Sveikučiai , pastebėjau ,kad šitam forume dauguma už '' Žalgirį tai nutariau pakūrt temą apie GWB grupuotę , kad visi galėtūt sužinot viską kas jus domina . Tai jei kyla kokių klausimų susijusių su šia grupuote tai rašykit bandysiu atsakyt . O dabar mano įspūdžiai apie GWB . AŠ kaip boisas jau 2 metai ir tikrai nenusivyliau . Vien ką reiškia patirti nuotykiai Vilniui ir atmosfera E tibūnoj halėj tai neaprašoma reikia viską patirt patiems . Boisai visi yra draugiški , jei reikia padeda , bet kažkodėl bijoma prisijungt prie mūsų gal iš šalies mes atrodom baisūs ? Bet tikrai nėra ko mūsų bijot .
Daznai nesutampa su jeis komandos palaikymo būdai. Bandom su jeis ie škot kompromiso , bet nelabai pavyksta . Tai jiems mūsų dainos netinka tai vėl kas .
Merginas primam , bet pas mus jų yralabai mažai , jug kažkam reikia padaryt sumuštinių išvykose . Kai vykstam į Vilnių merginoms vykti draudžiama turbūt aišku dėl ko . O dėl pavadinimo suprasi kai prisijungsi prie mūsų .
Oho, kokie mes mandri, ką dar įdomaus pasakysi ? Visiškas vaikas atėjo ir čia kažką dar sapalioja. O jei tau mano vardas nepatinka, tai čia ne mano problema.