Gal galit padet nebezinau kaip suoli padidint esu 187cm o neidedu net su tinklinio kamuoliu.Esu dares air alert 3 su apsilimu 7savaites bet nepajutau poveikio. Dabar nesenai dariau pritupimus ir paistiebimus ant knygos ir taip pat nepajutau poveikio.Esu patyres nemazai raisciu patempimu abiejose kojose .Su stanga dirbt yra baime nes ugi gal augima sumazint gali (mano nuomone) bet 16metu man tai nelabai kaip ir augsiu daugiau gal galit ka patart?
smackdown parašė:
Gal galit padet nebezinau kaip suoli padidint esu 187cm o neidedu net su tinklinio kamuoliu.Esu dares air alert 3 su apsilimu 7savaites bet nepajutau poveikio. Dabar nesenai dariau pritupimus ir paistiebimus ant knygos ir taip pat nepajutau poveikio.Esu patyres nemazai raisciu patempimu abiejose kojose .Su stanga dirbt yra baime nes ugi gal augima sumazint gali (mano nuomone) bet 16metu man tai nelabai kaip ir augsiu daugiau gal galit ka patart?
Tai gal tavo jau suolio pabaiga ? Nezinau , ka ir patarti , jeigu niekas nesidaro.
Labas, esu labai panašus į tave (bent jau pagal ūgį). Mano ūgis 187,5 cm, ir aš irgi neįdėdavau net su tinklinio kamuoliu . Gal ir sunku patikėti, bet padariau visas 15 savaičių air alert 3, tikrai atsakingai dariau, stengiausi, bet nepadėjo. Kaltinu save, nes dariau žiemą, o mokykloje krepšinis būdavo tik kartą per savaitę, daugiau nelankiau niekur, o air alerte rašo, kad reikia daug šokinėti.
Whatever, vienu žodžiu, mano patarimas, kuris man padėjo per pastarąjį mėnesį su visu delnu aukščiau lanko iššokt (ir su krepšinio kamuoliu vos vos neįdedu, nes neapimu normaliai kamuolio):
paimk pirmus du pratimus air alerto ir tiesiog daryk kiekvieną dieną, gali kartais ir pamiršti, daryk po 3 kartus per dieną po kokia 15-20 šuoliukų pradžiai (tas pirmas pratimas) ir po 15-20 calf raises (antrasis). Aš taip darau, užtrunku per dieną gal 10 minučių tam, bet jaučiuosi taip, lyg greitai skraidysiu pati programa (mano asmenine nuomone) - nieko gero, bet galima savo malonumui keletą jos pratimų daryti ir raumenims poveikio tikrai turi. kai atrodys lengva, daryk daugiau tų šuoliukų, ir pamatysi, bus rezultatas
Šiaip yra toks variantas, kad visgi man padėjo, kai dariau visą programą, tiesiog dabar aš tuos raumenis kaip ir pratampau, pramankštinu darydamas po keletą tų pratimų serijų nedidelių, todėl raumenų tikroji potencija išryškėja bet labai esu patenkintas, darau kiekvieną dieną kai laisvą minutę randu ir va šiandien grįžęs namo atsitrenkiau su galva į lubas nestipriai atrodo visai pašokęs (nors lubos nėra super žemos, ištiesęs pilnai ranką pasiekiu tik su pirštu rankos), o anksčiau tik gerai prasitampęs ir pašokinėjęs taip pasiekdavau lubas (su galva ).
smackdown parašė:
dariau air alert 3 11sawaiciu , nepadejo . Tod darysiu kai koja sugis ta ka sakiau nes ten grynai ant blauzdu ir ciurnu eina , o kai dar delioji ar bandai tai dar ir taip dasideda
tiesą sakant po air alerto reik luktlet savaite, gal net kelis, kol raumenys atsistatys tada realiai turetu suolis geret. Beje viena pratimai nieko gero, reikia derinti šiek tiek ir mityba. Pasirūpinti elementariais vitaminais, ar bent jau prisižiūrėti daugiau
baltymu, gerti daug skysčių ir kt.
Parašyta 31-12-2011 18:54
geriausios programos tai pagal mane alertas 3 ir arturo lascinsko
geriau kacialink kojas kacialkei ir daryk tas programas.. nedaryk iskart keliu, daryk viena.. man asmeniskai arturo geriau kadangi keliu taip nesuvaro ,o mano suvaryti, skauda daznai ;]
Sveiki, mano ūgis apie 175, visai norėčiau lanką pasiekt. Žadu vasarą AIR ALERT 3 daryt. Dabar laiko nelabai turiu tai sakau gal bent kelis pratimėlius reiktu padaryt, kad šuolis pagerėtu. Gal patartumėt kokių būdų ar pratimų? Ir dar vienas klausimas ar padėtu šuoliukai per šokdyne šuolį pagerint?
Va man irgi tas suolis nedudoa ramybes, tikrai daug ivairiu pratimu darau (idupstai, pasistiebimai, suoliukai, pritupimai su hanteliukais), daug tampausi, bet kaip nepasoku ,taip nepasoku. Tiesa, nuo siu pratimu greiciau begu, bet norisi ir auksciau sokti. Gal dar ka kas galetu pasiulyti?