Toffy parašė:
Sveiki, esu Algirdas kitaip portale žinomas kaip Toffy. Žaidžiu krepšinį nuo 7 metų, tačiau dariau daugybe pertraukų po kelis metus. Pernai visą vasarą žaidžiau tik futbolą, dabar esu daug greitesnis, šiek tiek padidėjo šuolis ir tapau ištvermingesnis. Gyvenu kaime Pernarava. Čia nėra jokios sporto mokyklos ar sportinės plėtros. Vieną kartą žaidžiau už mokyklą prieš kitą mokyklą, sekėsi ne per geriausiai pelniau vos 4 taškus ir prasižengiau 2 kartus. Stadionas tikrai neper geriausias, asfaltas nelygus (kai kur duobės), aplink nepjauta žolė, aplink daugybė šukiu, o galiausiai aplink stadioną ganosi karvės VIRŠŪNĖ. Na ,bet tobulėjimui gan gera vieta yra turnikai ,bent tiek . Gerai ,kad bent žiema, trečiadienio vakarais, atrakina salę. Taip ,kad kiek supratot tenka remtis jūsų patarimais ir mokytis iš interneto. Neseniai susidariau treniruočių tvarkarašti, šiandien buvo pirma treniruotė, tačiau per gerai apie savę galvojau, krūvis buvo labai labai didelis, tad neseniai šiek tiek persidariau treniruotes į tris skirtingas treniruotes. Neseniai gavau 600 LT, taip ,kad turbūt varysiu į Krepšininkas.net stovyklą Na ,o kad atvažiavęs į stovyklą nepasirodyčiau n00b padirbėti turėsių nemažai. Ted tam kartui tiek ir manau pildysiu šį Dienoraštį kas kart kai kas nors įdomaus įvyks. Papildyta 2011-05-14
Na va šiandien buvom banke ir nusiuntėm į stovyklą rekvizitus. Dabar laukiu nesulaukiu kada gausiu laiška su patvirtinimu Katik sulaukiau
Žiriu, sąlygų krepšinį žaisti neturi. Tačiau tu vistiek siekti užbrėšto tikslo. MLdc.
wezdaz parašė:
sekmes, kiekviena diena dirbk, treniruokis ir pasieksi aukstumu) negalvok kad neturi salygu ar pan, krepsininkas.net yra tikrai kaip treneris)
Mano treniruočių arsenalą 50proc. Sudaro pratimai iš Krepininkas.net
po stadioną ganosi karvės, tikrai viršūnė. visai nieko toks dienoraštis, tik kai kur ne į temą kas nors parašyta. sėkmės treniruotėse, stovykloje ir šiaip krepšinyje. apmažink krūvius ir sportuok reguliariai. o jei ir tai nepadės, kreipkis pas daktarus dėl kojos.
Dėkui, o dėl kojos tai praktiškai praėjo, kai žaid-iu kašę tada pradeda ten skaudėti ,bet kai treniruojus tada ne. Dabar šį mėnesį mažiau kašį žaisiu, daugiau treniruosius.