IdiocracyLT parašė:
jokiu būdu nenuvertink savęs, nereikia lygiuotis į kitus. Dirbk ir pasieksi, ko nori.
Whatever. Mečiau kašį.
Greit keiti nuomonę D...Man tiesiog juokinga, nors gal ir neturėtų būt... Dar jauna esi , dar yra daug laiko tobulėt , be to jei tu tikrai myli krepšinį niekad neberašyk "mečiau kašį" ir panašiai, nes manau tai tik paistalai...
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 23-09-2009 16:48
t2x parašė:
ltaugusta424 parašė:
IdiocracyLT parašė:
jokiu būdu nenuvertink savęs, nereikia lygiuotis į kitus. Dirbk ir pasieksi, ko nori.
Whatever. Mečiau kašį.
Greit keiti nuomonę D...Man tiesiog juokinga, nors gal ir neturėtų būt... Dar jauna esi , dar yra daug laiko tobulėt , be to jei tu tikrai myli krepšinį niekad neberašyk "mečiau kašį" ir panašiai, nes manau tai tik paistalai...
Aš myliu krepšinį, bet reikalas tas kad su trenere ŽIAURIAI susipykau.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
IdiocracyLT parašė:
Whatever. Mečiau kašį.
Nieko, būna bet geriau nesipyk , priimk kritiką bei suprask trenerę Viskas bus gerai , pamatysi.
Parašyta 24-09-2009 14:27
t2x parašė:
ltaugusta424 parašė:
t2x parašė:
ltaugusta424 parašė:
IdiocracyLT parašė:
Whatever. Mečiau kašį.
Nieko, būna bet geriau nesipyk , priimk kritiką bei suprask trenerę Viskas bus gerai , pamatysi.
Nu žiūrėsiu, kaip čia bus.
Na taip kiek supratau sugebi tu su tais treneriais pyktis, bet taip negalima. Vistiek ji daugiau patyrusi, vyresnė, reikia gerbti ją. Na sėkmės prieš Rokiškį, žiūrėk atgauk formą.
Parašyta 16-12-2009 16:08
Taigi vakar (antradienį) žaidėm prieš Rokiškį, namuose, Utenoje. Laimėjom!
Varžybų pradžioje žaidėme labai prastai, buvom kažkokios išsiblaškiusios, pasimetusios. Aš žaidžiau pirmam keliny ir įmečiau kelis taškus, bet praganiau porą kamuolių.
Na, o vėliau situacija taisėsi, kai į aikštę išėjo Austėja .Po antro kėlinio atsilikom keliais taškais.
Na o 3-4 keliniuose mes perimome iniciatyvą laimėjome berods 27 taškais.
Tai buvo labai svarbios varžybos, smagu, kad laimėjom.
Na o savo asmeninį pasirodymą vertinu prastai. Nes žaidžiau gal tik kokias 9 minutes, bet tiek laiko man sočiai pakako kad galėčiau praganyt nemažai kamuolių, perduot kamuolį dievui į langus ir pnš. Ir taškų nedaug įmečiau.
Na, tikiuosi, vėliau seksis geriau žaisti, nes visgi buvau padarius tikrai ilgoką pertrauką.
Tai tiek.
Šeip labai padeda muzika. Bent jau man. Galėsiu Tau atsiųsti labai gražių klipukų apie krepšinį.
O šeip viskas buvo visai neblogai,atsižvelgiant kad ilgokai nesportavai. negi 2 taškus su bauda pataikei. Aš už Tave.
P.S. eisim grybų rinkt;D
Parašyta 18-12-2009 17:04
Austeja15 parašė:
Šeip labai padeda muzika. Bent jau man. Galėsiu Tau atsiųsti labai gražių klipukų apie krepšinį.
O šeip viskas buvo visai neblogai,atsižvelgiant kad ilgokai nesportavai. negi 2 taškus su bauda pataikei. Aš už Tave.
P.S. eisim grybų rinkt;D
Dėkui.
Ok varysim grybų rinkt. Su naujom aprangom.
Arba į Šiaulius pas Saulėną.
Na , su trenere tikrai baisiai pasielgei. Kad ir kaip tave kritikuotų , nepasiduok. Juk tai daro tik iš gero , vadinasi tikis kažko iš tavęs. Man yra tas pats. Trenerė taip pat labai daug iš manęs reikalauja. Tiesiog kartais net nebegaliu atlaikyti kritikavimo.
Kartą trenerė mane pasisodino ir viską išaiškino kas kaip yra , kodėl ji tiek daug iš manęs reikalauja ir pan. Tada net palūžau. Bet tas pokalbis labai pakeitė mano požiūrį į jos kritikavimą.
Tad žinok , kad kritikavimas ne taip jau ir blogai. Laikykis. Sekmės.