gerdutas parašė:
O taip, kaip sekėsi ar taip ir pralošei viską?
as dvi laimejau ir vienas pralosiau, o ta pries kuria as pralosiau irgi taip pat, bet ji pateko i pusfinaly, o as antra likau ir nepatekau.
paskui ji mano metu grupej, Druskininkuose, uzeme antra ar pirma vieta, neatsimenu. nu zdz, finale zaide.
tai va, mielieji. nusprendžiau, kad reikia papildyt savo dienoraštį.
truputis apie 10/11m. sezoną.
palyginus su 09/10m. sezonu, manau komanda padarėme didelę pažangą. buvo ir džiaugsmingų akimirkų, kai laimėdavom. būdavo ir liūdnų, kai pralošdavom. na liūdniausios akimirkos, kai žaidėm prieš Lietuvos čempiones (Kėdainius) nusileidome joms vienu tašku (68:69) visas rungtynes atsilikinėjom, vienu momentu 21 taško persvara. tačiau mes sugebėjom ištirpdinti šitą deficitą, net gi persverti į savo pusę, bet laimėti nepavyko. šitose rungtynėse nežaidžiau labai ypatingai (28min, dvitaškiai 4/14, baudos 6/10, 5 reb, 3 klaidos, 14 pts.)
toliau žaidėme su Šiauliais, nusileidome joms taip pat vienu tašku (56:57) visas rungtynes vyko įtempta kova, pirmavom tai mes, tai šiaulietės keliais taškais. galėjom laimėt, bet paskutines 5 sekundes turėjau aš kamuolį ir susivariau. šiose rungtynese pasižymėjau gan neblogai (30min, dvitaškiai 8/14, 2/11 baudos, 4 reb, 3 klaidos, 2 perimti kamuoliai, 18 pts.)
na o džiaugsmingiausios akimirkos kaip žaidėm prieš Rokiškį, laimėjom 17 taškų skirtumu, nors Rokiškis didžiają dalį rungtynių lipo mums ant kulnų, galbūt jeigu jų lyderė nebūtų gavus traumos, gal būtumem pralošę arba laimeję ne tokiu skirtumu šiose rungtynėse drįsiu sakyti žaidžiau puikiai (30min, dvitaškiai 12/22, 1/2 baudos, 11 atkovotų kamuolių, 2 rezultatyvūs perdavimai, 10 klaidų, 4 perimti kamuoliai, eff 20, 25 pts.)
apibendrinus visą sezoną, žaidėme 18 varžybų, iš jų laimėjome tik 6. dabar pagalvojus, galėjome ir geriau, net gi patekt į finalo ketvertą, bet išėjo kaip išėjo.
šiais metais dalyvausiu Sprite turnyre, tarp vyresnių, na tikiuos bent gerai pasirodyt. tai tiek.
Taškais tu čia,įžaidėja/gynėja ir atkovoji per varžybas 11 kamuolių, kaip centras Ne siaip is statistikos manau labai gerai žaidi, sėkmės tau krepšinyje ir ateitį siekiant krepšinio karjeros.
nu čia tik dvejas varžybas atkovojau 11 kamuolių, prieš Rokiškį ir Vilnių, nes tas varžybas mūsų centro nebuvo, o šiaip mano vidurkis 5.
ačiū, bet aš ateitį neturiu tikslo tapt krepšininke. žaidžiu tik, kad patinka.
Grėte, ačiū labai, kad tu tokia suprantinga, ir manęs nenori sužeist. :*
Augusta, oi tik nereik, jau tikrai lopė neesi. žiūrėsim kaip ten seksis, pranešiu. o tau irgi sėkmės.