2008 Olimpiados finalą pažiūrėkit ir pamatysit, kaip jis uždengė C.Paulą. Be to kodėl jis negali būt išreklamuotas, jei berods 14m. žaidė Ispanijos U16 rinktinėj ir ten buvo lyderis, o jau 16m. žaidė pagrindinėj rinktinėj.
Lietuvoj be klausimų Jonas. Svarbu, kad norėtu, o jis nori tobulėt. Manau jau kitais metais žais už Lietuvos rinktinę, šįmet dar yra kam žaist, broliai, Javtokas ir dar kažkas. Tikiuosi tai bus Motiejūnas. Dar vienas talentas.
Taip pat Lietuvoj prie talentingų gynėjų galima priskirti Kelį, Viskontą. Jie irgi neblogi, kai žinant, kad su įžaidėjais Lietuvoj problema.
R.Rubio, sakot isreklamuotas? Gerai, gavo daug sloves, bet ne del to, kad tik butu reklamuojamas? juk prasidejo viskas tai nuo gero zaidimo. Va isreklamuotas yra L.James, kodel? Nes be dejimu daugiau nieko nesugeba, jis yra toks zaidejas kuris net varytis pakankamai gerai nemoka, pelno taskus tik dejimais. Galit priestaraut, cia mano nuomone. Taip, taip as nesakau, kad geriau "pavaryciau" nei l.james, bet ne tokiem nba vieta.
Siek uzsibrezto tikslo ir tau pavyks. Visa gyvenima svajojau kazko pasiekti savo jegomis ir tikiu, kad man pavyks. Pavyks ir tau tik pasitikek savim, mylek save.
AsSuKamuoliu parašė:
R.Rubio, sakot isreklamuotas? Gerai, gavo daug sloves, bet ne del to, kad tik butu reklamuojamas? juk prasidejo viskas tai nuo gero zaidimo. Va isreklamuotas yra L.James, kodel? Nes be dejimu daugiau nieko nesugeba, jis yra toks zaidejas kuris net varytis pakankamai gerai varytis nemoka, pelno taskus tik dejimais. Galit priestaraut, cia mano nuomone. Taip, taip as nesakau, kad geriau "pavaryciau" nei l.james, bet ne tokiem nba vieta.
Kaip tik Jamesui sutartį siūlė Harlem Globetrotters. Ten gal ir pritaptų jis.
Harder, Better, Faster, Stronger
AIR ALERT IV - u?baigta. 2011.01.15
Uz Atlanto:
1.Ricky Rubio labai zavi savu zaidimu,Europoje nespindejo,bet perejas i NBA lyga atrado save,puikus zaidejas.
2.Kobe Bryant vis dar jegu zydejime,nera jau jaunas,bet zaidzia kaip jaunysteje puiku,dziaugiausi praita menesi kaip surinkes buvo kelias rungtynes is eiles 48 , 42 , 40 tsk.
3. Lebron James si sezona matosi,kad per lokauta padirbejo smarkiai,to pasekoje ir rezultatai pakite Lebrono.
Europoje:
1. Jonas Valančiūnas vis dar palieka krepsinio aistruoliams gera ispudi,tikekimes,kad ir toliau bus tokie rezultatai.
2. Tyrese Rice palikes dideli ispudi Lietuvos krepsiniui,savo unikaliu zaidimu Rice'as , susilauke net ir Zalgirio komandos zaideju pagyrimu.
3. Sonny Weems Nors sis vyrukas,po ligos kiek ir suprastejo,bet negalime jo pamirsti,jis Lietuvos krepsinyje bus tikras krepsnininkas.Irasytas net i Zalgirio istorija,tai pat ir jo epizodas pries Maskvos Srities "Chimki" komanda dejimas,kuris isplese pergale Kauno Zalgiriui.Labai dziaugiuos,kad yra dar tokiu zmoniu kurie nori zaisti uz Lietuvos komandas.
Manau iš NBA talentingiausias LeBronas 2 kart MVP šį sezoną manau bus ir trečias MVP titulas. Žiūrint rungtynes jo žaidimas tikrai stebina ir vienas stipriausių, atletiškiausių NBA žaidėjų.
