Sveiki, pamačiau, kad ne mažai žmonių pradėjo kurti savo dienorasčius, tad galvoju, gal ir man kas nors išeis.
Taigi pradedu.
Esu Nedas Daugmaudis iš Šiaulių Raj. Kuršėnų.
Amžius - 13 metų. ( Gimtadienis - Birželio 10dieną. )
Ūgis - 166 cm.
Svoris - 41 kg.
Pozicija - Įžaidėjas / Lengvasis kraštas.
Esu dešiniarankis, lankau Kuršėnų sporto mokyklą.
Laisvalaikiu mėgstu būt su draugais, maudytis, pažaist futbolą,, per lietingas dienas dažniausiai sėdžiu prie kompiuterio. ;D
Nuotrauka - http://www.part.lt/img/7718918a59f7c2dbc24f24339fb4a3b873.JPG
Nuo pat gimimo mėgdavau kamuolius, žaisdavau su jais kiauras dienas.Dar pamenu pas mano geriausią draugą būdavo krepšinis,gal kokie 2 metrai auksčio. ;D mes būdavom maži, tai atrodydavo , kad jis būdavo aukštai ir svajodavom į jį įdėt.
Kai pradėjau lankyti mokyklą, pirmoje klasėje mane pakvietė žaisti krepšinį.
Nuėjau į pirmą treniruotę, ten susipažinom, visi gavo tvarkarasčius ir t.t .
Kitoje treniruotėje pradėjom po biški mokintis žaisti krepšinį. Treneris buvo labai geras, nešaukdavo ir panašiai.. Po dviejų metų lankymo jis išvažiavo į užsienį. Tada jį pakeitė kitas treneris, kuris treniravo 1993 metų gimimo paauglius. Jis mus moko iki šiol, taip pat nėra blogas, nerėkia, nebent tada , kai kai kurie per varžybas daro nesamones ( veržias tiesiai prieš tris žmones, neduoda pasų ir pnš.. ) . Šiuo metu savo komandoje tikrai esu neblogas žaidėjas. Galiu prasiveržti,įmesti tritaškius, taip pat neblogai mėtau iš vidutinio nuotolio, esu staigus,galiu apgauti priešininką, gerai matau aikštę ( per varžybas atlieku nemažai rez. perdavimų ) . Su komanda ir kitomis metų grupių komandom rugpjūčio 16d. išvažiuojam į stovyklą Šventojoje. Ten būsim 5dienas. Rugpjūčio 11d. prasideda treniruotės, o iki stovyklos pradžios planuoju nusipirkti naujus krepšinio batus. Mano pėda labai greitai auga ( šiuo metu jos dydis 43 ) , tad neleisiu 300/400 litų ant batų , nes po vieno sezono jų nebebus kur dėti. ( Ant batų išleist galiu 300 litų, bet leisiu tik 200 litų ( pirksiu Nike Zoom Speed Low 2) , kad sutaupyčiau 100 litų, ir galėčiau nusipirkti dar ką nors. Per žiemą buvau pasidaręs mažą programėlę vakarui ( hanteliai, atsispaudimai, atsilenkimai.. ) . Taip sustiprėjo ir išryškėjo presas, bei rankų raumenys. .
Nesenai patempiau nugaros raumenį (kuris dar pilnai nesugijo), buvau pas draugą ir ten darėm po 10 prisitraukimų. Padariau tuos 10 prisitraukimų ( mano rekordas ), tą dieną nieko nejutau, tačiau ryte atsikėliau nuo skausmo, gulėti niekaip neišėjo - turėjau sedėt, vaiksčiot normaliai irgi nėjo, kvėpuot buvo sunku. Todėl šiuo metu krepšiniu per daug neužsiimu. Namuose bandau atgaut formą po biški.
Nu va, šiam kartui tiek, tikiuos skaityt nebuvo labai nuobodu, jei kils klausimų, klauskit.
