Gal kas esate darę šią programą? Kitą savaitę pradėsiu daryti šią programą, taigi galėsiu pranešti kaip man sekasi dabar mano šuolis apie 80cm, tikiuosi pasiekti 1m suoli arba daugiau
Geras,busi kai Vinc'as Carter'isnieko net nezinojau apie sia programa. Gali papasakot daugiau?
[img][/img]br />Allen Iverson<br /><a href="http://rumandmonkey.com/widgets/toys/testgen/4249/">Take Which NBA player are you? today!</a><br /><small>Created with <a href="http://rumandmonkey.com/">Rum and Monkey</a>'s <a href="http://rumandmonkey.com/widgets/toys/testgen/">Personality Test Generator</a>.</small></p><div></div>[img][/img]
Juock3--> šią programą pataria daryti nuo 14m, jeigu viską taisyklingai darysi, nebus ir neigiamos įtakos
DribllePro21--> taip, ją pirkau ir darysiu su draugais, nes su jais ir mečiausi pinigus ;D
HeXiD--> dabar tiek pašoku
P.S. po kokio 1 mėnesio įkelsiu video
Redaguotas TDRaF21 05-08-2010 22:29
Na ir kaip? Gerai atrodo programa? Ta prasme yra pasirinkimas visokiu pratimu ar kaip koks aa3 sudarytas? Ir kaip issiugdei toki suoli? Darei kokius aa3 ar ne?
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
kiek skaiciau tai ten yra visokie Deadlift, pritupimai su stanga, ir panasus pratimai, tai mirties traukos (deadlift) nepatartina daryti iki astuoniolikos metu, kaip ir pritupimu su stanga... Arba skaiciau neoficialia nes jei ten yra tokiu weight pratimu tai nelabai gerai.
Redaguotas P4ulek4s 06-08-2010 00:46
Lieva jump manual bent jau man. Vienintele programa kuria pasitikiu yra vertfreak 101. Su kureju imanoma gyvai facebooke bendraut. Viska paaiskina.
To zmogaus suolis is vietos 44" o running 51" .
aha, vertfreak101 labai gera programa, ir vien del to, kad galejau su autoriumi gyvai pabendrauti, jis man i daug klausimu atsake, tai nusipirkau programa, tikrai geriausia kokia tik maciau gyvenime Labai varijuoti galima Del to ir sakau, kad koks aa3 padeda tik "pradinukams", kuriems reikia visko, o po to kai jau esi stipresnis tie aa3 tiesiog nebepadeda
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
DribllePro21 parašė:
aha, vertfreak101 labai gera programa, ir vien del to, kad galejau su autoriumi gyvai pabendrauti, jis man i daug klausimu atsake, tai nusipirkau programa, tikrai geriausia kokia tik maciau gyvenime Labai varijuoti galima Del to ir sakau, kad koks aa3 padeda tik "pradinukams", kuriems reikia visko, o po to kai jau esi stipresnis tie aa3 tiesiog nebepadeda
Romka, nezinau kiek si programa gyvuoja, bet jei nemeluoju tai tik nuo balandzio - geguzes, tad as ja tik isigijau pries mazdaug 2-3 savaites, o be to dabar dar sky's the limit rytoj 11 savaite baigsiu (nes siandien padariau poilsio diena, apkeiciau su rytojumi, nes si savaite labai sunki mano kojoms buvo, tad manau, kad rytoj bus didesnis efektas, nei, kad siandien daryciau ). Tai va, sia vasara baigsiu sky's the limit, o po to rudeni-ziema rinksiuosi ka is ten daryti
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED