lengva pasakyt daugiau valgyt šiaip manau reikia valgyt valgius kurie turi daug kaloriju ir daug ir aš bandau priaugt masės tai stengiuos valgyt kiek telpa
Visdar gadinatės kelius su tuo alertu? ;D jį manau reikia daryti arba su papildais arba jau gerai užkačialinus kojos,nes kitaip čia yra tikrai per didelis krūvis kojoms...
Jau jeigu šuolį gerinsiu, tai tik nesu AA... Čia jau daugma rašė, jog su kojom po programos-prastai, o jau kiek mano pažystamų susigadino savus kelėnus, tai tikrai net apie AA pagalvojus kraupu darosi..
Eim4s parašė:
Jau jeigu šuolį gerinsiu, tai tik nesu AA... Čia jau daugma rašė, jog su kojom po programos-prastai, o jau kiek mano pažystamų susigadino savus kelėnus, tai tikrai net apie AA pagalvojus kraupu darosi..
Lankai krepšinį? Jei taip-paprašyk trenerio-sudarys programą, pagal tave. Ir beto, jei lankai, tai per treniruotes tikrai pratimų yra šuoliui, taigi šuolį gerini ir per trefkes.
Jei ne, tai Artūro Lesčinsko programą siūlau, tikrai nėra pavojinga sveikatai. Taip pat SKY's THE LIMIT ir Sigito Krukio (abi yra krepsininkas.net portale).
Wader parašė:
lengva pasakyt daugiau valgyt šiaip manau reikia valgyt valgius kurie turi daug kaloriju ir daug ir aš bandau priaugt masės tai stengiuos valgyt kiek telpa
arba jei tu neapkrauni daug kojų ir jos prie to nepripratusios gali daryt air alert III tik po mažiau kartu ir po to kas savaite didint tuos kartus ir manau nebus blogai su kelieniais
Wader parašė:
arba jei tu neapkrauni daug kojų ir jos prie to nepripratusios gali daryt air alert III tik po mažiau kartu ir po to kas savaite didint tuos kartus ir manau nebus blogai su kelieniais
Suprantimano kojos nėra jau tokios silpnos 4 metai lankau treniruotes, savarą važiuoju į įvairias stovyklsa, todėl manau jog mano kojos nėra visiškai silpnos. Be to kartais kelėnus gryžus iš po varžybų ar treniruočių skauda. Buvau pas dakatarų, jie sakė jog mano kelėnų kremzlės nesukremzlėjusios. Kaip supratau tai laikina. Bet žaidžiant man jų neskauda
Nu ka vyrai, ryt 15 savaitė Asmeniškai šiek tiek net neramu, kaip ten bus.. Nes šuoliai po 8x40 jau ir taip baisiai sunkūs buvo. Ir su tokiu klausimu aš.. Ką siūlot valgyt prieš treniruotę? Ir kiek laiko prieš ją? Gal vieną iš "energinių" batonėlių bandyt? Ar redbull kokį? Nes sakau jums, žiauriai sunku buvo net 14savaitė kurį skirta yra "ruošimuisi"...
D0mantas parašė:
Nu ka vyrai, ryt 15 savaitė Asmeniškai šiek tiek net neramu, kaip ten bus.. Nes šuoliai po 8x40 jau ir taip baisiai sunkūs buvo. Ir su tokiu klausimu aš.. Ką siūlot valgyt prieš treniruotę? Ir kiek laiko prieš ją? Gal vieną iš "energinių" batonėlių bandyt? Ar redbull kokį? Nes sakau jums, žiauriai sunku buvo net 14savaitė kurį skirta yra "ruošimuisi"...
aš asmeniškai galvoju kad neapsimoka tokių dalykų naudot nes jie nesveiki jei buvo labai sunku tai reikia daugiau treniruotis
Kadangi matau, kad daug kam nepatinka "air alert 3" ir dauguma ieško naujų šuolio programų, kurios būtų efektyvios ir ne tokios sunkios. Todėl galiu pasiūlyti šias programas, apie kuria girdėjau labai daug gerų atsiliepimų. Tik bėda tame, kad jos yra mokamos, tačiau, mano manymu, rasti nemokamų ir gerų šuolio programų yra labai sunku. Jei tikrai norite pagerinti šuolį, tikrai verta pabandyti šias programas. O kad jos būtų pigesnės, galima ir susimesti su draugais. Štai šių programų nuorodos: http://e3de8edek7bmcxf43gsbck58zc.hop.clickbank.net/?tid=JUMPPROGRAM http://84ba55clg5dt6v7lhfwmax5tdv.hop.clickbank.net/?tid=SUOLIOPROGRAMA
Jei šios programos sudomino ir tikrai norite pirkt, prieš pirkdami rašykit man į pm, duosiu patarimą. Taip pat galite rašyti, jei iškilo kokių klausimų.
