Biški informacijos apie Nuggets:
Ši komanda niekada nėra iškovoję čempionų žiedų ir net nebuvo žaidę finale.
Apie komandą: Konferencija: Vakarų Pogrupis: Šiaurės vakarų Įkūrimo metai: 1967 Arena: Pepsi Center Komandos spalvos: Mėlyna ir geltona
Žaidėjai:
Andre Miller
Arron Afflalo
Chris Andersen
Al Harrington
Timofej Mozgov
Danilo Gallinari
Nene
Wilson Chandler
Ty Lawson
Corey Brewer
DeMarre Carroll
Kenneth Faried
Rudy Fernandez
Jordan Hamilton
Kosta Koufos
Julyan Stone
mano nuomone, jie netaps cempionais, bet niekada nesakau niekada, tik man Anthony nepatinka asmeniskai, o siaip sekmes nuggetsam neblogai kolkas atrodo
Manau kazkada tikrai taps arba zais finale nes pagerejo sudetis: Nene zymiai stipresnis nei pernai, Melo daugiau tasku renka, Billups tricus gerai meto...
Nuggets pirmajame raunde nusileido Thunder ekipai 4-1. Kitą sezoną Nuggets gali labai pasikeisti nes laisvaisiais agentais taps: Arron Afflalo, J.R. Smithas, Kenyon Martin, Wilson Chandler. Arba Nuggets atliks mainus po kurių bus labai pasikeitusi komanda.
Artėjančios rungtynės:
26 d. DALLAS MAVERICKS (Nugalėjo 115-93)
28 d. UTAH JAZZ (Nugalėjo 117-100)
29 d. PORTLAND TRAILBLAZERS (Pralaimėjo 111-102)
31 d. LOS ANGELES LAKERS (Pralaimėjo 92-89)
32 d. LOS ANGELES LAKERS (Laimėjo 90-99)
Sausis:
2 d. MILWAUKEE BUCKS
4 d. SACRAMENTO OF KINGS
6 d. NEW ORLEANS HORNETS
Parašyta 25-12-2011 08:56
Siais metais man atrodo bus lygiai taspats kas ir praitais.Nes neturi Jie tokiu zvaigzdziu Nors TY Lawson graziai zaide per pasruosiamasias varzybas bet abejoju ar jie toli keliaus.
Camelo parašė:
Siais metais man atrodo bus lygiai taspats kas ir praitais.Nes neturi Jie tokiu zvaigzdziu Nors TY Lawson graziai zaide per pasruosiamasias varzybas bet abejoju ar jie toli keliaus.
Nebus lygiai tas pats. Išvis vargu ar jie pateks į atkrentamąsias. Dabar krito kaip iki kokių "Jazz", "Warriors" lygio.