Sveiki Aš esu Gerda Vitkauskaitė. Šiuo metu man 13 metų. Ūgis: ~168 svoris ~45. Įspėju nesitikėkit, kad aš profesionali krepšininkė. Krepšinį aš žaidžiu, nuo praeito pavasario pradžios, kai mokyklos stadione atsidarė nauja aikštelė. Nuo to laiko aš sportuodavau ir aikštelėje leisdavau dienas žaisdama minusą. Paskui padariau pertrauką, nes atėjo vasara, o kadangi gyvenu mažame miestelyje kuriame yra ežeras, pasirinkau ežerą, ir kiauras dienas maudžiausi, nes neverta prakaituoti aikštelėje, kai galiu truputį atvėsti vandenyje, nuo saulės.. Paskui keletą dienų vėl pabuvau aikštelėje, pamėčiau, netgi bandžiau žaisti krepšinį, bet... Su tėvais išvažiavau į Palangą ir vėl padariau šiokią tokią pertrauką...
Beje esu labai puikiai nusiteikusi, nes jau mokslo metais lankysiu būrelį (jei viskas gausis gerai)
Redaguota: 2010 rugpjūčio 22 sekmadienis 22:42
Sveiki! Turiu ir gerą naujieną! o ji yra tokia: nusprendžiau mokytis driblingo. Pradėsiu jau nuo pirmadienio (šiandien sekmadienis, o jau ryt pirmadienis.), o šiandien tik pažiūrėsiu video pasitikslinsiu ar visus pratimus suprantu. Beje mokinsiuosi
čia pat iš Krepšinio vadovo skilties 'Driblingas', parašysiu kaip seksis.
Tai va šiandien tiek, stengsiuosi tobulėti. Gal ir labai lėtai, bet vistiek stengsiuosi.
O be to kuo toliau tuo arčiau nauji mokslo metai! Aišku, nelaukiu pamokų, bet kuo toliau tuo arčiau prasidės mano treniruotės!
šito tai LAUKIU!!!
Redaguota: 2010 rugsėjo 12 sekmadienis 22:22
Sveiki Na ką pakomentuosiu tą savo bandymą mokintis driblingo. Nieko man ten neišeina, bet nepraradau noro jo išmokti. Mokinsiuosi kiek reikės, bet išmoksiu.)) O dabar jau ir į mokyklą reikia eiti.. Negerai negerai... Nespėsiu visko. Bet nieko, turiu susitvarkyt.
Ir dar noriu visus pasveikinti su Lietuvių pergalėm. Šaunu laimėjom bronzą. 3vieta, puiku. Nesinervinkit dėl to pralošimo prieš JAV.. Juk kas buvo - pražuvo. Aš Lietuvius gerbiu, kad jie daug pasiekė ir sveikinu dar kartą už tai, kad PASAULYJE laimėjot bronzą. Tai yra daug.
LIETUVA!
Redaguota: 2010 rugsėjo 13 pirmadienis 20:23
Sveiki. Noriu kai ką pasakyt. Iki šiol žaidžiau krepšinį tik savo malonumui, man tai patiko. Bet manau, reikia jam atsiduoti visom keturiom ir truputį apmažint krūvį su visokiais šokiais, dainavimu, daugiau laiko pasilikti sau ir krepšiniu. Manau čia man tokie bus paskutiniai mokslo metai, kai aš taip vargstu mokykloje..
O jeigu dėl tos nuotraukos, tai sakau noriu, kad būtų susijus su krepšiniu, o tokių aš neturiu..
Redaguota 2011 balandžio 10 sekmadienis 13:47
Na va, seniai matyta aš, užimta labai būnu Viskas man čiki, treniruotės būna, tik tiek, kad niekaip nepavyksta ateit, nes lieku viena, o viena nei pažaisiu nei ką, tik pamėtyt ir viskas tai ir paleidžia mane... Tai ir neišmokstu nieko naujo. Na, šiaip su krepšiniu man išėjo ne taip kaip galvojau.. Aš būčiau lankius pas direktorių mokyklos būrelį, nes aš jį puikiai pažįstu ir geriau išmokina, o pas jį lanko tik berniukai, bet mane kaip pažįstamą būtų paėmę. Bet taip kaip aš norėjau neišėjo ir teko lankyti pas kūno kultūros mokytoją , o jis sako: eikit žaist tai nieko naujo ir neišmokstam, o dabar dar kai mus paleidžia tai išvis... Bent gerai, kad dar nueinu į aikštelę..
