Parašyta 23-12-2011 21:03
dofkanas parašė:
Zmogau jei tu ant pakylos soki kurios aukstis 60cm , tai tu vistiek ant pakylos soki sulenkdamas kojas per kelius, ir aisku automatiskai isivaizduoji kad tiek pasoki, bet siekti lanka visai kas kita nei sokti ant pakylos , nes sokdamas ant pakylos sulenki kojas o , sokdamas siekti lano koju lenkimas suolio neprides ;D taigi jai sokdamas ant pakylos pasoki 65cm tai tavo suolis siekiant kasy ~35cm mazdaug ;]
Tame ir esmė, kad nelenkiu kojų. Nu gal čiučiut, ir įpratimo.
sveiki. Tai vat, susidomejau suolio gerinimu pries mazdaug metus, siuo metu sportuoju pagal savo sudaryta programa. Per metus, manau, padariau didele pazanga. Buvo 65cm kai pradejau rimtai sportuoti, dabar baigiu perlipti 90cm barjera. Jei kada susikaupsiu, parasysiu straipsniuka D
Parašyta 29-12-2011 20:20
Sveiki, gal rasydami parasykit ar is vietos ar isibegeje matavot, nes dabar palygint, suprast ar isrinkt, kuris cia auksciausiai soka neimanoma, vienas normaliai atrodo paraso, kitas paraso 14 metu suolis 70cm, tai jei is vietos, tai sakyciau nenormalus kazkoks, pirmas pasauly toks egzempliorius, o jeigu isibegejus gal dar ir imanoma. Ir, jeigu matuojat is vietos, matavimo pirmoj stadijoj reikia pasistiebus but.
Man 14 metų, esu 156cm ūgio.. Šuolį matavau tiksliai-51cm šokant iš vietos. Gaila nemoku išmatuoti šuolio įsibėgėjus, būtų gan įdomu. Gal kas pamokintų kaip?
Eim4s parašė:
Man 14 metų, esu 156cm ūgio.. Šuolį matavau tiksliai-51cm šokant iš vietos. Gaila nemoku išmatuoti šuolio įsibėgėjus, būtų gan įdomu. Gal kas pamokintų kaip?
Išsibegėjęs kiek gali pasiek lanką ir pažiūrėk su kuria vietą pirštų (ar rankos) lieti lanką. Tada pridėk prie kašės.
Išmatuok kiek su pirštų galiukais aukščiausiai pasieki pasistiebęs ir atimk
Kažkaip neišsimatuoju normaliai. Kai namuose bandžiau iš vietos šokti, tai siekiau lubas. Aukštis 240-180(mano ūgis)=60cm šuolis iš vietos. Pasistiebęs ir ištiesęs ranką - ~243cm. Realiai aš laisvai pašokęs turėčiau liesti savo kašio lanką (~296cm). Bet nesiekiu. Įsibėgėjus apėmiau viena ranką lanką. Kame čia diela yra? 60cm iš vietos tikrai yra, netgi daugiau, nes kaliausi truputį į lubas su galva.
Mano ugis 173 pasoku is vietos tiesiai i virsu 55 cm ir palieciu lanka . AS nesuprantu Duokit man toki suoli kaip pas soferi is vietos windmila sugruciau nejuokinkit lebronai kur po metra pasokat ;D