Sweiki.man pl patinka marko kaip krepsininkas jo zaidimo stilius zinau kad yra ir daugiau tokiu zmoniu kuriems patinka marko tai va norejau paprasyti
gal galit parasyti kokiu saitu su marko popovic susijusiu kokiu fan club kaska panasaus ?
Labai daug klaustuku ar kita sezona liks jis Zalgiryje, vieni mano kad jis newertas tu pinigu, kiti sako kad jis Zalgirio sirdis ir siela, tai reik palikt...kokia jusu nuomone?
Brothers of Ball
U?siregistruok ?iuo adresu ir gauk 5 litus ? pigu.lt s?skait?!!!
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=14a479deceed671970598341ad622e82
seip tikrai zalgirio varikliukas jis dar tie jo metimai paskutinem kelinio sekundem irgi toki ledinei buna del ju man jis ir patinka ir seip toks linksmas visada atrodo manau turetu likti zalgiryje jis...
man ir patiko kaip time team paskutine sekunde pataike ir ne karta taip geras popo galetu ne vienam sezonui likti zalgiri.net kokiem 3 sezonam dar patirties igautu ! ir zalgiriui padetu
nu tai jo. bet jis ir seip kol coliso nebuvo tai jis geriau zaide db ne tiek daug laiko gauna aikstelei tai tdl gal ir sako jog nevertas leistu jam zaist butu ir vertas jis tu pinigu
jei vel gaus tik tiek zaist, tai nei jam, nei zalgiriui naudos daug nebus, bet jei zaistu po 30min, galetu imtis lyderio vaidmens, tada butu labai vertingas zaidejas
jei tau akyse ?alia, tai dar nerei?kia, kad at?jo pavasaris...