2011-11-15
Sužaidėme pirmas draugiškas rungtynes už universiteto komandą Laiko daug negavau, nes komandoj labai daug žaidėjų, bet bendrai gavosi gal 10min per 3 kartus. Taškų nepelniau, bet savo pasirodymu esu gan patenkintas. Nors ir padariau 2 ar 3 klaidas (statistiškai), bet viena jų buvo grynos baudos - per rankas kirto ir kamuolį pamečiau, o teisėjas turbūt nematė ir nešvilpė. Apskritai teisėjavimas nelabai patiko, nes buvo dar keli momentai kai ne tiems kamuolį davė Bet ne tame esmė... Tos mano klaidos buvo kai persivarinėjau kamuolį per aikštę ir prispausdavo, na o aš be žaidybinės patirties dariau durnus sprendimus ir bandydavau labai paprastai prasiveržt. Pagalba iš komandos draugų irgi būtų padėjus
O šiaip dėl ko džiaugiuosi - gynyba. Mano dengiami žaidėjai kiek pamenu neįmetė kai aš juos dengiau, o ir kitiem dar spėdavau padėt Gavau tik 1 baudą ir sustabdžiau keletą greitų atakų, todėl nors ir padariau keletą durnų klaidų, jaučiau pasitikėjimą iš trenerio
O va rezultato tiksliai nepasakysiu, bet maždaug pabaigoje jis buvo 85~ - 45~ Atrodo triuškinančiai, nes mūsų suoliukas buvo ilgesnis ir galėjom griaučiau žaist. Šiaip komanda gerai žaidžia, tikrai nesitikėjau to Tai tiek šiam kartui Veliau gal foto bus.
2012-02-02
Po nemažos pertraukos nusprendžiau papildyti dienoraštį
Pirmiausia - jau grįžęs iš Čekijos, bet kadangi grupiokams sesija ir į universiteto salę neįleidžia, o už lango žiema siaučia, tai tenka tenkintis vienu kartu per savaitę buvusios mokyklos salėje bei šiokiu tokiu pamėtymu baseine, bet to tikrai maža Todėl turimą laisvą laiką stengiuosi išnaudoti namie - treniruoju savo jėgą bei kamuolio valdymą.
Štai nuotrauka komandos, kurioje žaidžiau Čekijoj (nors tik vienos draugiškos rungtynės, nes pas juos sezonas po naujų prasideda, bet treniruotėse smagiai pasižaidėm): http://img685.imageshack.us/img685/5338/vuto.jpg
Aš čia #15, bet apranga per didelė