Krepsininkas.net portale startavo elektroninė krepšinio prekių parduotuvė - http://shop.krepsininkas.net , kurioje galite įsigyti įvairių krepšinio prekių už prieinamą kainą.
Ar planuojate pirkti prekių šioje parduotuvėje? Ir kokios prekės konkrečiai jus domina? (paminėkit prekes, jų spalvas, ir dydžius).
Jei kyla klausimų dėl prekių pristatymo, atsiskaitymų klauskite šioje temoje.
Na nežinau. Mane tai domintu kokios krepšinio apyrankės gal net apyrankė guminė kaip Lietuva tik su Krepsininkas.net užrašu. (Čia gal būt).Paskui visokios krepuraitės maikės ar dar kokios nors tokios prekės.
Rokovių(sleeves), nes perėjęs parduotuves Kaune nieko neradau... Šiaip jos ten būna dviejų tipų - paprastos(shooting) ir apsauginės su paminkštinimu. Asmeniškai baltos norėčiau
Taipogi patarčiau PowerBalance apyrankėm prekiaut
Ką norėčiau pamatyt, tai PowerBalance apyrankę (juodą), rankovę (sleeve) (juodą) su paminkštinimu ir Hyperdunkus (Juodos su mėlynu ar baltu mišiniu). Įdomu būtų pamatyt kainas, tai gal ir eitų pirkt iš čia.
Man asmeniskai reiktu fingersleevs ir shooting sleev tik su paminkstinimu nes turiu nekokia kaire alkune.... Siaip manau butu tikrai saunu jei butu krepsininkas.net e-shopas
Basketball is hard sometimes.... basketball is easy sometimes... but basketball is real.... basketball is just life to me....
Finger sleeve ir shooting (arm) sleeve su ta apsauga (paminkštinimu), nes turiu paprastą rankove orange virus one team, tai jis galima sakyti tik dėl grožio Spalva ir dydis nesvarbu, nes dydį pas siuvėją galima pasikoreguoti, jei pvz. per didelis
O aš prašau reto dalyko kur sunku man surasti gal galėsit įdėt krepšinio kojinių, nes reikia niekur nerandu. O šiaip, tai manau reikėtų įdėti daugiau aksesuarų, nes jų labai sunku rasti internetinėse parduotuvėse.
As tai noreciau kad butu SLEEVE visokiu ir su paminkstinimais ir be ju ir ant koju ir ant ranku <dar butu gerai kad kokiu aprangu ar krepsinio bateliu sportiniu krepsiu ir kamuoliu
dar pridėsiu, galėtų būt ant kojų visokių aksesuarų, nes man pavyzdžiui su kojom kartas nuo karto būna blogai ( ne su čiurna ). Vieną kart ten kelėną susidaužiu smarkiai, dabar nežinau dėl ko , bet skauda koją, pamiršau kaip vadinas ta vieta, blauzda gal ? ;D tai vat, reiktų ant kelėnų sleevų, ant blauzdų, čiurnos įtvarai būtų neprošalį.
mindecz parašė:
O aš prašau reto dalyko kur sunku man surasti gal galėsit įdėt krepšinio kojinių, nes reikia niekur nerandu. O šiaip, tai manau reikėtų įdėti daugiau aksesuarų, nes jų labai sunku rasti internetinėse parduotuvėse.
Va va, su šituo ir aš sutinku. Manau reiktų maikučių kokių, šortų nebrangiai labiausiai. NEs dabar kai pažiūri kainas parduotuvėse tai plaukai pradeda garbanotis.