Sveiki, man 13, ugis 190, svoris 74 dazniausiai zaidziu centro pozicijoj. Suolis nekoks mano, bet galiu atsikovot kamuoli metau gan neblogai bet dazniausiai taskus pelnau is po krepsio tai tiek
Sveiki, man 18 metų, ūgis 192, svoris 82, dažniausiai žaidžiu Lengvoji Krašto pozicijoj. Neprigirdintis esu. Gaila, kad aš per vėlu ėjau lankyti krepšinį
Na ką parašysiu ir aš. Gal daug kas manęs nežino, bet esu senas senbuvis, senai nesilankęs šitoje svetainėje :] kažkaip prisiminiau ir užėjau. Taigi esu Vaidas, čia turbūt lankiausi paskutiny kart prieš 2-3 metus, nuo to daug kas pasikeitė tiek krepšinyje tiek gyvenime. krepšinį žaidžiau nuo 7 metų, db jau 20, studijuoju Vilniuje. Esu tapęs du kart savo rajono nugalėtoju, kartą apskrities, tarpzoninių varžybų, mkl užėmiau su savo komanda kažkada 6 vietą ir tik per plauką nepatekom į ketvertą stipriausių Lietuvoje :] bėgant metam žinojau kad duonos iš krepšinio neuždirbsiu, taigi daug dirbau ir kačelkėj, tobulinau kūną, bei bėgdavau sprintus, esu bėgęs Lietuvos olimpinėse 100m varžybose, kas susiję su kūlturizmu šią vasarą pasiekiau daugiausiai, sverdamas tik 76kg paspaudžiau115kg . Lietuvoj per didelė konkurencija ir net gerai belošdamas be krepšinio mokyklos lapelio pažymėjimo nepatekau į universiteto komandą, bet dėl to nesijaudinu, visiem Lietuvoje reikia arba aukštų arba iš kašio mokyklų :], tačiau niekas neįvertina to kad Lietuvoje krepšinį lošia visi. Šiuo metu žaidžiu Sostinės B lygoje ir sekmadienio krepšinio lygoje, kas be ko šiuo metu man yra svarbiausia mokslai, bei treniruoju jaunesnį brolį, kuris manau bus didelis, nes 13metų ir 180cm jau beveik už mane didesnis aš tik 183. O lošiu PG - SG ir kai treneriai leidžia pasistumdyt SF.
Man yra 12 metu esu is Rokiskio ugis 161 bet ugi atperka suolis lengvai lieciu tinklely nors esu 99 zaidziu mkl VAIKŲ BERNIUKŲ "A" KREPŠINIO ČEMPIONATAS "MANIJA", GIM. 1998 M. tad man sunkoka zaisti su metais viresneis esu vienas jauniausiu savo komandoje mes esame 3 div dabar 2 vietoje zaidziu sg pozicijoje nes nelabai gerai driblinga moku ant jo dirbu jau 2 metai bet kaip nesiseka taip nesiseka
Redaguotas justas100 03-12-2011 14:19
Man 15 metu, esu is Plunges. Zaidziu Sf pozicijoje. Esu 183cm, 65kg. Neblogai pataikau is betkokiu distanciju, galiu persivaryti kamuoli jei nera spaudimo . Milziniska yda - gynyba .
http://www.clixsense.com/?3817231
http://www.bemabux.com/?ref=mantele11
http://www.foreverbux.com/?ref=mantele11
Del siu puslapiu issamesnes informacijos klauskite, suteiksiu
Parašyta 20-12-2011 21:28
Esu iš Vilniaus, man 11 metų. Ūgis 146cm, svoris 30kg. Žaidžiu įžaidėjo pozicijoje. Nors krepšinį pradėjau žaisti tik šiais metais, žaidžiu pakankamai neblogai. Iš savo grupės geriausiai, iš mokyklos taip pat. Pagal ūgį manau pastebėjot, jog žaidžiu PG pozicijoje. Aikštę matau gerai, prasiveržti sugebu, iš trijų taškų zonos atakuoju retai, bet jei metu, tai dažniausiai pataikau. Geriausiai sekasi pataikyti iš vidutinio nuotolio. Esu gan greitas, driblingas neblogas, vikrumu taip pat nesiskundžiu. Tai tiek.
