mano rekordas tikriausiai buvo kai zaidziau turnyre komandu pas mane toke komanda gera buwo wisi lost mokejo ;D tj imeceu 7/8 troicu ir iswiso 57 taskus pelniau draugai skaiciawo nes pac neprisiminceu ir dar mano rekordas 5 blokai per 1 kelini nors esu 15 metu o ugis 175 ir 6 perimti komuoliai ce abu per 1 kelini ir wiskas oficialiose rungtynese tarpklasiniu neskaitau
Play Hard Dont Embarrass Our Products K1x ;]
Play Hard Go Pro K1x+And1
ne....cia buvo pries 2 savaites tai buvo geriausia diena....zaidziau pries savo amziaus varzovus... as esu 188cm.(darau alerta) o visi kiti yra iki 182cm.
Kartais neskiedi Mano 17pts 11bl shots 13rebs zinoma tasku ir atkovotu kamuoliu esu ir daugiau atkovojas
Aikit aikit vaikai.. 15 blocks ? D pz nebent būnant 180 žaidėt prieš 160 ir tai kaži bl čia jau dabar eik į rinktinę.. Ir tipo kažkas dar statistika žymėjo kai jūs taip unreal lošėt? Dar negavot kvietimo į žalgirį arba rytą ? D
11 tasku per varzybas rimtesnes rekordas saleje o siaip kai gatvej treniruojuosi tai ten daug rekordu yra , ypac prie savo kasio netoli gimtojo miesto namu