Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 13-08-2011 13:31
TheName - nuraminai mane šiek tiek, nuoširdžiai tikiuosi, kad man bus taip pat, kaip tau. Galimas dalykas, nes pastarosiomis dienomis tikrai daug sportavau. Ilsiuosi jau antrą dieną, skausmai tikrai sumažėjo. Ačiū už linkėjimus.
Lauris48 - redagavau, dabar turėtų rodyti.
Egisx4 - ačiū, tau taip pat.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Man ir jau mama kalė į galvą, kad viskas nebežaisi krepšinio, bet pats tikėjau kad taip nebus, ir nebuvo Svarbu kad noro būtų ir pati nemestum to krepšinio, kad ir sveika būtum
Parašyta 15-08-2011 12:54
TheNAmE parašė:
Man ir jau mama kalė į galvą, kad viskas nebežaisi krepšinio, bet pats tikėjau kad taip nebus, ir nebuvo Svarbu kad noro būtų ir pati nemestum to krepšinio, kad ir sveika būtum
Ko yra - tai noro tikrai Ir labai daug.
Parašyta 15-08-2011 22:53
shara parašė:
ačiū už įvertinimą Augusta daviau viską ką turėjau gal nedaug dėmesio skyriau, bet stengiausi ačiū kad įvertinai tikiuosi pagis širdelė tavo
Nėra už ką, dėkui už plieninę kantrybę, kurios mane treniruojant reikia tikrai daug Praeis ta širdis, esu tuom tikra.
Parašyta 03-12-2011 22:45
Taigi, sveiki visi, nutariau papildyti savo dienoraštį.
Na, paaiškėjo, kad žaisti krepšinį aš tikrai galiu, su širdimi viskas normaliai. Gydytojai pasakė, jog man šiek tiek trūksta magnio ir yra kažkoks siūlelis širdyje, bet tai yra smulkmena ir sportuoti tikrai galima.
Bet, deja, sezonas toli gražu ne toks, kokio norėtųsi. Esame jaukiai įsikūrusios turnyrinės lentelės apačioje. Iš 4 loštų varžybų, deja, 4 pralaimėjimai.
Pirmasis pralaimėjimas Panevežyje, rezultatu 42:52 nusileidome vietinei komandai. Gaila, komandos pagrindinės žaidėjos labai greitai susirinko po 5 komandines pražangas, varžybų gale teko žaisti 4. Manau tai buvo pagrindinė pralaimėjimo priežastis. Pelniau 29 taškus. Trenerė tądien labai ant manęs persiutus buvo, pamenu, matyt, per daug savanaudiškai lošiau.
Antrasis pralaimėjimas namuose, šįkart mums pakrovė Rokiškis rezultatu: 43:70. Atsižvelgdama į trenerės, švelniai tariant, pastabas, labiau dalinausi kamuoliu, bet vistiek neįtikau. Pelniau 14 taškų. Varžybų pradžioje rezultatas buvo apylygis, trečiojo kėlinio gale atsilikinėjom 10 taškų, bet 4 kėlinyje dar labiau klydom, jį pralaimėjom rezultatu: 8 : 25.
Trečias pralaimėjimas Biržuose. Buvome sutriuškintos rezultatu: 35:65. Pradėjome labai prastai, apšilome nekaip, nekrito. Antrame kėlinyje buvome beveik pavijusios varžoves, tačiau vėliau jos mus užmėtė, ir kuo toliau , tuo labiau didino persvarą. Kiek pelniau, nežinau, manau virš 10 taškų turėtų būti .
Ketvirtasis pralaimėjimas Utenoje, prieš Ukmergės komandą. Nusileidome vos 5 taškais: 63:68. Beveik visas rungtynes pirmavome, labai pasitikėjome savimi, neblogai žaidėm. Tačiau turbūt per anksti patikėjome pergale ir pralaimėjome, mano manymu, laimėtas varžybas. Pelniau 25 taškus. Labai nemalonios varžybos buvo, vieną kartą vos "neišjungė" manęs, ir stipriai aptrankė.
Jokių nuotraukų ar video iš varžybų gaila, bet neturiu. Gaila, jog pastaruoju metu mūsų komandai taip nesiseka. Liūdna, kad merginos taip abejingai žiūri į mūsų komandą, dažnai į treniruotę tik po 2-3 renkasi. Ir trenerė, supykusi ant mūsų, kaip reikiant, panašu, kad netekus vilties jau.
Na, yra kaip yra, stengsiuosi treniruotis, padėti komandai kaip įmanydama. Rezultatai nedžiugina - vadinasi, reikia dirbti. Gaila, kad į mūsų komandą, kiek pastebėjau, pradėjo žiūrėti su panieka. Norėtųsi įrodyti, kad taip nėra, bet yra kaip yra. Tenka pripažinti, kad varžovės yra geresnės.