Šioje temoje galėsime diskutuoti į ką atsižvelgti perkant telefoną, arba tiesiog patarti kokį pirkti.
Tai mano klausimai:
Žadu pirkti telefoną iki atšuonių šimtų, esu nusižiūrėjęs Samsung galaxy ace. Gal galėtumėt patarti ar apsimoka imti jį, gal kas turite? Pasidalinkite nuomonę. O gal galėtumėte ką nors kito patarti? Pagrindinės atžvalgos:
Normaliai laikytų baterija, nebloga kamera, liečiamas ekranas, geriausia būtų android, nemažas ir ryškus ekranas.
smile parašė:
Man ir reikėtų, kad patartumėt koki telefoną pirkti iki 500 lt
butų gerai liečiamu ekranu. Mastau apie galaxy Y arba galaxy mini gal kas turit?
Mano patarimas pirk geriau Samsung Galaxy Mini nuo Galaxy Y galima sakyt niekuom nesiskiria, tik patariu pirkt Galaxy Mini, nes kamera 3.0 megapikseliu, o Galaxy Y, tik 2.0 megapikselių. Bet Samsung Y nustebino, kad turi labai galingą bluetooth ryšį netgi 3.0 iki (24 Mbps).
smile parašė:
butų gerai liečiamu ekranu. Mastau apie galaxy Y arba galaxy mini gal kas turit?
Mano patarimas pirk geriau Samsung Galaxy Mini nuo Galaxy Y galima sakyt niekuom nesiskiria, tik patariu pirkt Galaxy Mini, nes kamera 3.0 megapikseliu, o Galaxy Y, tik 2.0 megapikselių. Bet Samsung Y nustebino, kad turi labai galingą bluetooth ryšį netgi 3.0 iki (24 Mbps).
Geriausiai pirk, naudotą, gali nusipirkt labai gerą tel. ir su garantija, ir geram stovi. + Dar žymiai pigiau. Paieskok plius.lt ar skelbiu.lt. Galima tikrai gerą tel rast
smile parašė:
Mano draugas turi samsung galaxy mini tai geras telas, baterija gerai laiko, nu zodziu tikrai geras telefonas
Na aš siulyčiau dar kitokį variantą-Huawei (Sonic) U8650. Kadangi jį pats turiu, galiu papasakoti plačiau:
-Telefonas turi tikrai nemažą ekraną, 3,5 colio;
-Ekrano ryškumas tikrai Labai Geras (320 x 480).
-Ekranas žinoma jutiminis, capative.
-Šiame telefone įdiegta Android 2.3.3 operacinė sistema;
-Baterija.. Ji laiko ~2dienas naudojant Wi-Fi, žaidžiant, kalbant (1400 mAh);
-Procesorius.. Viskas dirba sklandžiai, greitai (600 MHz);
-Fotoaparatu nelb. naudojuosi (3.1 megapixel'ių), bet gaila nėra blykstės.
Na kainos (pirkau už 365lt naują su garantija, bet jau taip pigiai nėra. Gali Lenvai rasti už 420lt NAUJĄ), funkcijų bei kokybės atžvilgiu-labai puikus telefonas. Man asmeniškai, jis pranašesnis žymiai už Samsung Galaxy Mini ar Y. Savo kokybe ir galingumu nei kiek nenusileidžia HTC.
Redaguotas Eim4s 06-12-2011 16:34
Eim4s parašė:
Na aš siulyčiau dar kitokį variantą-Huawei (Sonic) U8650. Kadangi jį pats turiu, galiu papasakoti plačiau:
-Telefonas turi tikrai nemažą ekraną, 3,5 colio;
-Ekrano ryškumas tikrai Labai Geras (320 x 480).
-Ekranas žinoma jutiminis, capative.
-Šiame telefone įdiegta Android 2.3.3 operacinė sistema;
-Baterija.. Ji laiko ~2dienas naudojant Wi-Fi, žaidžiant, kalbant (1400 mAh);
-Procesorius.. Viskas dirba sklandžiai, greitai (600 MHz);
-Fotoaparatu nelb. naudojuosi (3.1 megapixel'ių), bet gaila nėra blykstės.
Na kainos (pirkau už 365lt naują su garantija, bet jau taip pigiai nėra. Gali Lenvai rasti už 420lt NAUJĄ), funkcijų bei kokybės atžvilgiu-labai puikus telefonas. Man asmeniškai, jis pranašesnis žymiai už Samsung Galaxy Mini ar Y. Savo kokybe ir galingumu nei kiek nenusileidžia HTC.
Sudominai, kaina palyginus nedidelė dydis normalus baterija irgi normaliai laiko. Dabar manau esu linkęs į tavo variantą.
Neseniai nusipirkęs esu NOKIA X6, tai jei kas mėgstat funkcionalumą, geros kokybės kamerą ir muziką pirkit. Kaina internete maždaug 700-600lt žiūrint kiek GB jame yra bent jau pas manęs 8 GB. Galiu pasakyt kamera, tai labai nustebino 5 megapikseliai ir dviguba LED blykstė. O garsas labai geras 2 stereogarsiakalbiai ir Hi-Fi muzikos kokybė. Man jo pilnai užtenka, o jei reikia geresnių žiūrėkit į NOKIA N8 ar NOKIA N9.
Mindecz, telefonas tavo geras, bet mane nuvylė, jog Symbian. O jau symbian, tai fuu.. Jau nokia nieko gero nesiūlo apart Nokia N9, kurio kaina irgi nelabai patraukli.
Eim4s parašė:
Mindecz, telefonas tavo geras, bet mane nuvylė, jog Symbian. O jau symbian, tai fuu.. Jau nokia nieko gero nesiūlo apart Nokia N9, kurio kaina irgi nelabai patraukli.
O kuom symbian sistema bloga bent jau man po jį naršant labai įdomu ir gerai padaryta labai daug NOKIA telefonų ją turi. O šiaip kažkaip nežiūrėjau net kokia ten sistema tiesiog, tai mano pirmas liečiamu ekranu telefonas užtat man tinka. O va dėl N8, tai kas mėgsta labai daug fotografuot, tai kaip tik netgi 12 megapikselių kamera
Almantas - JaPa parašė:
As nesuprantu istikro, kam su tais lieciamais ekranais pirkti? Pirma menesi idomu, po menesio atsibosta, poto pasidaro sunku ir zinutes rasyti.
Todėl, kad liečiami greitesni nei paprasti telefonai, įdomesni ir geras valdymas, o žinutes labai lengva rašyt.
Almantas - JaPa parašė:
As nesuprantu istikro, kam su tais lieciamais ekranais pirkti? Pirma menesi idomu, po menesio atsibosta, poto pasidaro sunku ir zinutes rasyti.
True , true , va as turiu su qwerty klaviatura ir zinutes rasau kaip spameris ;DDD
Almantas - JaPa parašė:
Man asmeniškai su touch'u lengviau sms'us rašyt nei su paprastu telefonu ) patogiau ,kai didelis ekranas.