Pranešimai: 1438 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 04-09-2009 21:10
Redaguota
Manau, kad ankstenis dienoraštis buvo kiek per ilgas, todėl dabar jį sutrumpinau.
Vardas, pavardė: Augusta Valentukevičiūtė Ūgis ir Svoris:173cm, 72kg Pozicija: PF/C (komandoje beveik nėra aukštų merginų, tai man tenka) Komanda: Utenos KKSC, klubas: Krepšinio Virtuozai. Pliusai: Jėga, masė, prasiveržimas, vidutinio nuotolio, baudų metimai. Minusai: Prasta ištvermė, lėta, silpna ginyba, prastas metimas iš toli, blogai matau aikštelę, per daug emocionali - nesugebu gerai sužaisti svarbiais momentais. Lankymo metai : 4
Aš Augusta, man 15, aš iš Utenos. Žaidžiu už Utenos merginų 1996-1997m. gimimo komandą.
Krepšiniu domėjausi nuo pat mažų dienų. Tik, deja, krepšinio treniruotės atsirado gana vėlai-kada aš jau buvau penktokė. Nuo tada ir pradėjau sportuoti. Anksčiau lankiau nemažai kitų sporto šakų burelių - plaukimą, rankinį, karate. Bet, kai atėjau į krepšinį, man viskas labai patiko, ir ėmiau rimčiau užsiimti šia nuostabia sporto šaka
Mano pozicija-sunkiojo krašto puolėja. Bet iš bėdos galiu žaisti ir kai kuriose kitose. Anksčiau buvau įžaidėja, bet dabar supratau, kad tai ne mano pozicija.
Šiek tiek apie komandą: Mūsų, Utenos mergaičių komanda yra vienintelė Utenoje. Ji įkurta prieš 3 metus, taigi, aš jį lankau nuo pat komandos įsikūrimo pradžios. Komandoje gerai žaidžia tik kokios 5 merginos, tempiančios visą komandą, ir dėl to yra labai sunku. Tikiuosi, kad ateityje situacija taisysis.
Vienu metu dėl pykčių su trenere bei komanda, buvau metusi krepšinį. Tai truko 3 mėnesius, tačiau galų gale sugrįžau į komandą, nes labai pasiilgau krepšinio. Iš pradžių buvo sunku atgauti formą, bet laikui bėgant sustiprėjau, ir galėjau žaisti taip, kaip ir anksčiau.
Šiemet dalyvavome "Karūnos" antrajame divizione, ir užėmėme trečiąją vietą. Finalo ketverto varžybose žaidėme prieš Kauno II, Pakruojo ir Rokiškio komandas. Pralaimėjome prieš Pakruojo komandą, taip pat mus sutriuškino kaunietės. Rokiškio komanda pasidavė. Taip kad, nelabai yra kuom didžiuotis.
Foto:
Krepšinio 3x3 Kovo 11 turnyras Utenoje
Sprite krepšinio talentų kova 2010. Su Gecevičiumi ir Macijausku.
Visa komanda. Iškovota 3 vieta "Karūnoje". Aš #13.
Parašyta 04-09-2009 21:20
Laisvydas parašė:
Citata "Po stovyklos mano požiūris į krepšinį smarkiai pasikeitė, kažkaip visai dingo noras treniruotis." - Kaip čia taip atsitiko?
Pamačiau kad kitos merginos yra žymiai aukštesnio lygio, pamačiau ką reiškia iš tikrųjų mokėti žaisti krepšinį. Tada ėmiau labai save nuvertint. Nu ką padarysi toks gyvenimas, vistiek anksčiau ar vėliau būčiau tą būčiau sužinojus. Bet svarbiausia kad dabar viskas čiki piki.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Nu Augusta tavo pasakymas kad visos buvo aukštesnio lygio tikrai man įstrigo giliai.. taip nebuvo, bent jau mano akyse.. Aišku tu viską matei kitaip. Bet šaunu kad pasilieki prie šitos sporto šakos. Galiu pasakyti tik tiek: Protas ateina su amžium (čia apie sporto pasirinkimą aš)
''Krep?in? ?aisti lengva, bet gerai ?aisti sunku. '' Neismitas, krep?inio k?r?jas
Parašyta 04-09-2009 21:49
shara parašė:
Nu Augusta tavo pasakymas kad visos buvo aukštesnio lygio tikrai man įstrigo giliai.. taip nebuvo, bent jau mano akyse.. Aišku tu viską matei kitaip. Bet šaunu kad pasilieki prie šitos sporto šakos. Galiu pasakyti tik tiek: Protas ateina su amžium (čia apie sporto pasirinkimą aš)
Nu ne visos, bet dauguma tikrai. Bet man taip atrodo, nežinau, kaip jums.
Tai vat,Augusta VIP namre tapo.. Tai ką Tau galiu pasakyti,tai, kad kai Tu padarai klaidą,kitą,ir BAISIAI susinervini. Nesinervink,visas gerai. Be to iš mūsų komandos dar ką galėjai papasakoti. Beto,kas pagirtina Augusta tobulėja. Šuolį gan neblogą turi. Manau už mano geresnį.
Parašyta 04-09-2009 23:08
JaPaQ- Sunku tikėt. Nebūsiu aš ta krepšininkė. Man dėl to net klausimų nekyla. Svajuko dramblionės.
Austėja15-Tai ką aš ir rašiau, kad su savo nervais nieko nepasieksiu, dbr aš pastoviai kažkokia nervuota, sunkus metas man dabar. O iš komandos ką pasakot? Kaip pvz. Rugilė nevažiavo į varžybas nes vedė internetą???
Galiu tik pasakyt, kad norint kažką siekt, vien treniruotes lankyt neužtenka. Nemažai, kas galvoja, kad va lankysiu treniruotes ir tapsiu profesionaliu sportininku, taip tikrai nėra. Reikia labai daug individualių treniruočių + komandinių treniruočių, tuomet galima pasiekti. Žmonės pasiekia tikslo tada kai daug dirba. O tu sakai, kad aš žinau, kad netapsiu krepšininke, tu geriau sakyk aš netapsiu, nes mažai dirbu arba tiesiog neturiu tikslo ją tapti nes kai tikslas yra, priemonės visuomet atsiranda
Kitas reikalas jei būna sveikatos problemų, tuomet net ir prie didžiausių norų šio tikslo tenka atsisakyti...deja, taip būna ir pakankamai dažnai...o visa kita mūsų rankose.
Parašyta 05-09-2009 11:28
Laisvydas parašė:
Galiu tik pasakyt, kad norint kažką siekt, vien treniruotes lankyt neužtenka. Nemažai, kas galvoja, kad va lankysiu treniruotes ir tapsiu profesionaliu sportininku, taip tikrai nėra. Reikia labai daug individualių treniruočių + komandinių treniruočių, tuomet galima pasiekti. Žmonės pasiekia tikslo tada kai daug dirba. O tu sakai, kad aš žinau, kad netapsiu krepšininke, tu geriau sakyk aš netapsiu, nes mažai dirbu arba tiesiog neturiu tikslo ją tapti nes kai tikslas yra, priemonės visuomet atsiranda
Kitas reikalas jei būna sveikatos problemų, tuomet net ir prie didžiausių norų šio tikslo tenka atsisakyti...deja, taip būna ir pakankamai dažnai...o visa kita mūsų rankose.
Man tėvai neleis. Garantuoju. Jau ir taip sako kad per daug treniruojuos.