Parasykite kokia jusu Nba komanda yra megstamiausia ir kodel ta komanda jums patinka?,megstamiausias dabartinis komandos zaidejas?,ir kodel sis zaidejas jums patinka?
Mano megstamiausia Nba komanda La Lakers.Tai viena komanda is daugelio tapusi cempione,net 14 kartu !.Komanda kurioje zaide legendiniai krepsininkai tai: Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar ,Wilt Chamberlain....Jau nuo mazumes megau sia komanda ziuredavau rungtynes.Megstamiausias komandos zaidejas KB24-Kobe Bryant.As sio zaidejo didelis fanas.Jis man lb patinka, nes man jo zaidimas cool.
Redaguotas aivaras16 15-07-2008 01:00
Mano megstamiausia nba komanda yra washington wizards. Man ji patinka todel nes yra daug yra geru zaideju ir ne tik vienas gilbertas traukia . Megstamiausias komandos zaidejas Gilbert arenas #0 nes jis kaip reikia visada istraukia komanda
mano megstamiausia komanda yra dallas mavericks. Zaidejas dirk nowitzki. patinka todel kad yra leader ir vienas is geriausiu krepsininku universalus
Redaguotas Mutas 15-07-2008 01:30
Mano megstamiausia yra Knics . 1.Esu mates ju namu arenoje rungtynes.2.Joje yra zvaigzdziu tik Thomas nesugebejo ju atskleisti ,Maikui pavyks. 3. Ten zaidzia Crawford .4.2010 tures Super zvaigzde kuri juos nuves iki cempiono titulo
Los Angeles Lakers megstamiausia mano komanda, su draugu mes pamegom, komanda turejo legendiniu zaideju kurie del ivairiu atsitikimu menami iki siol. Megstamiausias Kobe Bryant'as, praeityje kartu su juo megau Shaquille O'Neal'a, bet jo dabar nekenciu, manau po kiek metu Shaq atgailaus Kobes uz izeidinejanti repa, o tai jau bus per velu
Harder, Better, Faster, Stronger
AIR ALERT IV - u?baigta. 2011.01.15