Derue parašė:
Esu iš Vilniaus, man 11 metų. Ūgis 146cm, svoris 30kg. Žaidžiu įžaidėjo pozicijoje. Nors krepšinį pradėjau žaisti tik šiais metais, žaidžiu pakankamai neblogai. Iš savo grupės geriausiai, iš mokyklos taip pat. Pagal ūgį manau pastebėjot, jog žaidžiu PG pozicijoje. Aikštę matau gerai, prasiveržti sugebu, iš trijų taškų zonos atakuoju retai, bet jei metu, tai dažniausiai pataikau. Geriausiai sekasi pataikyti iš vidutinio nuotolio. Esu gan greitas, driblingas neblogas, vikrumu taip pat nesiskundžiu. Tai tiek.
Parašyta 20-12-2011 23:26
smile parašė:
Derue parašė:
Sveiki, man 13 metų ūgis 175 (galiu idet į 285) sveriu 58 kg. Krepšinio treniruočių nelankau, bet žaidžiu kiekvieną dieną daugiausiai mesti mokausi iš po kašio ir vidutinio nuotolio, manau esu pakankamai vikrus, nes 30 m nubėgu per 6,8 s nubėgčiau gal ir greičiau, bet reikia bėgti 10 m pirmyn ir atgal 3 kartus, neblogai ginuosi tai tiek.
Krepšinis: sunkus darbas, traumos, mėlynės kas galėtu žaisti tokį kvaila žaidimą. Tie kurie nebijo nei sunkaus darbo nei traumų ar mėlynių
Parašyta 21-12-2011 19:08
ZiLviNaS6 parašė:
Sveiki, man 13 metų ūgis 175 (galiu idet į 285) sveriu 58 kg. Krepšinio treniruočių nelankau, bet žaidžiu kiekvieną dieną daugiausiai mesti mokausi iš po kašio ir vidutinio nuotolio, manau esu pakankamai vikrus, nes 30 m nubėgu per 6,8 s nubėgčiau gal ir greičiau, bet reikia bėgti 10 m pirmyn ir atgal 3 kartus, neblogai ginuosi tai tiek.
Galetum Lankyti nes istikruju nebloga ugi turi gal reiketu daugiau svorio ir kaip sakai vikrus esi
Nežinau metus lankiau, bet susipykau su treneriu tai išejau ir kažkaip vėl pradėti eiti tai gėda lyg. O ūgis tai tik brendimo pasekmė, nes mano tėvo ūgis tik 1.76 m, o mamos 1.68 tai jei bent 1.80 m pasieksiu tai bus labai gerai.
Krepšinis: sunkus darbas, traumos, mėlynės kas galėtu žaisti tokį kvaila žaidimą. Tie kurie nebijo nei sunkaus darbo nei traumų ar mėlynių
Sveiki visi mano vardas Rokas man yra 17 metų esu iš kelmės šiaulių apskrities krepšini žaidžiu jau senai, bet juo rimtai pradėjau užsijeminėti tik no šios vasaros pradžios žaidžiu neblogai lankau treniruotes į savaite rimtai žaidžiu tris kartus darau Air lerta 3 jau 5 savaitė sekais gerai, darysiu tol kol pilnai deliosiu į krepšinį šiaip esu užsibrėže tikslą noriu tapti profesionaliu krepšininku nors manau tai jau per vėlu nes man kaip gi sakiau 17 metų jau, bet manau kai ori viskas įmanoma manau sutarsim puikiai forume tai kaipgi ir kartojau sveiki linkiu jums visiems tapti gerais Lietuvių krepšininkais tokiais kaip Linas Kleiza ačiū už dėmesi
Sveiki, mano vardas Paulius. Man 12 metų, esu iš Vilniaus, ūgis apie 155 cm., svoris apie 36-40 kg. Krepšinį lankau tik nuo rudens, bet į krepšį mėtau nuo kokių 3-4 metų. Krepšinį lankau Skm'e savaitgalinėj grupėj nors buvau įstojas į 1, 99 komandą, bet laiko nėra į ten eit. Žaidžiu įžaidėjo pozicijoj, Startinem penkete dažniausiai. Tinkleli vos vos liečiu. Šuolis mano blogoji pusė, dar ištvermė pas mane nelabai. Gerosios pusės: manau greitis ,driblingas, metimas iš med ir ginyba neblogai eina.
Mėgstamiausi dabar žaidžiantys žaidėjai: LeBron James, Ray Allen, D.Wade, Nate Robinson, J.McGee, Kleiza, Valančiūnas, Gecevičius.
Mėgstamiausi buve žaidėjai. Jordan, A.Iverson, T.Mac jaunystėj, Marčiulionis.
Ačiū už Dėmesį ;D
Sveiki, mano vardas Dainius, man yra 14m, vasario 11d. sueis 15. Ugis 168cm, svoris 60kg, is Visagino, zaidziu Visagino SC 96 komandoje, zaidziu su metais vyresniais todel neturiu daug galimybiu pasireiksti, mieste su draugu Valiumi esame patys geriausi savo metu zaidejai, kas is musu geresnis taip ir neissiaskinam nes kartais jam einasi gerai kartais man, na jis krepsini lanko metais ilgiau, bet as ji pasivijau Esu izaidejas, megstu gera muzika, pvz: dubstep =) Kasi, juokelius
Sveiki aš Mantas iš Vilniaus kasi losiu gal nuo 8 metų bet lankau tik antrus metus skm ugis 167cm svoris 50kg man 13 labai keista kad su tokiu ūgiu losiu PF arba SF labai truksta suolio ir greičio. Mėgstu rytą ir pacers.
Sveiki visi!!! Esu Edvinas kitaip LEGENDA. Gyvenu Klaipedoje. Sitame saite lankiausi gan seniai... Ir sugalvojau sugryzti! Taigi man 12m. (mazas dar)
Esu ne aukstas 156, bet zaidziu SG,PG (atakuojancio gynejo ir izaidejo pozicijoje) Krepsini zaidziu apie 2 metus nors pradejau lankyti krepsini apie 4-5 menesius ))) Megstu verztis po krepsiu. Noreciau tureti aukstesni suoli, kad galeciau blokuoti metimus .
"Love for the game never goes away"- Allen iverson
Sveiki, aš Lukas iš Kelmės raj. Mano ūgis 187cm, 15 metų, 70 kg. Krepšinį žaidžiu seniai, tiesiog nebepamenu nuo kada. Žaidžiu centru, bet jei tarp didesnių SF arba PF.
Sveiki, mano vardas Jonas man 16 metu, ugis apie 183 Krepsinio nelankau nes sveikata neleidzia bet seip labai megstu Zaidziu nuo tada kada su tevu pakabinom pasidaryta lanka ant garazo vartu senokai Dievinu PG pozicija ir kitose nebandau zaist, nes Izaidejo pozicija man pati idomiausia ir kurybingiausia. Megstu ir streetballa, kartais pavyksta kokie keli triukai
Parašyta 02-04-2012 16:59
Sveiki ! As Audrius, profesionaliai nera man salygu krepsini miestuose lankyt, bet zaidziu savo miestelyj . Ugis ~172cm , svoris : ~ 62 kg, zaidziu PG/SG , esu taip sakant universalus, tai galiu ginti kad ir centre stovinti 190 cm giganta pagal save, tada tik kamuoli sunkiau nusiimt ir uzgint, bet iseina . patinka man labai drbilingas , perdavimu menas, tiek puolimas ir tiek ginyba . Tik turiu problema su keliais, niekas nenustato kas jiem yra, manau padevejimas, virsutinias anario dalis skauda nulatos, tik isizaidus trumpam aprismsta, bet vistiek zaidziu, sportuoju, meile sportui didesne uz skausma !