simasss > Na praleidau tavo komentarą, tai dabar atrašysiu. Manau gali daryti, tik atidžiai stebėk save
TukasW, žinau kad nenorėtum nutraukti, aš to ir nesiūlau. Tačiau pavyzdžiui man buvo taip : Pradžioje AA3 viskas ėjo truputi į gerą, tačiau vėliau tik į blogą. Ir pritariu tau kad būtum laimingas padaręs tiek programų, nes ne kiekvienas tiek užsiema programomis O šeip rekomenduočiau žiūrėti ne vien šuolio tobulėjimo, tačiau ir kitų krepšinio savybių.
Parašyta 24-11-2010 18:12
Hm nors vienas vienintelis zmogus is MILIJONO padare normalia diskusija apie Skys the limit Blm ieskodavau info apie ja, bet dazniausiai kokie skacai pradedavo rasinet apie AA, kelinta savaite jie daro ir kaip jauciasi. Man P* kaip jie jauciasi, ziauriai tai biesina... Tai va norejau paklaust, kiek padidejo suolis ir ar tikrai lb veiksminga programa? (cia apie sky's the limit) beto nevisada laiko buna ja atlikti tai butu galima daryti, power sets ar kaip jie ten vadinas, gerai nepamenu ir playometrics? Nes kitom dienom ziuriu ten pilvo preso, kaklo stiprinimui skirtos dienos. Aisku ir tai prisideda prie suolio, bet man laiko nevisada buna :/ Na o apie AA3.. dariau.. 5cm suolio praugo
Kaip gali neatrasti tarkim pirmai iš tų triejų grupių laiko, kai gali atrasti kitai ? jei stengsies viskam atrasi laiko.
Dėl šuolio padidėjimo, nenorėčiau meluoti ir spėlioti, kaip tai daroma rašant AA3 ir kitų programų pavyzdžiuose, todėl pasakysiu, kad viskas priklauso nuo mūsų pačių. Daug reikšmės genuose, nes tik dirbdami galime sužinoti ką jie mums davė, ar davė gero šuolio geną, sužinoti gali tik pats, kai kuriems šuolis kyla greit, kai kuriems lėtai, tačiau imtimai visi gali pasiekti labai gerą rezultatą, vieni daugiau kiti mažiau dirbdami - Tačiau nelinkėčiau įsivaizduoti kad esate tas, kuris greit tobulėja, nes tai trugdys susikaupimui ir progresui. Kitas dalykas, tai svarbu viską atlikti atsakyngai, kruopščiai, idedant daug pastangų ir visa kita.
Asmeniškai mano nuomone betkuris asmuo turėtu pasiekti bent penkiolikos centimetrų rezultatą po šios programos, tačiau viską reikia atlikti tvarkingai.
Kai prieš metus dariau pabandymui, per savaitę gavau 5 cm. Rezultatas buvo puikus, su kuriuo pasiekiau pirmą kartą lanką.
mano nuomone, kad air alert skirta daryt zmonems, kurie jau turi gera fizini pasiruosima, o skys the limit yra labiau pradedantiems, o del pratimu pedom sutinku.
_LUKAS_ parašė:
Na tada noreciau paklausti kuria programa pasirinkti jei rimtai nesitreniravau jau metus, pries tai tris metus lankiau krepsinio treniruotes.
Plyometric programas, pasieškok užsienio torrentuose yra labai daug geru video su įvairiais pratimais.
Aš kai bandžiau daryt AA3, tai labai raumenis kirsdavo, o Sky's the limit didelio nuovargio nejausdavau, bet atsibosdavo daryt. Neseniai buvau pradėjęs daryt sky's the limit is naujo, padariau 2sav ir pradėjo skaudėt žemiau kelienio, todėl mečiau ir darysiu prieš ir per vasarą.
Na, bandysiu daryt Sky's The Limit, sportuoju jau penkti metai ir prieš metus griebiausi daryt AA3, dariau tinkama apšilimą, danga nebuvo kieta, tai ir po 8os savaitės teko nutraukt dėl dešiniojo kelio skausmo, na bent man taip buvo, kaip kitiems? Ir būtų visai sužinot kitų nuomones, kurie baigę šias programas, kad būtų galima sprest iš daugiau nei vieno asmens palyginimo.
AA3 yra nuostabi programa koju jegai didinti, bet nera pratimu lankstumui ir greiciui, taigi as darau aa3 ir STL hibrida Siu programu nelabai galima lyginti, nes jos labiau akcentuoja skirtingus dalykus.
Parašyta 02-02-2011 19:45
siandien pradejau sky's the limt programa daryt pries ja darant pamatavau savo suoli ir nustebau pasirodo issoku 33cm gal cia ir nera daug bet man tai cia didelis skaicius kas savate dbr matuosiu kiek padideja suolis