Vardas, pavardė: Valius Sipčenko
Ūgis ir Svoris: ~172, 50kg~ (žinau, labai mažas svoris)
Pozicija: PG, SG (Labiau sg)
Komanda: Visagino SC
Lankymo metai : Maždaug 6metus lankau
Aš Valius , man 14m, iš Visagino. Lankau krepšinį ir žaidžiu už 1996m. gimimo komandą.
Krepšiniu pradėjau domėtis jau mažas, tačiau jį pradėjau lankyti gal tik antroje klasėje.
Taigi, atėjęs į treniruotes, porą mėnesių pasitreniravus, treneris pasakė jog žaisiu uz 1995, MKL'e, ne dėl to , kad labai gerai žaidžiu , o dėl žaidėjų trūkumo. Apie 95m.sezoną nepasakosiu , nes beveik nieko nepamenu ir šeip tada visi žaidėme blogai.
MKL : Po poros metų treneris sudarė 1997m.gimimo komandą. Pirmas sezonas buvo gan neprastas, laimejo gal 4varžybas ir pralaimejome gal kokias 6. Buvau vienas iš tų svarbesnių žaidėjų komandoje, kuris stengėsi,kad komanda laimėtų.
Antrasis sezonas buvo visiškai nevykęs , pralaimėjome visas 9 galimas rungtynes, iš tiek pat galimų
Dabar žaidžiu už 96m.gimimo komandą. Rungtyniaujame jau antra sezoną Mkl'e.
Sekasi gan neblogai, laimėjome 2 varžybas iš 3 galimų
Dalyvavau dviejuose krepšininkas.net stovyklose, 2010 bei šiais 2011 metais.
Stovykla puiki, treneriai puikūs, viskas patiko. Tad jei kas, abejoja ar važiuot, ar ne, tai būtinai važiuokit.
Tai tiek apie mane ir krepšinį. Tikiuosi patiko skaityti ir nebuvo nuobodu.
Ačiū už dėmesį, pildysiu dienoraštį komentaruose.
Valiushka.
Foto su krepšininkas.net nare bei stovyklos dalyve - Augusta.
Rytoj, ketvirtadienį važiuojam su komanda žaisti prieš Kuršėnus.
Kas ir kaip, rytoj jeigu namo atvaręs neužmigsiu, papasakosiu.
Papildymas
Tai va. Vakar buvome Kuršėnuose. Laimėjome 6taškais, nors po trijų kėlinių laiminėjome ant 20. Tačiau svarbiausia, kad laimėjome. Rungtynės buvo gan neblogos, pradžioje sunku nebuvo, tik gale
Pelniau 5 tšk. Nieko gero
Ačiū už dėmesį.
Papildymas
Vakar žaidėme su Šiauliais. Laimėjome, bet sunkiai. Žaidėme tragiškai. Laimėjome 7tšk. skirtumu.
Šiauliai sakė,kad neatvarys pas mus, tai iškarto 2pergalės mums.
Ačiū už dėmėsį.
Papildymas
Sveiki. Visai buvau pamiršęs apie dienoraštį.
Na ka gi, šį ketvirtadienį per treniruotę suvariau čiurną.
Penktadienį nuvažiavau pas chirurga, nes vos vaikščiot galėjau. Pasakė,kad čiurnos raiščiai patempti, negalėsiu sportuoti 3savaites.
Nuplaukė varžybos man.
Ačiū už dėmesį.