tas pirmas gavau po baudu nes buvo 10-10 . Jis buvo jau laimejas pries kita ir kai pralosiau man neliko sansu iseit tai su kitu bile zaidem tritaskius tik metem tai ten net nzn keik gavau nors istikro galejau pries ta 1 laimet
Man tai nepasisėke.
Grupė sunki papuolė.
Pirmas varžybas turėjau žaisti su Belickaite.
(O ji užėme 96/97 grupėj pirmą vietą.) Tai aš jai tik ant 2 taškų pralošiau.
O su kita panele laimėjau gal ant 2 taškų. Tad toliau nepatekau..
Kvalifikacinis tai vyko gedimino prospekte, prie flagman centro (kai nevilnietis tai tikriausiai nezinosi vistiek ).. nu ten galima pvz nuo katedros eit gedimino prospektu ir ten netoli bus, nezinau kaip tiksliau paaiskint
to Austeja-- su Belickaite teko susidurt(ne sprite o varzybose) tai labai greita, tik neauksta , tau lengviau turejo but del ugio, bet jos dribingas geras.. cia tik siaip pastebejimas )
Redaguotas robertele14 28-08-2009 18:26
robertele14,
Man atrodo, kad siais laikais krepsinyje kuo toliau tuo tas ugis maziau visiems rupi, aisku izaidejas nebus centras ir atvirksciai, bet jei zaidimas yra 1x1, tai tikrai galima zemesniam zmogui daug lengviau apeiti aukstesni, nes esi greitesnis taves nepavys, turesi daugiau istvermes, galesi daugiau pasokti, ir jei aukstesnis zmogus tik ties rankas tai tikrai galima kamuoli nusiimti, esi taiklesnis is ivairiu distanciju, jei ir pasivys tave tai galesi koki layup'a padaryti... Na va isvardinau pagrindinius + mazesniu zmoniu SIAIS laikais, ne be tas laikas, kai zaidimas daromas per Sabonius, Mingus ir etc...
Linksmai šiandien laiką praleidau. Kepurę iš Brolio rankų gavau. Blitzuose visuose dalyvavau. Mačiau kaip Tadas-Alnida su mano pažįstamu krokodile dviese buvo likę ir Tadas gavo