TerminatorLT parašė:
Nu ka katik baigiau antros savaites antra treniruote, viskas tvarkoj nieko netiketo sunkiausia daryt buvo suoliukus ant pirstu 3x300, toks jausmas buvo kad sonkauliai pradurs plaucius... gal cia ne nuo to bet seip viskas tvarkoj tesiam programa!
Tie suoliukai patys nera sunkus, bet jei pradeda durt sona, kas dazniausiai ir buna, td pasidaro ypac sunku pratimas
suoliukai sunkiausias pratimas ? jus gal nejuokaukit, pvz su suoliais tai ner ka lygint, man suoliai yra pati didziausia kancia, nekenciu sito pratimo, o suoliukai, tai reikia visu pirma taisyklingai kvepuot ,tada nekirs jokio sono, o kai nekerta sono, tai vietoj uzrasytu 300 lasvai 1000 eina padaryt
noru paklausti kaip daryt situs pratimus
Suoliai - suoli daryt su tiesiom kojom ar lenktom?
Stabilizuojantys pritupimai ant kedes - kamoli iskart laiko po koja ar tik padarius pritupima ja uzdet ant kamuolio ir tada stotis?
Man tai toks jausmas, cia kai raso laisvom dienom eit butinai palost ir padeliot i zemesne kase, tai jei nenueini, tai nekazka tas suolis ir pagereja, darau 5 savaite , o gal tik koki 2-3 cm jaucias, kad auksciau soku, nesamone su tuo deliojimu i zemesne kase
DIPSIS_zalgiris parašė:
Man tai toks jausmas, cia kai raso laisvom dienom eit butinai palost ir padeliot i zemesne kase, tai jei nenueini, tai nekazka tas suolis ir pagereja, darau 5 savaite , o gal tik koki 2-3 cm jaucias, kad auksciau soku, nesamone su tuo deliojimu i zemesne kase
Cia tas deliojimas jokios reiksmes neturi beveik, tik tiek kad priprastum ta suoli naudot. Geriau susirupink mityba kaip raso programoje-maziausiai 15g baltymu suvartok po trefkes ir daug vandens gerk. dar blogiau nebus jei pratampysi kojos raumenis pries ir po trefkes. Ir visas tas suolio pagerejimas jausis tik po 8 savaites dar praejus kazkiek laiko kai kojos pilnai atsigaus, taip kad nesinervink per daug kad kol kas nepagerejo tas suolis tiek kiek noretum
DIPSIS_zalgiris parašė:
suderint mityba nepamirsk ir seip kojos pavargusios gi jej savaite ar pora tu pailsintum jas tai manau suolis iki 6-7cm pagaretu
Nuo pirmadienio pradedu. Kolkas tai siekiu lanka nuo dvieju koju vos vos.tai zadu po programos laisva uzsikabinti dviem rankom nuo dvieju koju.o taip tai lanka gan lengvai siekiu Gal ir deciau netycia nes pas mane senose trefkese buvo zemesne kase koks 290-295aukscio tai dedavau su dviem rankom.su viena labai labai retai nes kamuolio neapimu..
Baigiau vakar pirmaja savaite. Galiu pasakyti, kad pirma diena buvo labai lengva... antra ir trecia pagal sunkuma vidutiniskai.Na bet tik 1 savaite tai ko noret cia tik apsilimas tikram kruviui.
Pirma treniruotė labai lengvai praėjo. Tiesa dadėjau pratimų šiek tiek. Pavyzdžiui kaip žingsniai iš AA. Kur viena koja ant kėdės atsispiri ir pakeiti kojas. Tas veiksmingas. Taipogi šiek tiek pabėgiojau kas irgi padėjo neblogai. Nu žiūrėsim. Mano kojos visiškai netreniruotos, dabar šuolis yra 41 CM. Žiūrėsim kas bus po savaitės, dviejų ir pabaigoje