Jei ką maišai, ne mano bėdos srry. Esmė yra tame, kad man reikia pagalbos, o ne "bobų" komentarų. Kai ką nors daugiau suprasi. Ateik į "jaunimkes" arba Dauniškio salę šeštadienį nuo 10h iki 16h. Yra žmonių kurie tai matė, ir gali paliūdyt.
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 10-12-2011 18:22
Tuzas parašė:
Jei ką maišai, ne mano bėdos srry. Esmė yra tame, kad man reikia pagalbos, o ne "bobų" komentarų. Kai ką nors daugiau suprasi. Ateik į "jaunimkes" arba Dauniškio salę šeštadienį nuo 10h iki 16h. Yra žmonių kurie tai matė, ir gali paliūdyt.
Eik, eik eksperte. Čia dauguma komentarų ir būna, kaip tu sakai, bobiški.
Kiek gi tu čia tos pagalbos sulauksi, normalaus trenerio pasiklausk, užuot čia jos prašęs, tarp eilučių bandydamas pasigirti.
Gerai, sėkmės stumiant, nebenoriu nei sau, nei tau gadint nuotaikos. Baigiu.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Atėjo žmogus pasiklaust ir ,,stumiat"" visi kokie trys bent, pakartojo ta patį, ką vienas, nežinot - nerašykit. Nors pats tą patį darau ir nieko neišmanau apie stūmimus manau, kad jei ten per savaitę atstatei 10kg tai tikėtina ilgai nesportavęs
Negalejau nepakomentuot , 15 metu 105 kg spaust arba esi fenomenas arba chemijos bureli praejas, arba cia paprasciausiai triochlinies, nes mokykloj tave engia. Nuo 105 kg iki 65kg krist galima sakyt neimanoma, nebent pries 10 metu varydavai 105 ir metei, o dabar vel grizai prie sporto ir atstatineji prarasta jega, raumenis labai lengva "istaskyt"... Saunuolis, kad 15m stumt pradejai 65kg, tikrai nemazai, taip ir toliau. Tik nereiktu cia "slapcia" meluot apie 105kg ), ne tokiu "atletu" pazystu kurie tik pasigirt moka. Jei sportuoji, sportuok ir tikek kuo tiki, uzaugsi ir stumsi tiek, sekmes!
Siek uzsibrezto tikslo ir tau pavyks. Visa gyvenima svajojau kazko pasiekti savo jegomis ir tikiu, kad man pavyks. Pavyks ir tau tik pasitikek savim, mylek save.
na 15 metu stumt 105 kg yra neblogai tai turejai apie 5 metus sportuot,arba daug steroidu prigereio tiek kazi ar gali nukrist,nebent trauma arba nusigerei arba rimtai steroidu uzgerei tada,o db negerei ir tiek teistumei.
P.S stanga stumdau 3 metus,tj galim pasigincyt kas norit apie tai
Tau 15 metų ir aš tikrai suprantu, kad tu nesportuoji šitame dalyke. Tu man paaiškink ką reikia veikti, kad nukristų spaudimas per 40kg? Norint, kad nukristu reikia tikrai ne vienerius metus ilsėtis nuo šito sporto, tai kada tu spaudei tus 105kg jei tau dabar tik 15? 12-13 metų? Žinoma dar pats 15 metų spausdavau 90, na bet ir svėriau +80, o ir ne vieną tokį bendraamžį turėjau kur tuos 105kg išspausdavo, taip kad realu 15mečiui spausti 105kg, bet tu tai jau bandai kažką mums muilinti...
P.S. 15 metų pradedančiam sportininkui 65kg tikrai yra gerai, jei pradėsi sportuoti rimčiau jau po kokių dviejų ar trejų mėnesių spausi savo svorį. Ir įsidėmėk, kad tu nebūsi joks sportininkas jei gersi, tuolabiau tau dar tik 15 metų ir tu jau daug "geri" (kaip pats teigei)...