Redaguota 2011 liepos 12 antradienis 00.45
Sveikučiai. Seniai buvau, tai jau pasiilgau visų. Užsukau čia, galvoju papildysiu dar savo dienoraštį. Absoliučiai viską redagavau, tai dabar manau viskas aiškiau surašyta. Nes praeitais metai maža, kvaila buvau. Privėliau visokių nesąmonių. O kas su krepšiniu susiję, tai hmm... Jau atostogos treniruočių nebūna, tai ir krepšinio nežaidžiu.
O kas su nuotrauka susiję tai, per treniruotes nepasifotografuojam, tai gal kada aikštelėj nusifotografuosiu. Vasarą. Dar gražiau bus. Myliu, bučiuoju ir iki. einu miegot, jau 1val. nakties. Per vėlu čia sėdėt jau..
Klauskite kas neaišku, jei pavyks atsakysiu
Ir laukite pratęsimo.
P.S. Aktyviau komentuokit.
Krep?inis lietuviams visada buvo daugiau negu ?aidimas.
Paspauskit jei galit.:
http://www.krepsininkas.net/invite.php?invite=4649
Pradek lankyti geriau sporto mokykla, tikrai zymiai daugiau patobulesi nei gatvei zaisdama. Gal turi foto savo?
O dienorastis man patiko, toks smagus, paprastas.
Pranešimai: 1464 Vieta: Utenos raj. Vyžuonos. Įstojęs: 30.05.09
Parašyta 19-08-2010 12:44
Išskirtinis, gana įdomus dienoraštis.
Pritariu Flasheriui, jei nori tobulėti-lankyk krepšinį, ir kuo greičiau. Antraip, jau gali būti šaukštai po pietų.
Sėkmės tau.
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Įkelsiu nuotrauką, tik galvoju reikia kokios kai aš žaidžiu, o tokios pakolkas nėra. Bet va jau neužilgo treniruotės prasidės, o jau kalbėjau su treneriu tai va jau ir lankysiu, tikiu, kad pasikeis man metimas ir t.t. Ačiū.
Paspauskit jei galit.:
Nebūtinai iš varžybų dėkis foto, gali dėtis ten kur gražiai išėjus.
Gerda, tu iš riešo mėtai? Beje, prašyk trenerės/trenerio kad išmokintų tave žaisti gerai 1 prieš 1, tikrai labai praverčia per varžybas, ir šiaip prašyk kad tave išmokintų krepšinio paslapčių.
Redaguotas Flasheris 19-08-2010 16:20
Flasheri-Noriu primint, kad dar nelankau treniruočių, tai dar negaliu, bet tas treneris, labai geras tai jam net sakyt nereikia pats visko išmokina.. Ne man iš riešo netoli kamuolys skrenda Bet moku iš riešo mėtyt.
Toma-Ačiū
Paspauskit jei galit.:
Tau sekas, iš mano trinkių tik kelis išmokina normaliai ką nors. ;D Geras pratimas yra, jai nori toliau mėtyt iš riešo, paprasčiausiai iš riešo kamuolį mėtyk į aukštį. Nors tau dar amžius ne tas, po metų kitų kamuolys gerai skris, galėsi kaip LeBronas iš riešiuko iš half court mėtyt.
Mhm aišku, sėkmės. ;}*
Driblingas skaitysis kad ir kaip keistai skambetu, kamuolio valdymas, kad ir musinejimas kamuolio tarp koju, na arba darant rimta driblinga pvz crossover, kuris yra laaaaabai efektingas.
Redaguotas Flasheris 23-08-2010 00:15