Papildyta 2011 - 08 - 12
Sveiki dar kartą, šiandien čia daug nerašysiu, tik kelis įvykius.
Tai vat, su draugais žaidžiam krepšinį, kad atgaut formą jau apie 3 savaites , kai tik išeina vakarais, dabar gal antrą ar trečią kartą žaidžiau su 20 mečiais, jie nežaidžia krepšinio komandose, bet pažaidžia visai neblogai, pasistumdo irgi su jėga, tad buvo smagu pažaist. Nusipirkau krepšinio batus Nike Zoom Speed Low II treniruotėms ir varžyboms. Vakar buvo pirma treniruotė, bet labai nesijautė, kad nežaidžiau aš to krepšinio daugiau nei pusę vasaros. Šiandien buvo antra treniruotė, treniruotėj prasižaist atėjo E. Mockevičius, su juo 4 prieš 4 pažaidėm krepšinį. Jis taškus mest galėjo tik iš tritaškių, tad įspūdžių buvo nemažai. ;p Žaidė dar ir vienas iš 92m gimimo komandos įžaidėjas. Pradžioj taškus skaičiavom, bet paskui pradėjom žaist ne dėl pergalės, o savo malonumui. Žaidėm linksmai, pajuokaudami, žaidžiant Mockevičius davė nemažai patarimų , kaip elgtis įvairiuose situacijose, ko nedaryt, o ką daryt. Tikiuos su juom pažaist dar ne vieną kartą. Seniau kalbėjau apie tą stovyklą su komanda šventojoje. Tai vat, antradienį į ją važiuojam, o kai grįšim iš stovyklos, po savaitės vyks 3x3 gatvės krepšinio turnyras, ten dalyvausim 97m ir jaunesnių grupėje ( mes 98m gimimo ) . Ten dalyvaus ir keli žmonės iš mūsų komandos, tad pasižaisim smagiai. Tikimės laimėt. Šiam kartui tiek, manau, dienoraštį vėl papildysiu po stovyklos, arba po turnyro. Sėkmės visiems. : )
Papildyta 2011 - 08 - 28
Sveiki, pasidariau kažkodėl tingus, gal todėl, kad vakar nuo ryto iki vakaro sportavau. ;? Bet šiaip ne taip susiruošiau papildyt dienoraštį. Taigi pradėsiu.
Stovykla - Važiavau su komanda į stovyklą, gyvenom Energetiko Poilsio Bazėje, maitinomės Energetike, gal kas nors matė delfi ar dar kažkur kitur, kad 10 vaikų apsinuodijo Energetiko maistu ir buvo naktį išvežti į ligoninę. Gerai nors tas, kad iš mūsų grupės niekas neapsinuodijo, ir kad neapsinuodijo pačioj stovyklos pradžioj. Savo noru iš stovyklos išvažiavom viena diena anksčiau. Per dieną būdavo dvi treniruotės, maitinimas tris kartus per dieną. Krūvis buvo tikrai didelis, nebuvom pripratę prie tokių treniruočių. Bet stovykla man patiko.
