Pranešimai: 3 Vieta: I?orai, Jonavos rajonas. Įstojęs: 23.02.11
Parašyta 18-04-2011 21:03
O sakykit kokie zmones ten susirenka? Visi lankantys krepsinio mokyklas, ar yra ir megeju? Nes pvz as nesigirsiu bet metyt moku, zinoma nevisai taisiklyngai, bet neblogai pataikau, esu 1.85m ugio 16 metu, krepsini lankiau tik kelis menesiu, del tam tikru aplinkybiu meciau. Noreciau sioje stovykloje pasisemti daugiau patirties, kazka naujo ismokti, zinoma susirasti nauju draugu ir gerai praleisti vasaros savaite, o rudeni pradet lankyt krepsinio mokykla. Tai aciu uz atsakymus.
Nu aš ir tikriausiai atlėksiu tai ir negaliu pasakyti kad esu geras žaidėjas lankau krepšini ir norėčiau būti vertingesnis savo komandai tai ir važiuosiu čia tobulėt
Rokalas parašė:
O sakykit kokie zmones ten susirenka? Visi lankantys krepsinio mokyklas, ar yra ir megeju? Nes pvz as nesigirsiu bet metyt moku, zinoma nevisai taisiklyngai, bet neblogai pataikau, esu 1.85m ugio 16 metu, krepsini lankiau tik kelis menesiu, del tam tikru aplinkybiu meciau. Noreciau sioje stovykloje pasisemti daugiau patirties, kazka naujo ismokti, zinoma susirasti nauju draugu ir gerai praleisti vasaros savaite, o rudeni pradet lankyt krepsinio mokykla. Tai aciu uz atsakymus.
Tikrai gali drąsiai važiuot, pats pernai buvau, tai visokių yra Buvo net tokių kur nelankę nieko, bet atvažiavę smagiai praleist laiką ir tiek
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 20-04-2011 13:11
Toffy parašė:
Man bus idomiausia jei varysiu į stovyklą kiek patobulėsiu
Pačios stovyklos nauda ne tik patobulėjime. Daug gerų pratimų pamatysi, galėsi namie treniruotis ir po stovyklos. Žinoma, jei norėsi. Be noro ir stovykla bevertė.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Ten yra tokios amžiaus grupės 10-11 metu paskui 12-13 metų ir t.t
taj kiek mažiausiai žmonių reikia į vieną amžiaus grupę, nes gal varyčiau su draugu, bet mes tokie mažiukai 1999 gimimo, o čia kaip matau čia visi viresni tai tarkim ten mes būsim tik keliese toj amžiaus grupėje pvz. kokių 10 mūsu taj tada išvis nebus tos grupės ar kaip čia. Žinau, kad čia kažkaip man neišėjo map parašyti normaliai bet gal padėsite
smile parašė:
Ten yra tokios amžiaus grupės 10-11 metu paskui 12-13 metų ir t.t
taj kiek mažiausiai žmonių reikia į vieną amžiaus grupę, nes gal varyčiau su draugu, bet mes tokie mažiukai 1999 gimimo, o čia kaip matau čia visi viresni tai tarkim ten mes būsim tik keliese toj amžiaus grupėje pvz. kokių 10 mūsu taj tada išvis nebus tos grupės ar kaip čia. Žinau, kad čia kažkaip man neišėjo map parašyti normaliai bet gal padėsite
P.S varom į Ignalina
Aš pats kiek supratau, tai jei jūsu mažai bus tai junks prie kitų, kaip ir merginoms.
P.s Aš tik taip manau.
smile parašė:
tai mes mažiukai ten su dičkiais būsim ?
Juk yra parašytos amžiaus grupės. Tokios ir bus.
Jeigu ten musų bus labai mažai tai tada vistiek bus ta grupė ar yra koks minimalus kiek turi toj grupeje būti žmonių skaičius, nes bus mūsų ten tik kokių 10 tai kažkokia nesamonė bus grupė kurioje 10 žmonių
smile parašė:
tai mes mažiukai ten su dičkiais būsim ?
Juk yra parašytos amžiaus grupės. Tokios ir bus.
Jeigu ten musų bus labai mažai tai tada vistiek bus ta grupė ar yra koks minimalus kiek turi toj grupeje būti žmonių skaičius, nes bus mūsų ten tik kokių 10 tai kažkokia nesamonė bus grupė kurioje 10 žmonių
Nelabai supratau, kurioje vietoje čia nesamonė. 10-15 vaikų, tokio dydžio ir būna grupės.