Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Juanas Carlosas Navarro - naudingiausias (2008-2009) reguliaraus Eurolygos sezono žaidėjas. Regal FC Barcelona klubo, 28-erių metų 191 cm ūgio atakuojantis gynėjas, 2008-2009 Eurolygos sezone per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 14,8 taško bei atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo.
Kartu su Ispanijos krepšininku į pirmąjį turnyro simbolinį penketuką išrinkti Sienos Montepaschi (Italija) ekipos gynėjas amerikietis Terrelas McIntyre'as, rezultatyviausias Eurolygos žaidėjas serbas Igoris Rakočevičius (Vitorijos TAU Ceramica, Ispanija), graikas Ioannis Bourousis (Pirėjo Olympiakos, Graikija) bei juodkalnietis Nikola Pekovičius (Atėnų Panathinaikos, Graikija).
Parašyta 20-12-2009 10:46
Dėkui už protingus patarimus, Juste.
Kad baisiai pasielgiau, žinau. Todėl nesakau, kad nenusipelniau kritikos. Apskritai, žiauriai nuskilo, kad priemė į atgal į komandą. Nes galėjo pasiųst mane už jūrų marių ir viskas. Tada jau būtų chana.
O ko iš manęs trenerė tikisi, žinau. Ir stengsiuosi kuo geriau žaisti, nesinervuot ir panašiai. Ateity bus matyt. BŪK 2RNAS.
Parašyta 29-07-2010 11:45
Kadangi, mano dienoraštis kurį laiką buvo apmiręs, taigi, redagavau jį, kiek sutrumpinau, bei numečiau linką su video.
Taigi, papasakosiu, kaip sekasi.
Kagi, vasara. Beveik visą laiką tinginiavau ir nesitreniravau. Na, o dabar vėl prasidėjo treniruotės, jos vyksta kiekvieną dieną, du kart per dieną. Deja, turiu sveikatos problemų-kažkas negerai su keliais.Neužilgo eisiu pas gydytojus, dėl to gal tekti mesti krepšinį.
Dalyvavau Sprite 2010. Ten man tikrai nesisekė, nepatekau į pusfinalį.
Už kelių savaičių su komanda išvykstame į stovyklą Ukmergėje, Rugsėjo pradžioje-į Čekiją. Gali būt, kad dalyvausime 95 m. žaidynėse, kur bus tikrai labai stiprios komandos. Taigi, neteks nuobodžiauti, nes treniruojamės daug, varžybų taipogi nemažai bus, taigi, manau tai išeis tik į naudą.
Augusta linkiu tau didžiausios sėkmės krepšinyje ir išmesk išgalvos tai , kad tau reiks atsisveikint su krepšiniu , jug dar niekas neaišku . O jeigu atsitiks taip žinok, kad gyvenimas tuo nesibaigia .
Parašyta 29-07-2010 22:33
Toma parašė:
Augusta linkiu tau didžiausios sėkmės krepšinyje ir išmesk išgalvos tai , kad tau reiks atsisveikint su krepšiniu , jug dar niekas neaišku . O jeigu atsitiks taip žinok, kad gyvenimas tuo nesibaigia .
Žinau. Stengiuosi pernelyg negalvoti apie kelį, ir tikiuosi, kad nieko rimto. Per daug galvos nesuku dėl to. Dėkoju. BŪK 2RNAS.
Dar nezinai kas tau su tuo keliu? Pas mus viena komandoj buvo, kuriai kremzle nekaulejo ar kazkas panasaus, todel jai teko iseiti, bet cia ne visam laikui . Taip, kad nesijaudink ;D . O ir siaip gi dar negarantuota, kad kazkas labai blogai..! #12 . Krepšinis - tai nepaprastas užsiėmimas, tai - mano gyvenimas
Parašyta 30-07-2010 22:11
IceMind parašė:
Dar nezinai kas tau su tuo keliu? Pas mus viena komandoj buvo, kuriai kremzle nekaulejo ar kazkas panasaus, todel jai teko iseiti, bet cia ne visam laikui . Taip, kad nesijaudink ;D . O ir siaip gi dar negarantuota, kad kazkas labai blogai..!
Nežinau. Rugpjūčio 16 einu pas daktarus, pasakys, kas blogai. Stengiuosi negalvoti apie kelį, kai esu susiveržus su elastiniu bintu, beveik neskauda, galiu normaliai treniruotis, lakstyt, dviračiu važinėt. Šnd be problemų 23 kilus su dvarku nuvariau, keliam ničnieko. Tikiuosi kad nieko rimto keliam nėra. Dėkui. BŪK 2RNAS.
Parašyta 17-08-2010 22:35
Papildau dienoraštį.
Nesenai apsilankiau pas daktarą, sakė, kad kažkas negerai su kelio girnele, todėl turiu mažinti krūvį, tačiau krepšinį žaisti galiu. Išrašė vaistų, liepė gerti ir sportuoti nedideliais krūviais. Tikiuosi, kad kelio skausmas praeis.
Taip pat, su komanda buvau išvykusi į stovyklą Šventupėje, netoli Ukmergės. Ten gana daug dirbome su komanda. Sustiprėjau fiziškai, supratau savo klaidas, ką darau blogai. Buvo tikrai labai smagu, gerai praleidau laiką. Taip pat, stovykloje žaidėme prieš '95-'96m . Ukmergės komandą, laimėjome 20 taškų skirtumu.
Na, o dabar ruošiamės '95m. žaidynėms bei turnyrui Čekijoje. Neužilgo papildysiu dienoraštį. BŪK 2RNAS.
As cia , Laisvydai, del Krepsinio karjeros.Visi mano pazystami sako, kad jei tu busi krepsininkas ten sako tavo karjera bus iki 40 metu max, po to visa kuna kiekviena diena skaudes sako busi invalidas. Tai mane tokie dalykai nuvija nuo tos kalbos apie krepsini. :/Gyvenk ir dziaukis!
Parašyta 18-08-2010 11:54
simasss-Matyt, ne čia pataikei.
Toma- Dėkui. Tikiuosi, traumų išvengsiu, žaisiu gerai. Nors tikrai neesu ta žaidėja, kuri daug traumuotųsi. Neesu turėjusi nei vienos traumos, kai tuo tarpu, kitos merginos amžinai viską laužos, pasitempia ir pnš ;DDBŪK 2RNAS.