Krepšinio Turnyras 3x3. SK KRISTALAS - Vakar su dviem komandos draugais ir vienu vieneriais metais draugu dalyvavom 3x3 turnyre. Žaidėm 1997metų gimimo ir jaunesnių grupėje. Gaila, bet buvo tik viena komanda, kuri dalyvavo iš šios grupės. ;| Žaidėm varžybas, ir pralaimėjom, nes nebuvo komandinio susižaidimo. Kamuolio išvis negavau. Tad varžybas pralaimėjome 3 - 13 . Vienas žmogus iš teisėjų/organizatorių atėjo ir pasakė kad žaisim antras varžybas. Mes visi apsidžiaugėm ir nusiteikėm pasistengt labiau. Žaidėm antras varžybas - Galutinis rezultatas 6 - 3 laimėjom mes. Ilsėjomės po jų, pro šalį ėjo teisėjas ir paklausėm, ar žaisim trečias varžybas, jis atsakė , kad kieno skirtumas yra didesnis tas ir laimėjo. Mes nusiminėm, ir jau buvom be vilties. Po kokių 10min vienas teisėjas mum pranešė kad teisėjai pasitarę sutarė, kad mes žaisim trečias varžybas, taigi ėjom žaist. Nežinau rezultato, bet laimėjom trim taškais. Emocijos buvo labai geros, pasveikinom priešininkus su antra vieta. Laukėm apdovanojimų.. Atsiėmėm komandos iškovotą taurę, medalius ir diplomus. Taurę namo parsivežė draugas, nes jis pelnė daugiausiai taškų. Po apdovanojimų žiūrėjom visas kitas varžybas apie 3h, nes laukėm tritaškių konkurso, metėm po 10 metimų, iš ~15dalyvių į finalą turėjo patekt 4 žaidėjai, bet kadangi iš 10 metimų dauguma pataikė tris,o finalininkai vienas keturis, kitas penkis ir kitas šešis. ;D Tad, kad netempti į vakarą, į finalą pateko tik trys žmonės (aš pataikiau tik tris. ;/). Ištikro, šiek tiek nusivyliau, nes negavau daug pasų, žaidžiau už įžaidėją, o kamuolio rankose galima sakyt net neturėjau. ;\ artėja dar vienas turnyras, bet jame nusprendžiau nedalyvaut ir tai pasakiau savo komandos vienam draugui. Nes pats nenoriu ten eiti tam, kad pastovėt ant tritaškio linijos ir pažiūrėt kaip jie žaidžia. Šiam kartui manau užteks.
Fotogalerija iš turnyro - http://www.kristalas.net/photogallery.php?album_id=38 Mūsų komanda 15 nuotraukoje dešinėje.
Jei kas nors turit klausimų - klauskit, atsakysiu.
Papildyta 2011 - 09 - 03
Kuršėnų Sporto ir Kultūros Festivalio Gatvės Turnyras 3x3 :
Sveiki dar kart, krepšininkai ir krepšininkės. Kuršėnuose vyko sporto ir kultūros festivalis. Apie jį plačiau galit pasiskaityt jei įdomu čia - http://europeanbasketball2011.krc.lt/
Taigi šioj šventėj vyko 3x3 gatvės krepšinio turnyras. Prieš tai sakiau, kad jame nedalyvausiu, bet kadangi iš komandos vienas žmogus ( savanaudis ) išėjo, tad nusprendžiau sudalyvaut. Komandoje buvau su savo komandos draugais, vienu centru ir lengvuoju kraštu, aš buvau už įžaidėją. 1997m. ir jaunesnių grupėj dalyvavo 11komandų, dvi komandos buvo atvykusios iš Vilniaus ( Sostinės KM ) . Pradėjom žaist.
Pirmos varžybos - 9:3 laimėjom.
Antros varžybos - 10:4 laimėjom.
Pusfinalis - 3:0
Finalas - 4:1 pergalė mūsų. : )
--------
Turnyre taip pat dalyvavo tas žmogus, kuris iš mūsų komandos išėjo. Jų komandoj buvo du 97metų gimimo žaidėjai ( tarp jų ir jis pats ) ir vienas iš mano komandos ( Kuršėnų SM ) . Taigi jie prieš turnyrą ir per jį kalbėjo, kad jie laimės ir pnš, nebus ką veikt ir t.t .. mus jie žiauriai užkniso. ;D savo pogrupy pralaimėjo prieš vilnių ir komandą pasivadinusią "sajanai" (mūsų draugai, su kuriais susitikom finale) . Panašiai kaip Lietuva prieš Turkus kai žaidė, Turkai sakė, kad varžybos prieš Lietuvius bus jiems kaip treniruotė. Ir prisišnėkėjo. Labai nervina tokie žmonės. Po varžybų laukėm apdovanojimų, atsiemėm taurę, medalius ir diplomus. Taurę atidaviau draugui, nes labai norėjo. Na ir po apdovanojimų išsiskirstėm, nes buvom pavargę. ;Dp . Dar įkėliau nuorodą iš praeito turnyro SK KRISTALAS 3x3 , kurioje yra fotogalerija, jei kam įdomu galit pasižiūrėt.
