Sveiki, mno vardas yra Paulius. Gyvenu Vilniuje rajonas Grigiskes. man yra 12 metu.mano pozicija yra sunkusis krašto puolėjas. krepsini pradejau zaist nuo (8 - 9) metu. Ir manau kad as puikiai zaidziu krepsini.
Tadas.M.Siauliai,zaidziu uz MKL`E vidutiniskai po 15 imetu zaidziu 3 numeriu (Atakuojanciu Puolejiu) Truksta siek tiek staigumo ir technikos tad per sia vasara bandau tai iugdyti .
sweiki wisi,
gal kai kurie ir nustebs kad krepsini zaidzia ne wien waikinai, bet ir merginos mano wardas Toma, esu is panewezio. Krepsini zaidziu kazkur jau 4 metus, bet tada zaidziau tik malonumui, pries 2 metus pradejau lankyti krepsinio mokykla, stangiuos tobulet.. zaidziu pozicijoje lengwuoju krastu tai tiek..
Esu Viktorija. Krepsiniu domiuosi jau gana seniai, taciau pradejau zaisti tik pries kelis menesius. Labiau megstu krepsini stebeti - dazniausia mokykloje vykstanciose varzybose (ir kur vaikinai zaidzia, nes vaizdu duoda labiau nei panos ) Noreciau pabandyti kazka rimciau, lankyti krepsini, bet kadangi draugiu neprikalbinu, o vienai nesinori, tai krepsinis ir telieka tik pomegis Kai nezaidziu krepsinio skaitau, megstu buti su draugais, taip pat keliauti
Sveiki.As ir esu vienas is naujoku.Kadangi man sis tinklalapis visai patinka noreciau pazint jo narius,bet kad ir mane pazintu,tai trupuciuka parasysiu apie save.
Mano vardas yra Bronius,gyvenu Telsiu rajone Janapoles kaimelyje.Mano megstamiausias uzsiemimas yra krepsinis.Ji jau losiu nuo 5 metu (koks cia losimas,i krepsi metydavau,vos damesdavau ) tai jau gaunasi...9 metai . Esu astuntokas,losiu mokyklos rinktineje,visai gerai sekasi,kitais metais uzsirasysiu i sporto mokykla telsiuose ir po pamoku vazinesiuos .Mano ugis yra 175 cm,svoris 59 kg lanka vos vos kada nekada palieciu zodziu nebezinau ka parasyt.Nemegstu gert,rukyt gerai su visais sutariu,linksmas zmogeliukas
Sveiki, mano vardas Dainius. Man 17 metų. Krepšiniu susidomėjau jau pradinėje klasėje, bet niekada nelankiau. Žaidžiu tik savo malonumui su draugais ir mokykloje tarpklasinėse varžybose. Užsiregistravau šitame tinklapije jau seniai, bet nebuvau aktivus. Pastebėjau, kad puslapije atsirado daug naujų pamokų (Pats dabar bandau pagerinti driblingą, atlikdamas Alimoe driblingo programą). Tai tiek.
Sveiki esu Rokas M Man 16metu gyvenu siuo metu gyvenu Londone seip esu is Panevezio Krepsini zaidziu nuo kokiu 6 metu( tik metydavau tada ) seip rimciau zaidziu krepsini kokius 4metus gyvendamas Londone. Zaidziu uz komanda "Beckenham Bullets" ir savo mokyklos komanda. Tai tiek jei dar noresit suzinoti nesivarzykit ir paklauskit
My religion is basketball
And I'm the white boy who can fly Half Man Half Amazing #15 Limits like fears are often an illusion (Michael Jordan)
SFSG
sveiki as esu Daumantas man 13 metu gyvenu Siauliuose.krepsini zaidziu nuo 8 metu,lankau krepsinio mokykla "Saule".Mano ugis 164cm sveriu nedaug 48kg todel esu kudas.Krepsiniui atiduodu visa save ,kai tik yra galimybes pazaisti lauke visada einu.Pries metus dar kamuoli "stumdavau" nesenai su sio portalo pagalba pradejau mesti is rieso.Tai dabar labai daznai imetu baudas pagerejo ir metimai is toli.Gerai verziuosi tiek is kaires tiek is desines puses,vienintelis trukumas labai ne techinskai varausi kamuoli, nedarau driblingu ,bet bandau ismokti .Stai tiek
Na ka atejo mano eile. Tinklalapyje nesu naujokas. Mano vardas yra Jurgis, gyvenu kaime - Jungenuose (gal zinote kapela? ). Tai yra Marijampoles Rajonas. Krepsiniu zajdziu kajp pazistami sako nuo gimimo, budavau kokiu 2-3 metu, o as jau meciau i prilipdoma krepsi. Treniruociu nelankau, jokioje komandoje nezaidziu. Stipriosios mano puses manau yra geras tritaskiu pataikymas (siemet mokykloje 3pts turnyre uzemiau 2 vieta), siaip is visir nrml pataikau. Minusai, jog esu per liesas, truksta greicio ir suolio, ismusa is veziu kibi gynyba. Nors tetis sako, kad netapsiu krepsininku, taciau, yra pasakyta, jog norint tapti krepsininku reikia tik keleto procentu talento ir daugybes darbo. Taip, kad aukstyn galvas ir siekime savo tikslo. Man 15m., ugis apie 170 (zemas , bet per metus paaugau apie 15cm. ), svoris tik apie 45 , bandau auginti mase. Turiu savo interneto puslapi. As zaisiu (tuo tikiu) Zalgiryje. Megstamiausias zaidejas - L.James. Tai tiek!