Sveiki,pradėsiu nuo šio sezono pradžios.Laimėjome 3 varžybas iš eilės iš tiek pat galimų,mkl.Vienas net ant92 taškų,kitas ant 42,o dar kitas prieš stipriausius varžovus ant 21(preitas metaus gaudavom ant 30 ar pnš.).Sezonas po kolkas komandoj įspudingas.1.Naujas treneris atėjo,buvęs krepšininkas ir aš tiek per 3metus nepatobulėjau kaip per pastaruosius 3mėn. 2.Nauji žaidėjai:atėjo vienas iš Vilniaus komandos liktai Tornado.Kitas 183cm. ūgio centras.Man šis sezonas sekasi tragiškai,treneris leidžia daug, aš viską padarau kaip reikia,bet nepataikau,būdamas snaiperis.Ir per tas kelias rungtynes kai pramečiau labai daug metimų buvau palūžęs.Tiesiog ateidavo varžybos ir neįmesdavau nors per treniruotes ar kieme mėčiau pagal savo galimybės gan gerai (baudos 81/100 tritaškiai 51/100 va tiek kieme mėčiau).Pildysiu po kiekvienos treniruotes ar varžybų.
Papildyta
Taigi per atostagas aš nemiegojau,o dirbau(aišku ne naktimis ),begiojau iš visų jėgų,silpnus gantelius ir giras kilnojau,atsispaudimus dariau ir pnš.Treniravaus kairės rankos varymą ir pasą,tobulinau metimą.Manau per savaitę į minusą nenuėjau.
Papildyta (2011-11-07)
Šiandien buvo treniruotė.Sekės lyg ir neblogai,jeigu pabaigoj nebūtų davęs žaisti su silpnesniais(nors manau esu tarp 3 geriausių =D).Sužaidžiau aišku ten gerai,bet manau yra šansas,kad mane gali nebeimti į varžybas,su tokiu žaidimu kaip žaidžiau per varžybas.Ryškiai esu praradęs trenerio pasitikėjimą. ;/ Papildyta (2011-11-08)
Šiandien dar labiau nesisekė.Buvo teniruotė tik valandą.Kažkas po atostogų pasikeitė,kai nebuvau dviejose treniruotėse(nebuvau Panevežy).pradėjo šnd ignoruoti,jei pvž nepataikau sako ką tu vėl nepataikai?Išmok žaisti ir pnš.Prieš atostagas visi manęs ieškojo,kad tik pasą atiduotų,o dabar ne paso praktiškai negavau.Treneris dar davė mėtyti po 10metimų du kartus.Pirmą sumėčiau 8/10,bet treneris kalbėjo su kitu terneriu,tad nematė,po to jis žiūrėjo kaip mėčiau ir pataikiau 3/10(iš vidutinio).Nu vą kažkas man yra...Ant galo treniruotes darėm daug atsispaudimu atsilenkimų ir t.t. ;/ Papildyta (2011-11-09)
Šiandien buvo treniruotė.Sekės kaip ir turi būti,tad ši treniruotė patiko.Rytoj varžybos,važiuojame į Joniškį,būtinai parašysiu kas ten buvo... Papildyta (2011-11-10)
Esu be galo laimingas.Ne dėlto,kad laimėjome prieš Joniškį ant 20 tašku.Laimingas todėl,kad supratau ką blogai dariau.Aš tiesiog jutau spaudimą nuo pačio savęs,man buvo privalu gerai sužaisti,kad būčiau laimingas ir kai nebejauti žaidimo malonumo to nepavyksta padaryti.Dabar pradėjau tai jausti ir manau grįš tas Nojus kur įmesdavo po 10trajakų iš eilės (=D).Nors šnd sužaidžiau labai prastai,bet visdelto....Mano statistika 8min. 0tšk.2rez.perd.2atš.kom. ir 1klaida.Bet aš dėl blogiausių šio sezono rungytių nepergyvenu. Happy day. : )) Papildyta (2011-12-25
Nū tai ką kalėdos jau.Nepildžiau jau ilgokai,nes jau kažkaip nusibodo šitas psulapis,bet dabar vėl sudomino.Niu vą tas mėnesis buvo kitoks nei visada.Pralaimėjom 1varžybas iš 15,ir tai tas vos,vos.Nelankiau krepšinio 3sav.Vieną savaitę sirgau,o kitas dvi reikėjo eiti į rebelitacijas.Man buvo pakrypęs stuburas,ir netaisyklingai dėjau kryžminius raisčius ar pnš. Nū ir dabar prieš savaitę vėl pradėjau lankyt kašę.Iš tiesų dar niekad taip gerai nežaidžiau,kaip per tą saivaitę treniruotėse.Tritaškius mėčiau kaip iš po krepšio.Viskas sekėsi,kiek metu tiek pataikau praktiškai,perdavimus pro nugarą atlieku ir t.t.Nežinau kas man yra,bet sekasi,net nežinau kokį čia žodį įterpti....Tikiuos,kad tas žaidimo jausmas,išliktų ilgai. P.S. Pasiekiu tinkliuką
Redaguotas Njz21 25-12-2011 13:10
(baudos 81/100 tritaškiai 51/100 va tiek kieme mėčiau)
Puikiai metai kieme bet varzybos yra kitas reikalas, reikia greicio ir istvermes. Nes jei tu tik ratu vaikstai ir metai - nieko nebus, turi buti tempas, cia tok mano patarimas, kad geriau zaistum O seip laukiam kol ka nors naujo parasysi