Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 09-09-2011 19:18
Sveiki, gerbiami krepsininkas.net nariai.
Pasitarusi su taryba, pristatau jums nuotraukų konkursą tema: krepsininkas.net. Tikslas: užfiksuoti kuo įdomesnį kadrą, susijusį su šiuo portalu. Nuotraukoje privalo būti užrašas krepsininkas.net. galima nuotrauką šiek tiek redaguoti su photoshop . taigi, pasitelkite fantaziją. Savo nuotraukas siųskite man į PM iki Sausio 7 dienos. Tada visas nuotraukas paskelbsiu šioje temoje ir portalo nariai išrinks geriausias nuotraukas.
1 vietos laimėtojui atiteks 3000 kreditų, 2 vietos - 2000 kreditų, 3 vietos - 1000 kreditų.
Kuo didžiausios sėkmės visiems.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Parašyta 10-09-2011 12:26
KgTheBest parašė:
Kiek yra šiek tiek? ;D
Nu tai gali ten kokias spalvas pakeist ar panašiai. Bet kad nebūtų taip, kad iš interneto ištraukta fotkė, priphotoshopinta ir jau čia tipo jūsų nuotrauka. Ne. Nuotrauka turi būti daryta jūsų.
Parašyta 10-09-2011 14:07
denver parašė:
Vieną žinau. Kai aš rašinėjau visiems kad reiktų jiems galvos operacija padaryti.
Nemanau, kad tavo ta nuotrauka sulauktų daug vartotojų balsų. Be to, šios nuotraukos galbūt bus naudojamos portalo reklamai ir toks turinys jose yra tikrai netinkamas.
Parašyta 29-12-2011 13:31
Sveiki, mielieji.
Noriu jums priminti apie tebevykstantį krepsininkas.net fotokonkursą!
Atėjo žiemos atostogos, ir manau kiekvienas, jei norėtumėte, atrastumėte laiko dalyvauti šiame konkurse. Šiuo metu esu gavusi vos 1 nuotrauką, taigi, skatinu visus dalyvauti, juolab, nereikia įdėti daug darbo, o už tai galite gauti 1000 - 3000 kreditų!
Sėkmės dalyvaujantiems!
NUOTRAUKAS GALITE ATSIŲSTI IKI SAUSIO 7D.