Taigi šiam kartui tiek, tikiuos buvo įdomu pasiskaityt.
Komentuokit, jei norit kažko paklaust, klauskit. : )
Papildyta 2011 - 11 - 10
Sveiki dar kart. ;D Užsimaniau kažkaip paveikt kažką, tai papildysiu dienoraštį.
Lošiam mkle , 3 diviozione ... Žaidėm penkerias rungtynes, tris laimėjom, dvi pralaimėjom. Iš pogrupio, 4 komandos išeina, mes dabar 2 vietoj. Užvakar pralaimėjom prieš Rokiškį ant 8 taškų. :/ labai apmaudžiai, bet savim patenkintas, iš paskutinių jėgų sulošiau, tikrai neblogai pasirodė, buvo keletas kvailų klaidų, bet statistika turėjo būt nebloga. Abu pralaimėjimus užsidirbom išvykose. Vienas Rokišky, kitas Kupišky. Bet ir rezultatas toks apmaudus , prieš Kupiškį ant 9 gavom, prieš Rokiškš ant 8. Namuose pasistengsim, nusiteiksim ir turėtumėm laimėt. Žaidėm prieš Visaginą namie, ne užilgo turim važiuot į Visaginą.Susipažinau su Valiushka, fainiai taip. Pirmą kart per visus 3 metus toks sėkmingas sezonas, fizinės jėgos daugiau ( stovykloj atidirbom ), šiaip per treniruotes derinius gerai atidirbam, pasidarom per varžybas, labai dažnai suveikia ;] . Kalbėjau su mama, gali būt, kad į krepsininkas.net stovyklą į Ignaliną gal važiuosim su draugu kartu. Labai noriu į ją, tik tiek, kad dar nežinau ar pinigų gausiu tiek. Papildysiu po kelių rungtynių, kaip sekas. Dėkui, kas netingit paskaityt, gal kam įdomu buvo ;D . Klauskit jei kas. STATISTIKA: Kuršėnai - Panevežio SK' Mintis' - 10 taškų, 5 rez. perdavimai, 2 atk. kamuoliai, 2 perimti kamuoliai, 4 klaidos. Kuršėnai - Kupiškis - 11 taškų, 2 perimti kamuoliai. Kuršėnai - Visagino SC - 6 taškai Kuršėnai - Rokiškis - 14 taškų, 2 perimti kamuoliai, 3 atkovoti. Kuršėnai - Ukmergė - 4 taškai, 3 klaidos , 2 pražangos. Kuršėnai - Panevėžio SK Mintis - 12 taškų, 1klaida. Kuršėnai - Kupiškis - Kuršėnai - Visagino SC 0-0 - Kuršėnai - Rokiškis - Kuršėnai - Joniškis - 10 taškų, 8 rez. perdavimai, 3 pražangos, 1 klaida.
įdomus dienoraštis, nežinau nieko blogo nematau. sėkmės siekiant savų tikslų, ir gydantis nugarą.
p.s ateičiai - nepatarčiau ''girtis'' be statistikos, kad perduodi daug rezultatyvių perdavimų, gerai mėtai tritaškius. nes kiti tiesiog nepatiki ir pradeda apkalbinėt, kad pagyrūnas.
Liveta parašė:
įdomus dienoraštis, nežinau nieko blogo nematau. sėkmės siekiant savų tikslų, ir gydantis nugarą.
p.s ateičiai - nepatarčiau ''girtis'' be statistikos, kad perduodi daug rezultatyvių perdavimų, gerai mėtai tritaškius. nes kiti tiesiog nepatiki ir pradeda apkalbinėt, kad pagyrūnas.
dėkui. dėl statistikos supratau. ateičiai žinosiu.