILNIUS! 3 Andrius95 20-05-2012 12:06
Ciurnos įtvaras 4 daumantasss 20-05-2012 09:40
Šortai su apsaugomis 14 Laurinaitis 19-05-2012 12:00
Vikrumo kopetėlės 2 S1muk4s 18-05-2012 23:32
Photoshop'o darbai 1428 Wader 18-05-2012 14:57
parduodu nebrangiai Jordan ... 1 adriukas8 18-05-2012 14:09
Snickers Virus 2012 10 KornisRose 16-05-2012 22:11
parduodu warm up kelnes 0 Tosteris 15-05-2012 22:23
Gal kam truksta zaidejo 3x3... 1 maryss 15-05-2012 15:46
Adidas adizero Crazy Light 0 MartynasB 15-05-2012 15:23
Ieskau Minecraft premium ac... 1 kasiacholikas 15-05-2012 15:14
NBA Awards 2011-2012 6 KolTas 14-05-2012 16:37
NBA Playoffs 2011-2012 10 TomasD 13-05-2012 00:07
NBA TOP 3 PG, SG, SF, PF, C... 84 RedPower 12-05-2012 17:30
Geriausiai besiginantis NBA... 2 mindecz 11-05-2012 21:35
Kaip sustabdyti absoliutų k... 12 Dqa 11-05-2012 15:50
Sportiniai aptempti šortai ... 2 Laurinaitis 09-05-2012 09:47
Krepsininkas.net facebook f... 26 Leadmino 08-05-2012 19:22
Parduodu Nike Kobe 7 0 Aurelijus 06-05-2012 18:28
NIKE ir ADIDAS - TECHFIT so... 10 Almantas - JaPa 06-05-2012 10:47
AIR ALERT III treniruotė 3363 Frozis 05-05-2012 18:33
Žalgirio 3x3 turnyras 2012 14 Povilasx3 05-05-2012 18:19
Adidas CRAZY LIGHT 44/45 25... 0 D0mantas 05-05-2012 17:28
Uzsivedimas tobuleti/trenir... 5 Laimona5 05-05-2012 16:35
Krepšininkų raumenys 7 mindecz 03-05-2012 19:25
Narių prisistatymas 265 Light D 03-05-2012 18:32
Apsilankykite
e-parduotuvė
Krepšinio prekės internetu:

shop.krepsininkas.net

Palaikykite mus!
Prisijungti
  Prisijungimo Zona

Vartotojas

Slaptažodis

Pamiršai slaptažodį?
Užklausk

Registruotis
Apklausa
Ar planuojate dalyvauti Krepsininkas.net vasaros stovykloje 2012?

Taip

Ne

Prisijunkite.

Rezultatai
Komentarai : 8
Apklausų archyvas
Žaidėjų birža
Kaina: (1500 kreditų)
Reklama
Vartotojų tinkle
Prisijungusių svečių: 12
Prisijungusių narių nėra

Registruoti nariai: 6,284
Neaktyvuoti nariai: 0
Naujausias narys: Tomasaz
Puslapio statistika
© 2007-2011 Krepsininkas.net
Kopijuoti ir platinti krepsininkas.net skelbiamą informaciją be autorių sutikimo draudžiama.
Sistema - PHP fusion