Is kur cia tokias nesamones istraukei?? Suprasciau jei butu kokia programa su dideliais svoriais ir su jais reiktu daug sokineti, o cia reiktu sugebejimu stubura susivaryt Apsilima daryk ziauriai gera ir viskas gerai bus
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
Pvz man paskaudo nors viska teisingai atlikau bet manau čia tik kol neprates užtai daug skaičiau apie AA3 tai daug kas traumu gaven neisivaizduoju kaip tau nk nebuvo
mindecz - gal del to, kad dariau nuosirdu apsilima? Dariau sia programa vasara, nebuvo labai kur skubeti ir t.t. Man atrodo, kad tau nugara pradejo skaudeti del kazko kito, nu arba apsilimo nedarei, tada kai staigu kruvi duodi ir paskausta ka nors, pvz man taip buna.. Nu, o jei apsilima darei ir vistiek paskaudo tai gali buti del to, kad antsvori turi arba del to, kad nugaros raumenys silpni, visgi nugara yra suolio sudedamoji dalis o del tu susivarymu, nezinau, negaliu sakyti, kad visi, bet kiek man teko matyti is pazystamu dare, tai ten tas apsilimas patempia koki viena raumeni, prakalba didziaja dali laiko, neprasibegioja, 5min tas ju apsilimas uztrunka, tai ko noreti, o tada jau varo, kad si programa yra prasta, na, bet aisku zmones visada pirmiau kaltins ka nors kita, tik ne save..
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
Kai tikrinaus sveikatą tai pažymėjo svori normalu tai reiškias antsvorio neturiu dariau apšilimą (traumu nesu gavęs su raumenimis problemų neturiu bent jau kol kas)
Šią programą esu atlikęs iki galo irjokių traumų nepatyriau . Svarbiausia geras apšilimas ir teisingas pratimų atlikimas . Nu atrodo augu ir toliau , nugaros skausmų nejaučiu jokių problemų nėra .
Na bet man ir daug klausimų atsiranda pvz kai yra parašyta pratimuose
(Daryti ant vienos kojos, o paskui ant kitos.)
1.Taip suprasti, kad pvz 10 ant vienos kojos 10 ant kitos.?
2.Kai pabaigi 1 serija paskui reikia pailsėti po 5 treniruočių ir vėl pradėti 2 serija iš naujo.?
Nu šiek tiek tai pagerėti turėtų bet šiaip po 15 savaičių pagerėja. O jeigu skausmų nejauti tai gal netaisyklingai pratimus atlieki nes turėtų tikrai skaudėti raumenis ypač blauzdas nes man jau nuo dviejų dienų tik padarius skauda raumenis.
minde, turejau omeny skausmu nugaros, keliu i panasiai, o del raumenu tai as pasiteiravus su treneriu nusipirkau vitamu raumenims tai beveik neskauda, tik truputi rytais
approx parašė:
minde, turejau omeny skausmu nugaros, keliu i panasiai, o del raumenu tai as pasiteiravus su treneriu nusipirkau vitamu raumenims tai beveik neskauda, tik truputi rytais
Jei gali pasakyk kokius vitaminus vartoji man tai reikėtų nes raumenis skauda, nugara ir kairejį kelėna.
Mega Amino 3200, efektas junciamas tik po 1.5 sav. Jokio neigiamo poveikio
Girdejau kad vaistinese yra bet pats neradau pirkau pardotuveje maistas sportui, 100 tableciu 34litai kainavo
approx parašė:
ir beje man irgi truputi kaireji kelena skauda, tarptum ten trynasi kazkas, spaudzia :/ bet tik treniruotis metu arba zhaidziant krepsini.
Man lygiai tas pats irgi kaireji kelena spaudžia bet taip neskausmingai silpnai.