Parašyta 05-12-2007 18:59
darysiu sendien (Treciadieni) sunkia treniruote, nes pasitempiau desines kojos peda (Dariau driblinga "8" atbuline versija na kai atgal eini su tuo driblingu) tai kazkaip isprudo netycia kamuolys ir kai buwo koja tai po desine koja buwo kamuolys ir kazkaip keistai pasitempiau po 1 dieno dar nepagerejo bet greit jau nebeskaudes....Beto Kai darau AA3 jau dabar esu uztikrintas pvz.: Sendien pelniau 19Tasku ir padariau kazkur 6 rezultatyvisu perdavimus(Gal ir daugiau) o anksciau daug maziau ymesdawau ir tajp nedriblinguodawau Mane ypatingai peda wargina trenoiruotes nes man reikia pareiti nuo autobuso stoteles apie 1~2 Km. i diena bet seip savijauta gera kasis daug geriau sekasi ir tikiuos gal kokioje 9kl. atras mane talentu medziotojai bent as jau tajp nroeciau
nesusizavekit perdaug tomis programomis, ne kiekvieno zmogaus organizmas ir fizinis stovis gali jas atlaikyti ,tai tikrai nemenkas isbandymas sau, esme yra ne suoliuku kiekyje o kokybeje, geriau maziau bet teisingai atlikti pratimus, negu isokineti visa programa bet visiskai ne taip kaip turi buti, negalima daryti per skausmus( neturiu omenyje raumenu nuovargio) bet jeigu jauciate keliu skausmus nesikankinkite, suolis tikrai nera pagrindinis dalykakas. ir jeigu tu gerai soksi dar nereiskia kad tu gerai zaisi, viska reikia daryti protingai ri palaipsniui, norint buti greitai ir sokliam svarbu ne tik daug dirbti ant koju, bet daug judeti ir butinai tampytis, nes nuo tokiu programu raumenis tampa labia tvirti ir kieti, bet labia dingsta lankstumas, o tai ypac mazam zaidejui yra labai blogai, neziiurekit i jokius V.Carter, D.Wade ir t,t tai tikrai nepavyzdziai baltaodziui lietuvos krepsininkui , jeigu reikes kokios info rashykit man i pashta cia arba i mail Alanukaz@yahoo.co.uk turiu daug info tiek apie visas programas tiek apie ju atlikimus tiek apie pacio Jordano pamokas aikshteleje ir t,t,t,t,
Parašyta 11-12-2007 09:24
Seip mano kojas nenuvertinkit pries metus lankiau Karate 2 dirzus turiu ir tiktai wisas kunas su organizmu turi but priprate (lankiau tajp pat metus) zodziu neseniai baigiau karate
Fucker>> na as pvz buvau 3sav padares, po to kazkur menesi nedariau del traumos, tai dabar is naujo pradesiu o siaip man juokinga kaip cia visiem nuostabu kad 183 zmogus virs 3m lanko issoka as tai 178 ir ant normalaus uzsikabinu nesunkiai, tikiuosi idet po treniruociu