dabar tai viskas lyg ir normaliai , bet pas mane profily, nežinau čia nesklandumas , ar ne, bet pvz įsidedu parašą, ir rodo, rodo jį, o paskui rodo, kad iškarpytas failas.
Pastebėjome, kad vis dar yra keletas narių, kurie naudojosi puslapio nesklandumais ir nesąžiningais būdais pildėsi savo nario biudžetus. Jei per šią savaitę neištrinsite nesažiningais būdais uždirbtais starto penketo žaidėjus - jūsų narystė bus blokuota visam laikui. Nariai pasinaudoję šiomis problemomis yra aiškūs. Tai spręskit patys ar norit ir toliau būt puslapio nariais ar norit būti išmesti.
Postas skirtas visiems:
Taip pat jei pastebėsite, jog yra dar kažkokių spragų puslapyje kur galima neleistinais būdais rinktis kreditus - informuokite šiame forume.
Taip šį dalyką jau lyg ir sutvarkėme. Būtų šaunu, kad kitą kartą ankščiau informuotumėt apie panašius dalykus, o ne naudotumėtės techninėmis problemomis.
Taip pat nesąžiningai surinktus kreditus galite pervesti į mano accountą, kitu atveju, kaip ir minėjome blokuosime nesąžiningų narių accountus.
Na čia ne klaida, už forumo postus kolkas neduosime kreditų. Pirmiausiai laukiame kol tie kurie naudojosi nesklandumais perves kreditus atgal į sistemą (pvz man).
Vieną narį jau blokavome, kuris nereagavo į šitą postą. Blokuosime ir toliau, jei kiti taip pat nedarys išvadų, nes šia technine problema pasinaudojusių yra išties nemažai. Kai, kurie jų yra puslapio senbuviai, tai tikrai nenorėtume blokuoti, bet jei nebūsit sąžiningi - blokuosime.
tie kas tą darė puikiai žino, pirštu baksnoti nereikia, o mes viską matome per duomenų bazę. Kadangi ateityje už startinį penketą bus dalinami prizai, tai į šitą reikalą žiūrim rimtai.
Leadmino parašė:
tie kas tą darė puikiai žino, pirštu baksnoti nereikia, o mes viską matome per duomenų bazę. Kadangi ateityje už startinį penketą bus dalinami prizai, tai į šitą reikalą žiūrim rimtai.
Jei manot, kad liksit nepastebėti - klystate.
pritariu, Leadmino, kas ką darė patys puikiai žino, nereikia pūst burbulo.
Nesuprantu, ar jums geriau ištrint nesažiningai nusipirktus žaidėjus ir kreditus, ar geriau būti blokuotiems.
Mes turime visą sąrašą, kurie tuo sutrikimu naudojosi, tad dar kartą kartojame, jei per šiandien neatliksite minėtų veiksmų, jūsų narystė bus blokuota visam laikui. Spręskit patys, daugiau nebekartosime.
Čia ne techninis nesklandumas, čia paprasčiausiai įsivėlė klaidelė, kairėje pusėje kur yra skiltis gatvės krepšinis, tai ten yra parašyta "Tunyrai", nors turėtų būti turnyrai.
P.S. Anksčiau šios temos nepastebėjau ir dbr žiūriu kad turbonas mane kaltino sukčiavimu kreditais? Taigi aš turėjau 21k, bet nusipirkau dar 7 žaidėjus, todėl man jų ir neliko.