Kaizeris parašė:
dribllepro gerbiu tave, 10savaite dara, man jau 5savaite gan sunki darosi :/ sekmes tau
Na man irgi is pradziu sunku buvo, dabar tai nieko, tik siek tiek gasdina 15 - oji savaite kai paziuri i pratimu skaiciu Bet nieko, kaip nors istversim, o siaip nezinau kaip bus tau, bet as jau pripratau, na visada tas kruvis sunkus, bet kai pripranti tai atrodo iprasta, kad va sunku bus, va kojos bus sunkios, bet del rezultatu manau verta. Aciu, sekmes ir tau
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
Visu pirma , nelabai tikiu kad pas mane kojos galejo but silpnos , nes sportuoju jau nuo vaikystes pastoviai , i kalnus begiodavau seniau , krosus visokius ir t . t .. O siaip dabar darau 12 savaite ir kartais mekstu dar y sale nueit , buvo tox atvejis kad dariau aa3 nors buvau jau ir taip belenkaip nusikales dar sugalvojau nueit y sale , taj dar salei gerai palosem taj po visko darau atsilenkimus ir koja taip nesveikai sutrauke kad dieve padek , galvojau mirsiu , o kas svarbiausiai kad sutrauke ir skausmas dazniausiai praeidavo. o dabar kai sutrauke tai net iki siandien jauciu skausma , net bijojau alerta daryt , koja kazkokia keista , raumuo isproges , vena isokus ... taj nzn ar iki ryt atsigausiu , dar sioj savaitei dvi treniruotes lauke ir poilsis po to , duok dieve kad ryt tas raumuo atsigautu , eisiu pasimelst pries miega D
Tr1p - O tai kokia tu tvarka darai AA3? Nes jei rasei ketvirtadieni, jog laukia dvi treniruotes, tai butu ketvirtadieni ir penktadieni, tai yra, jog romis dienomis buna tik 15 - oji savaite Tu susikeli tas treniruotes kada patogiau? O del tavo kojos, tai tas silpnumas ne nuo sportavimo priklauso, mano kojos palyginti su kitais irgi gana silpnos, na netraukia taip, bet silpnokos, zinok, kad vieni gimsta tvirtesnemis kojomis nei kiti, o kitu buna silpnesnes... Be to jei po AA3 traukia koja(-s), tai gerk magni, visi ten tie tinka, bet tikrai turi padeti
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
As atsikeliau i ketvirtadieni , nes vakar neisejo daryt raumeni ziauriai skaudejo , todel ir sakiau kad dar liko siandienos ir dar kita trenirtuote . O del to magnio tai tas ir yra keisciausiai , as ji geriu jau gan ilgai , buvo nustoja traukt dabar vel pradejo , nors magni vartojau .
Nu galvoju reikes eit bandyt daryt siandien ta treniruote ...
cia kai kurie klause ar neuskauda koju ir t.t man. Ne.Geras apsilimas,krosiukas,tempimo pratimai,pritupimai ir darai. Man dbr 60x6 kartus suoliu rejke daryt.tj buvo savaite kur rejkejo dar shuat hoops daryt (30x5) tj visai su gera nuotaika dariau,ir visiskai neskaudejo koju.as matot jau is seno priprates ant kruvio ir man nko nesidaro.
NeRoN parašė:
cia kai kurie klause ar neuskauda koju ir t.t man. Ne.Geras apsilimas,krosiukas,tempimo pratimai,pritupimai ir darai. Man dbr 60x6 kartus suoliu rejke daryt.tj buvo savaite kur rejkejo dar shuat hoops daryt (30x5) tj visai su gera nuotaika dariau,ir visiskai neskaudejo koju.as matot jau is seno priprates ant kruvio ir man nko nesidaro.
Paziurejau Lietuviskoj versijoj tai 15 savaite ne 4x100, o 8x50, tas pats tik daugiau seriju, na suoliai man asmeniskai tai irgi sunkiausia dalis, dabar nezinau pagal ka reiks daryti, pagal lietuviska ar angliska 15sav.
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
DribllePro21 parašė:
Paziurejau Lietuviskoj versijoj tai 15 savaite ne 4x100, o 8x50, tas pats tik daugiau seriju, na suoliai man asmeniskai tai irgi sunkiausia dalis, dabar nezinau pagal ka reiks daryti, pagal lietuviska ar angliska 15sav.
zinoma kad angliska , tie lietuviai kai isvercia taj ... pagal juos per squal hoop reikia pasokt apie 15 20 cm
AS tai dar neidedu bet isvietos usikabiniu su viena ranka ant lanko mano 180cm o isibegejas dasokiu pansei tik 3cm aukscaiu o mano svoris 63kg ka man patartumete