O kodėl nori į marčelą eiti žaist?Yra gi ir kitos krepšinio mokyklos kaip VKM,SKM..
Marčeloje tu turi būti geras,nes kitaip tik 200lt išmesi į mėnesį žaisdamas 3 komandoje ir tiek.O kitose gausi ir žaidimo ir patirties
Adominemas parašė:
O kodėl nori į marčelą eiti žaist?Yra gi ir kitos krepšinio mokyklos kaip VKM,SKM..
Marčeloje tu turi būti geras,nes kitaip tik 200lt išmesi į mėnesį žaisdamas 3 komandoje ir tiek.O kitose gausi ir žaidimo ir patirties
man VKM per toli vazinet o skm treneriai grybai... kas turit tel parasykit 95 trenerio nr
Geriau į marčelą eiti, sumoki tuos 200lt, bet ir visai kitokios sąlygos sportuot, žymiai geriau,akd ir žaisi ten už 3 komandą, bet sąlygos tai skiriasi.
Rolandas Penikas (8-688-15751)
Šarūnas Ciparis (8-672-25321)
Tomas Purlys (8-699-06333)
Gintaras Razutis (8-620-71997)
bet iš kart sakau, nežinau kelintų čia metų treneriai. Paskambink kuriam, jei jis netiks, paprašyk, kad pasakytų nr. tavo amžiaus trenerio.
#6 . Krep?inis - tai nepaprastas u?si?mimas, tai - mano gyvenimas
IceMind parašė:
Rolandas Penikas (8-688-15751)
Šarūnas Ciparis (8-672-25321)
Tomas Purlys (8-699-06333)
Gintaras Razutis (8-620-71997)
bet iš kart sakau, nežinau kelintų čia metų treneriai. Paskambink kuriam, jei jis netiks, paprašyk, kad pasakytų nr. tavo amžiaus trenerio.
aciu nors jau buvau rades mano amziaus tai Tomas Purlys. bet jis krc 1 komandos treneris tj kaskaip reik gaut 3 komandos trenerio nr nes jej pvz pakviestu jis ir tipo pas tuos kur 1 komandoj lose tj apzipazorinsiu liaudiskai tariant nes tikrai cj jie super lose... nebent jam pasukt ir paprasyt 3 komandos trenerio nr...