Parašyta 27-02-2009 17:36
viskas bus gerai, nereikia verkti kaip nors per sunkmetį išgyvens... beje galėtų sporto mokyklos priiminėti ir mažesnius žaidėjus(įžaidėjus), o LKL komandos žvalgytų daugiau žaidėjų iš NKL, bei universistetų, gal labiau apsimokėtų? išmokintų lošti(iš pat pradžių blogai sektusi, bet mokintis visgi reikia), na žodžiu aš manau, kad reikia adryti taip kaip serbams - žaisti lietuviais, o nepirkti tokiu brangiu lamu kaip lebronas jamesas kurie be krovimo butu looseriai.Tada ir mažiau moketi reiketu ir mažiau skolu butu, tik reikia išmokinti lietuviams, juos išlaikyt kad nepabegtu ir žaisti jais.
Visu pirma tai toki zaideja kaip lebron James nemanau, kad kada nors pavyks nusipirkti net ir turtingiausiems europos krepsinio klubams, o ka jau kalbeti apie lietuvos klubus tad sis tavo pavyzdys svelniai tariant kvailokas bet del pacios idejos tai sutinku, jei nera pinigu tai kam pirkti zaidejus uz 1mln euru per sezona.
Parašyta 01-03-2009 20:47
pavyzdys perdėtas ir kvailas, bet tik tuo norėjau pažymėti, kad nereikia pirkti tokių kaip brownas brangių, nebent vieną legionierių, bet reikia auginti labiau jaunimą.šaras pagr. Lietuvos įžaidėjas baigs profesonalaus krepšininko karjerą, Šiškauskas taip pat(na aišku ne ryt ir ne po mėnesio, o kalbant apie kelis metus), tai kas juos pakeis? Reikia rūpintis ir Lietuvos jaunimu sporte... ir ne vien norėčiau pasakyt... Reikia mokintis, tobulėt, taikyti metimus, treniruotis, treniruoti raumenis... ir panašiai, be darbo nieko nebus.Aš treniruojuos lengvajai atletikai, nes bėgime esu labai gabus.Savarankiškai treniravaus visą žiemą ir pasktuinėse rajono varžytuvėse laisvai pirma vietą paimu, tikiu, kad respublikoje galėčiau rimtai dėl prizinės kadidatuoti... ta prasme noriu pasakyti, kad reikia pradėti nuo saves, čia ir dabar.pasižymėti ir yrodyti treneriams jog tu esi to vertas ir kad tu tai gali, o vėliau pastangos ir juodas darbas