Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Juanas Carlosas Navarro - naudingiausias (2008-2009) reguliaraus Eurolygos sezono žaidėjas. Regal FC Barcelona klubo, 28-erių metų 191 cm ūgio atakuojantis gynėjas, 2008-2009 Eurolygos sezone per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 14,8 taško bei atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo.
Kartu su Ispanijos krepšininku į pirmąjį turnyro simbolinį penketuką išrinkti Sienos Montepaschi (Italija) ekipos gynėjas amerikietis Terrelas McIntyre'as, rezultatyviausias Eurolygos žaidėjas serbas Igoris Rakočevičius (Vitorijos TAU Ceramica, Ispanija), graikas Ioannis Bourousis (Pirėjo Olympiakos, Graikija) bei juodkalnietis Nikola Pekovičius (Atėnų Panathinaikos, Graikija).
va, uzsisakius kazkaip jie padidina greiti, praeinamumo srauta
http://speed.zebra.lt/
o cia gali suzinot interneto greitiGeriausias pasiruošimas prieš rungtynes - galvoti apie žaidimą, apie tai, ką nori nuveikti išėjęs ten, apie tai, kas gali atimti iš tavęs ir tavo komandos draugų pergalę
priklauso is kur siunti jei is linkomanijos tai siekia 6,8mb o jei is kokio torentai.lt tai tik 3mb zodziu viskas priklauso kiek zmoniu seedina ir kas seedina
Atsisiųsk šita programa pagreitina naršyklės siuntimo greitį - Gigaget v1.0.0.23
Atsisiųsti susirasi nes negalima čia dėti link'ų.
Aprašymas apie programa:
Nemokama programa, kuri pagreitina failų siuntimąsi iš interneto net iki dešimties kartų. Ji suskaido siunčiamus failus į dalis ir siunčia jas vienu metu. Taip siuntimo greitis žymiai paspartėja. Siuntimui nutrūkus ji atsimena, kiek duomenų jau yra parsiųsta. Todėl vėliau tęsia darbą nuo tos pačios vietos.NBA: Is My Life - Darau avatarus programa PS5.
melo15 parašė:
priklauso is kur siunti jei is linkomanijos tai siekia 6,8mb o jei is kokio torentai.lt tai tik 3mb zodziu viskas priklauso kiek zmoniu seedina ir kas seedina
Tikrai NE , aš iš torrento siunčiuos dažnai ir siunčia po 8MB/S min . Čia nuo interneto daug kas priklauso ..
Pas mane tai is LM ar torr***.l* siuncia dazniausiai ~700kb/s, nu kartais ir kokiu 1mb/s ar 2mb/s, bet cia tik tuo atveju jei pasigaunu zmogu kuris irgi turi ta pati kaip ir mano tinkla, bet man ir tu 700kb uztenka pilnai, nesiskundziu Jei kada jums padėjau, atsakiau į klausimus ar kaip kitaip padariau kažką naudingo, nepagailėkite man +rep, man tai didžiausias Jūsų įvertinimas
melo15 parašė:
Tikrai NE , aš iš torrento siunčiuos dažnai ir siunčia po 8MB/S min . Čia nuo interneto daug kas priklauso ..
Tai as rasau, kad man tokiu greiciu is torentai.lt siuncia