Ask me to play. I'll play. Ask me to shoot. I'll shoot. Ask me to pass. I'll pass. Ask me to steal, block out, sacrifice, lead, dominate. ANYTHING. But it's not what you ask of me. It's what I ask of myself. #13
pirmasis pastebėjimas esi įžaidėja, o statistikoje ties baudomis nuliukai kodėl nesiverži ? antras pastebėjimas, tave treniruoja mane treniravusi trenerė ir trečias pastebėjimas, aš irgi noriu į KKM DD bet šiais viskas ok su tavim, gali būt kad esu mačius tave kai ateidavau pas trenerę savo sportuok, siek savo svajonių ir viskas bus gerai
''Krep?in? ?aisti lengva, bet gerai ?aisti sunku. '' Neismitas, krep?inio k?r?jas
Pranešimai: 1438 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 16-07-2010 16:10
shara parašė:
pirmasis pastebėjimas esi įžaidėja, o statistikoje ties baudomis nuliukai kodėl nesiverži ? antras pastebėjimas, tave treniruoja mane treniravusi trenerė ir trečias pastebėjimas, aš irgi noriu į KKM DD bet šiais viskas ok su tavim, gali būt kad esu mačius tave kai ateidavau pas trenerę savo sportuok, siek savo svajonių ir viskas bus gerai
KKM jum per žemas lygis...
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
[quote]shara parašė:
tenai Karūnos statistika su 1996m. komanda, o aš ten ne įžaidėja. : )
aš su 1997m. komanda įžaidėja.
ir kas ten dėl nuliukų, tai ten ties tritaškiais nuliukai, o ne ties baudomis.
gali būt. o gal ir ne. nežinau
dėkui.
Parašyta 16-07-2010 17:20
Liveta parašė:
kaip žaidžiu su 1997m. tada pamėtau, o su 1996m. tai tikrai nesiruošiu metyt, nes jei nepataikysiu ir per dažnai mesiu, tai trenerė staugs.
Nu tai nemėtyk belekaip. Kelis kart mesk, jei matai kad nekrenta-nebemėtyk. Nebent kliša esi, nežinau.
Parašyta 16-07-2010 17:58
Tiksliai, kaip aš galėjau nepalinkėt sekmės ryt. Sekmės tau. KKM'as už tave!!! ;DD Pasitaškyk, aplošk visas. Gerai loši, turi nemažai šansų laimėti. O net jei ir nepasiseks, nepergyvenk, ne pasaulio pabaiga.