AsSuKamuoliu parašė:
R.Rubio, sakot isreklamuotas? Gerai, gavo daug sloves, bet ne del to, kad tik butu reklamuojamas? juk prasidejo viskas tai nuo gero zaidimo. Va isreklamuotas yra L.James, kodel? Nes be dejimu daugiau nieko nesugeba, jis yra toks zaidejas kuris net varytis pakankamai gerai nemoka, pelno taskus tik dejimais. Galit priestaraut, cia mano nuomone. Taip, taip as nesakau, kad geriau "pavaryciau" nei l.james, bet ne tokiem nba vieta.
Be dejimu daugiau nieko nesugeba ? tu paziurek kiek jisai reb,asistu padaro.... 3 dejimus efektingus ideda per rungtynes ir viskas tie 6 taskai... o kur dar apie 20 tasku? Nuvaryk i stats arba bent vienerias rungtynes paziurek su juo ir tada kalbek...
Who doesen't kill you, makes you stronger...[b][/b]
AsSuKamuoliu parašė:
Ką čia kliedi per nesąmones tu pirmiau žiūrėk Heat rungtynes sako vien dėjimais higlight'us bent tada žiūrėk... žodžiu jis labai talentingas ir manau gali pažaisti už visas pozicijas išskyrus C ir PG.
domantas800 parašė:
o Europoje . Belgrado "Partizan" žvaigždutė Jan Vessely ...
Ziauriai as juo nusivyliau dbr, ji tuoj gal i NBDL o gal jau sedi ten Kzkas kazkada sake kad Motiejunas uz ji prastesnis, bet jis jau geresnis uz Vesely, nes metimas zenkliai geresnis. Atvykus i NBA ismoks deliot ir bus waaaay 2 good for 6th pick of 2011 NBA Draft.
Taigi mano talentingiausiu kasioru sarase:
1.D.Motiejunas. Puikiai ji Pacesas ten Lenkijoj isnaudoja, gal ir kamuolys is ranku jau maziau slysta Plius akivaizdziai parode kad kamuolius atkovoja daug geriau. Post Skills tai isvis ziauriai geri... NBA trajakas toliau tad manau daug jis ten ju nemetys o seip meta ir cia perdaug. Metai du ir manau jau bus 6th Man drasiai Rockets. O treciais gali jau Scola keist ar konkuruot del vietos.
2. Rubio. Europa - ne jam O uz Atlanto jis nuostabus izaidejas nes ten erdves jam pasireiksti i valias. Dziaugiuosi uz ji kad sugebejo paneigti visas kalbas kad jis ten zlugs ar pns (tuo tarpu ir mane). Aisku dar reikia tobulinti metima, bet juk tai pirmas jo sezonas NBA, per pirma visko nepasieksi
Kalbėsiu tik NBA. Dabar mano akyse yra du perspektyvūs žaidėjai ( aišku jų yra daug daugiau, bet man užkliuvo šie ) :
J.Lin - tikrai perspektyvus Asian-American krepšininkas. Iš pradžių jam nesisekė, bet dabar atrado savo komandą, kurioje kaip naujokas daro įspūdingus dalykus - renka po 30 su virš taškų ( Knicks - Lakers surinko 38 taškus ) .
R.Rubio - nėra daug ką kalbėti. Europoje žaisti buvo ne jam ( nors ir čia rodėsi gan neblogai, juk žaidė vyrų rinktinėje jau 16 metų ). NBA jis atrado save.
Dimaro parašė:
Kalbėsiu tik NBA. Dabar mano akyse yra du perspektyvūs žaidėjai ( aišku jų yra daug daugiau, bet man užkliuvo šie ) :
J.Lin - tikrai perspektyvus Asian-American krepšininkas. Iš pradžių jam nesisekė, bet dabar atrado savo komandą, kurioje kaip naujokas daro įspūdingus dalykus - renka po 30 su virš taškų ( Knicks - Lakers surinko 38 taškus ) .
R.Rubio - nėra daug ką kalbėti. Europoje žaisti buvo ne jam ( nors ir čia rodėsi gan neblogai, juk žaidė vyrų rinktinėje jau 16 metų ). NBA jis atrado save.
Nieko tas linas jau nepadaro atejo Melo ir uzgesino ji nes vienas losia