lauris547 parašė:
Na siais metais dar nedalyvausiu, nes ne mano lygiui ten. Sjp gal kitais metais ir dar minusas, kad as is jurbarko, tai man toli vaziuoti.
Su tokiu požiūriu išvis nevažiuok... Nesuprantu aš jūsų...jeigu siekiat tikslo,kam taip save nuvertint? stenkis...galu gale dirbk daug individualiai ir patobulėsi. O nuvykti tai siūlau,pamatysi kaip ,kas ten vyksta,esmė ne laimėti ,o suprasti tą sistemą, o pvz kitais metais nuvykti ten jau viską gerai žinant ir suprantant,žinoma patobulėjus, ir kovoti dėl pergalių.
Bronius parašė:
Laim_is, dar vienas minusas jiems, jog tarkim Palangoje daro liepos 5 (pirmadienį). Kaip kiti turi nuvažiuot, jei tėvai dirba, negali daryt mat savaitgalį..
Bronius parašė:
Laim_is, dar vienas minusas jiems, jog tarkim Palangoje daro liepos 5 (pirmadienį). Kaip kiti turi nuvažiuot, jei tėvai dirba, negali daryt mat savaitgalį..
As pirmus metus dalyvausiu ir noriu pklausti kaip su tuo tevu leidimu, parasyta kad atvaziavus turi tureti asmens dokumenta ir globojancio asmens sutikima. Tai is kur man ji gauti nu, o seip tai tevai sutiko kad dalyvauciau. 93/94m. grupeje Kaune dalyvausiu
Kaip manote apsimoka man dalyvauti ?
Kontaktinį krepšinį 1 vs 1 gerai atrodo moku, tačiau trūksta pasitikėjimo kad į tokį konkursą eičiau, gi ten bus ir Kemzūra ir kiti..
Noriu ir esu nežinomybėj, rašė kad laimėjusieji praeitą metą jau treniruojasi su žinomais treneriais, gal kartais man pavyktu..
Tai kaip manote ? liko nemažai laiko, spėsiu grįžti į Lietuvą ir apgalvoti
Dzersis parašė:
As pirmus metus dalyvausiu ir noriu pklausti kaip su tuo tevu leidimu, parasyta kad atvaziavus turi tureti asmens dokumenta ir globojancio asmens sutikima. Tai is kur man ji gauti nu, o seip tai tevai sutiko kad dalyvauciau. 93/94m. grupeje Kaune dalyvausiu
Kazkur yra sakinys: Daroma prieladaida, kad issiunciat registracijos forma, dalyvis patvirtina tevu sutikimu ar kazka pan.
BigBoyDunk> praietais metais buvo maikutė(normali lietuvos) ,kepuraitė ir kalendorius tas 'komplektas' Windoes>Nebus ten jokių Kemzūrų kvalifikacinėse ,nesijaudink tik bus ant galo krepšininkai ,bet niekas to tavo žaidimo nežiūrės... Bronius>Rodys pirmadienį jau RokasG> Atsinešti dokumentą,bet praeitais metais nereikėjo, pasakai vardą pavardę, užrašo tave ir duoda maikę...
Kaip aš norėčiau vėl ten sudalyvaut ...gaila jau senas, na bet bent praeitais metais tai visi galėjo dalyvaut tuose mini-žaidimėliuose kaip krokodilas, tai jeigu ir šiais įmanoma,reiks sužinot ,tai manau nuvyksiu for fun
t2x parašė: BigBoyDunk> praietais metais buvo maikutė(normali lietuvos) ,kepuraitė ir kalendorius tas 'komplektas' Windoes>Nebus ten jokių Kemzūrų kvalifikacinėse ,nesijaudink tik bus ant galo krepšininkai ,bet niekas to tavo žaidimo nežiūrės... Bronius>Rodys pirmadienį jau RokasG> Atsinešti dokumentą,bet praeitais metais nereikėjo, pasakai vardą pavardę, užrašo tave ir duoda maikę...
Aš skaičiau taisyklėse buvo parašyta kad Apranga Bateliai ir Ilga apranga
Weight:105kg
High:200cm (and still groving)
t2x parašė: BigBoyDunk> praietais metais buvo maikutė(normali lietuvos) ,kepuraitė ir kalendorius tas 'komplektas' Windoes>Nebus ten jokių Kemzūrų kvalifikacinėse ,nesijaudink tik bus ant galo krepšininkai ,bet niekas to tavo žaidimo nežiūrės... Bronius>Rodys pirmadienį jau RokasG> Atsinešti dokumentą,bet praeitais metais nereikėjo, pasakai vardą pavardę, užrašo tave ir duoda maikę...
Aš skaičiau taisyklėse buvo parašyta kad Apranga Bateliai ir Ilga apranga
Oo tada dosniai, kaip tik perėjus kvalifikacines...
Na manau dar turiu daug laiko pasiruošti, tačiau norėčiau sužinoti kokiu būdu žaidžiamas krepšinis ten, gatvės stiliumi ar normalaus krepšinio ? be to iki kiek taškų ar kiek laimo vienai kovai ?
Šeip kitą sav grįšiu į Lietuvą tai su draugu pakalbėsiu, gal kartu varysim, dar kaip tik būsiu tada išsigydęs kojų kelius, tai neturėtu problemų būti, nors žinau kad varžovai tikrai stiprūs bus, kadangi keletą prisiregistravusių pažystu ir krepšinio mokyklos, bet manau turiu daugiau šansų laimėti, nes kiekvieną dieną treniruojuos ir bent kelis 1vs1 mačus sulošiu su neblogai žaidžiančiais..
Gana čia pliotkytis, jamu kamuolį ir šaunu į parką mokintis leistinų sudėtingų judesiukų krepšinyje..