Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Ramūnas Šiškauskas - naudingiausias (2007-2008) reguliaraus Eurolygos sezono žaidėjas. Tapo pirmuoju lietuviu, iškovojusiu naudingiausio Eurolygos sezono žaidėjo titulą.
Eurolygos sezone per rungtynes vidutiniškai pelnė po 14 taškų, atkovojo po 3,2 ir perėmė po 1,1 kamuolio bei atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo. Maskvos klubo legionierius dvitaškius metė 59,4 proc. taiklumu, tritaškius 45,1 proc., o baudas 83,3 proc.
KeePIT begiok maksimaliai begioji po kokius 30m ar 50m (kiek nori ir kiek tau reikia tik tu pats gali zinot) i ikalne lengva, nuokalne, lygioj vietoj....nu yra ant treniruoklio tokio, kur ant pilvo atsigulus reikia lankstyt kojas, ten galiniem raumenim daugiausia, pasiieskok daugiau internete, tikrai turetum rast...
Parašyta 11-01-2008 13:06
soferis parašė:
PKJCorp, jau del ko, bet del begimo tai nesakyk, nes abu mano tevai buvo lengvatleciai, o mama dabar dirba trenere, pats biski sportuoju lengvaja atletika, taigi tikrai zinau, kad begime svarbiausias raumuo yra slaunies uzpakalinis...aisku jei tas raumuo labai stiprus, o peda vos laiko, tai naudos mazai, viskas turi but suderinta...
O mano tevas ir buwo lengvaatletis(jis ant begimo lb daug medaliu turejo), o siulej mano dedis treneris su tevais geras sutapimas Parašas mano yra mano metimas krepšinyje
Parašyta 12-01-2008 21:22
as dariau 8 aa3 savaites ir tikrai galiu pasakyti, kad kelieniu tikrai nepakerta tik kas savaite vis labiau atsibosta vis daryti ta programaNiekada nepasiduok, kad ir kaip butu sunku.