Krepšinio citatos. Tai krepšininkų, krepšinio trenerių ir kitų asmenų susijusių su krepšiniu, pasakytos tam tikros mintys, kurios yra įstrigusios mūsų galvose Rašykit jas šioje temoje.
Štai pridedu keletą citatų, kurios jau senokai buvo patalpintos mūsų portale:
Jei jūs esate traumuotas žaidėjas (Michael Jordan buvo traumuotas savo pirmąjį sezona, bet jis grįžo, ir jis buvo geriausias iš visų.). Būtent tai jūs turite turėti omenyje. Požiūris, kad aš ketinu aplenkti visus, aš ketinu atkakliai dirbti, kad pasveikčiau ir žaisčiau geriausiai.
Magic Johnson
Galiu susitaikyti su pralaimejimu, bet niekada su nepabandymu.
Michael Jordan
Jūs neturite būti stebuklingas, būti ypatingas. Jūs jau ypatingas, jūs esate jūs.
Magic Johnson
Kas gali būti geriau nei žaisti krepšinį ir dar gauti už tai milžiniškus pinigus.
As ziauriai daug turiu citatu, bet ispanu kalboj, isversiu ir idesiu...
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan
Bet nba 2k10 my player mode dar pacioj pradzioj ta tavo citata sako:Kai buvau jaunas, aš niekada nenorėjau palikti aikštelės, iki tol kol aš viską atlikdavau teisingai. Juk mano svajonė buvo tapti profu.
Laim_is parašė:
Bet nba 2k10 my player mode dar pacioj pradzioj ta tavo citata sako:Kai buvau jaunas, aš niekada nenorėjau palikti aikštelės, iki tol kol aš viską atlikdavau teisingai. Juk mano svajonė buvo tapti profu.
Aš tikrai nežaidęs, galiu parodyt kompo reikalavimus, pamatysi, kad vos velka NL 08
"As niekada nenusizudyciau, as esu mano megstamiausias zmogus"
"Kol L.Bird zais krepsini, tol as nebusiu blogiausias gynejas pasauli"
Po varzybu kuriuose pralaiminejo ant 20, ir sugebejo laimet: "Cia buvo vienos is tu varzybu, kurias pralaimi, gryzti namo, ir primusi visa seima"
"Norejau atiduot savo visas skolas benamiem, bet sezono gale jie turetu geresnius namus nei as"
"Viska ka zinau apie Angola, tai kad jie turi daug problemu"
Po varzybu pries Angola, buvo paklaustas kodel buvo toks agresivus, jis atsake: "Jei kasnors mane musa, as duosiu atgal, man jokio skirtumo kad jis atrodo kaip nevalges puse metu"
Buvo paklaustas ar yra patenkintas uz tai kad smugiavo Angolos komandos zaidejui:" Ir kas kad as jam trenkiau? Jis galejo i mane mesti jieti"
Apie Oliver Miller, kuris turi svorio problemu: "Jis toks storas kad net nedasoka iki lanko, nebent ant jo padetum dideli hamburgeri"
Palikdamas krepsini:" Jau tik to ir truksta amerikai, dar vieno negro be darbo"
Apie Garnett'o sutarti: " Tai daug pinigu, ir tai gauna negras, kas per salis.. Isivaizduojat jei jis bent moketu zaisti krepsini?"
"Jeigu negauciau 3 milijonu uz tai kad zaidziu, zmones mane pamate gatveje begtu nuo manes"
TNT komentatorius: Kokia yra dabar NY Knicks problema? C.B. :" Ta kad jie visiskai nemoka zaisti krepsinio"
Komentatorius: Mokinaisi izimiam universitete, turbut buvo labai sunku baigti, turejai daug mokintis. C.B.: "Ne, zinok 20 tasku ir 10 reb labai padeda"
"Cia mano dienorastis: prabundu, issirenku stadijona kuriam zaisti golfa, geriu alu"
Apie M.Jordano slove: " Gali nusisamdyt apsauginiu, arba duot keliem i galva ir poto uzmoket po 10.000 kekvienam, kaip as"
Poto kaip N.Robinson nesugebejo idet nba slam dunk konkurse: " Vistiek jau neimanoma labiau nusimint, jis jau zaidzia uz Knicks"
nba finaluose kazkas parase : Barkley = Durnius, Van Gundy = Dar durnesni...Barkley atsakymas:" Ziurekit, jis bent zino kas as toks, as net neisivaizduoju kas jis per zmogus" ( cia buvo su keiksmazodziais )
"Kuom yra panasus L. Bird ir Christian Laettner ? Abu myza atsistoje"
"Zinai nuo kada pradejo darytis nesamones? Nuo tada kai geriausias reperis yra baltaodis, o geriausias golfitas negras"
"Siandien man paskambino Danny Ainge, as jo turiu atsiprasyti. Nes jis daro nesamones Boston Celtics komadoje, nors jis nenori kad as tai sakyciau per tv, jis geras draugas, ir pripirko zaideju kuriu nemoka zaisti, bet jis nenori kad as tai sakyciau per tv, todel as jo atsiprasau"
To Mobley, Clippers zaidejui: " Ziurek Cutino, ka tu cia dabar darai taip apsirenges? Cia jau ne Rhode Island, cia nba, cia merginos turi dantis."
"Priaugo nedaug svorio? Tai tu vadini nedaug svorio? Cia tas pats kaip sakyt kad Titanikas tai buvo mazas yvikis. Nu, paziurek i ji, man atrodo jis jau net nesioja tokio patcio dydzio triusikus kaip ir as.."
"Nors Christian Laettner tik naujokas, jis kita sezona bus stipriausias zaidejas nba, jis visa sezona nesioja 12 zmoniu lagaminus"
Sorry jei yra klaidu, turejau verst is ispanu kalbos, ir jau link lovos noris eiti, cia dar ne visos jo frazes Kokia diena dar idesiu, bet jau ne Barkley..
I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed. Michael Jordan