Šiaip dar geras dalykas jeigu tikrai gero suolio norit tai štanga gali jums padėti...Bet reikia jau metuku apie 17 turėti(galit ir anksčiau )tai pritupimai,leg presas,staklėse kojų lenkimai,pasistiebimai su stanga ir t.t tada gal po kokiu 6 mėn tokiu treniruociu ,galėsit det nuo 2 koju laisvai ir nuo vienos kojos laisvai(ugis jeigu butu kokie 184 ,manau uztektu)
Well parašė:
Šiaip dar geras dalykas jeigu tikrai gero suolio norit tai štanga gali jums padėti...Bet reikia jau metuku apie 17 turėti(galit ir anksčiau )tai pritupimai,leg presas,staklėse kojų lenkimai,pasistiebimai su stanga ir t.t tada gal po kokiu 6 mėn tokiu treniruociu ,galėsit det nuo 2 koju laisvai ir nuo vienos kojos laisvai(ugis jeigu butu kokie 184 ,manau uztektu)
Na šitos treniruotės tikrai duoda vaisių ,bet reikia atlikti saikingai ir serijomis,nes galima supvaryti ,kad ir tuos pačius sąnarius. Viska saikingai atliekant manau tikrai pasisektų išlavinti šuoli. Geriau daugiau laiko nei daugiau darbo (su protu). Daugelis kulturistu ir pan. tai daro įvairius pratimus sirgdami arba dideliais krūviais, todėl ir širdį sugandina....
P.s Čia tik mano nuomonė.
Jei jau dirbsit su stangom tai nusipirkit elastinio binto ir kojas apsyviniokit, nes man buvo taip, kad su 300kg platforma padirbus pradeda lyg keliai trupet, ziaurus jausmas, o apsyviniojus bintu zymiai geriau.
Karolis7 parašė:
Gal galit pasakyt iš kur atsisiųst Air Alert III lietuviškai?
Juk GOOGLE tam yra. Netingėk pasieškoti.
I'm forever blowing bubbles...
Pretty bubbles in the air...
They fly so high...
They rich the sky...
And like my dream...
They fade and die...
Fortune's always hiding...
I've looked everywhere...
I'm forever blowing bubbles....
Pretty bubbles in the air...
Ar verta man daryt air aletr 3 ugis 168,5 cm, 15metu. Manau jei gerai padarysiu apsilima tai dasokciau iki lanko nes man neuztenka labai mazai gal 1-2cm