Pranešimai: 1438 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 07-07-2009 12:58
Pliusai:Geros treniruotės, nemažai ko išmokau. , geros gyvenimo sąlygos (turiu omeny patalpas) .
Minusai: Maitinimas (ne man vienai ) , per ilgi laisvo laiko tarpai tarp treniruočių, maitinimo ir pan. , mažoka laisvalaikio (t.y: stovyklos renginių, man odos gal kokie 3-4 buvo).
Apibendrintai: Tikėjausi, kad bus truputį geriau... Na bent jau man taip atrodė.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Autorius
RE: Atsiliepimai apie Krepsininkas.net stovyklą 2009
Parašyta 07-07-2009 15:31
Stovykla buvo tikrai šauni man asmeniškai užtekdavo to maisto. Treniruotės buvo geros ir kartais tikrai nelengvos ypač vyresniųjų grupei.Gyvenimo sąlygos geresnės nei praėjusiais metais O tai didelis pliusas
Autorius
17 metų vaikinams maisto užteko, 12-13 metų merginoms neužteko Keistai skamba Manau čia labiau tiktų, kad merginos yra išlepusios ir ne viską valgo
Kas dėl renginių, tai čia juk ne kokia šou-laisvalaikio stovykla, o specializuota krepšinio, tai stovyklos pagrindas yra krepšinis ir treniruotes.
O be to ką veiksime laisvu metu buvome nurodę stovyklos aprašyme ( renginiai stovykloje, pasivaikščiojimai pajūrį, po miestelį). Jei kažkas galvojo, kad mes rengsime diskotekas, madų šou ar panašius dalykus tai suprantu, kad gal nusivylė, bet mes tikrai ne tokiems dalykams specializuojamės
Kas dėl tarpų tarp treniruočių, tai vėl gi yra treniruotės, krūvis, turi būti ir poilsis, antraip rezultatų nebus pasiekta, kas rimtai žiūrėjo į treniruotes ir siekė pagerinti savo fizinį pasiruošimą, tam manau tokių klausimų nekilo.
Hmm man stovykla labaj patiko.. buvo graudu net kai ji pasibaige.. Treniruotes labaj geros.. trenere mano grupes superine.. Ir kiek maciau vaikinu trenerius tj ten irgj nerealus.. isivaizdavau tkr prastesne stovykla.. bet klydau.. Kitais metais velgj butinaj joje dalivausiu..
Ask me to play. I'll play. Ask me to shoot. I'll shoot. Ask me to pass. I'll pass. Ask me to steal, block out, sacrifice, lead, dominate. ANYTHING. But it's not what you ask of me. It's what I ask of myself. #13
Autorius
Malonu skaityti tokius komentarus Ugne mačiau, kad tikrai į krepšinį žiūri labai rimtai, linkiu tau siekti ir pasiekti savo tikslų ir svajonių krepšinio srityje
Stovykla tikrai patiko, geros gyvenimo sąlygos, režimas, treneriai kaip ir kiti minėjo superiniai, tik gal pritrūko treniruočių salėje, bet bendras vaizdas tikrai geras, tikiuosi , jog galėsiu atvykti ir kitais metais
Autorius