Žinoma daryk. Štai ir aš turiu klausimą, prieš pusantrų metų ir aš dariau Air alert,bet II,taigi šuolis tikrai pagerėjo gal per 10-15cm. Visi buvo labai nustebė,kai po vasaros atostogų šokau taip aukštai,buvau giriamas dėl padaryto progreso. Po alerto eidavau padaryti kojoms lengvai su 30kg pritupimų, itupsų ir kojų tiesimą,kol dariau buvo gerai. Nustojau daryt tuos pratimus,bet šuolį vis dar turėjau gerą. Mėgindavau dėt,bet šiek tiek pritrūkdavo. Visi manė,kad jau po kitos vasarios dėsiu. Atėjo kita vasara,nieko nedariau kojoms,kartais krepšinį pažaisdavau,o grįžus į šiuos mokslo metus tragedija. Nieko nebepašokau, lanko net pasiekt nesugebėjau. Nuo naujųjų metų pradėjau eiti į treniruoklių salę. Ten šiaip,kūnui pagražinti. Einu tris kartus per savaitę. Pirmadienis kojoms,trečiadienis bicepsui,penktadienis krūtinei(presui padarydavau po visų pratimų) Tai jau beveik kaip ir du mėnėsiai praėjo,kai einu į kačelkę ,tada prisiskaičiau,kad treniruojant kojas šuolis sumažėja(skaičiau,kad raumenys sutvirtėja,o šuolis nedidėja). Vakar maniau reikia pamėgint lanką pasiekt,tai net pats nepatikėjau,kad taip lengvai užsikabinsiu su viena ranka. Man padėjo treniruotės kojų raumenims? Ir susidomėjau Air Alert III, ar galėčiau jį daryti? Esu 184 ūgio, 68kg ir beveik 17 metų
Dqa, aš kai eidavau į kačelkę, taip pat dirbdavau ant kojų, tai šuolis padidėjo šiek tiek.
O tau daryt AA3 kažkaip manau, kad neverta, nes kiek esu skaitęs, tai ši šuolio programa yra silpnoms kojoms, o tu jau padaręs vieną šuolio programą.
Beja, labai jau mažas svoris tavo
Dėkoju už atsakymą . Dėl svorio tai taip... Nieko negaliu padaryt, valgau daug,bet svorio nematyt. prieš beveik metus svėriau 67,bet tada apsinuodijau maistu ir numečiau apie 4kg,tai vėl iš naujo viskas. Laukiu daugiau atsakymų su mano klausimu )
Sporto salėj tu maksimaliai sutvirtini raumenis, ko pasekoje turėtų padidėt ir šuolis truputį, esant tvirtiems raumenims (juos maksimaliai ištreniravus jėgai) daug lengviau didint vertikalų šuoli darant tam skirtus pratimus.
Dqa, nera prasmes tau daryti AA3, tau reikia jeigai sportuoti. Ir atsimink, kad svarbu ne kiek kartu gali pritupt, i su kokiu svoriu gali pritupt, tada suolis dides. Is patirties kalbu ;D
Parašyta 17-02-2012 13:02
Bent iki 16os tikrai nepatariu daryt, keliam kenkia tikrai ir patarimas, ivertinkit patys, ar turit bent siek tiek igimta suoli(palyginkit su bedraamziais), jeigu ne, tai net negadinkit sveikatos, nes suolis priklauso nuo to, kiek turi greituju raumeniniu skaidulu, ju galia ir kiekis igimti, todel, jeigu ju nera, geriau dirbkit ant technikos, taktikos, koordinacijos, o kas turi igimta bent siek tiek, atsargiai galima treniruot tas greitasias skaidulas.(sprogstamaja jega), butinai krepkit demesi i taisyklinga nusileidima po suoliu.