Nu ko tu netiki? Jug matosi, kad mazdauk dvylikos metu vaikas ten. As tai pvz tikiu juo. Kaip toks ilgas yra tai laisvai gali pasiekt. Dar suoli turi tai isvis.
Kažkiek įtikinai, bet negaliu garantuot, kad čia tikrai tu.Nors aš irgi galėčiau intike mergos nuotrauką, kai krauna įkelt ir pudruot smegenis kad tipo įdedu (nors net tinkliuko nepasiekiu ).
Nu dzin baigiam šitas nesąmones...
Šiaip gal ir patikėjau, nesiųsk foto, nereikia
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
Kažkiek įtikinai, bet negaliu garantuot, kad čia tikrai tu.Nors aš irgi galėčiau intike mergos nuotrauką, kai krauna įkelt ir pudruot smegenis kad tipo įdedu (nors net tinkliuko nepasiekiu ).
Baik bairius,nėr už ką...
Aciu uz supratinguma
Paimk į saują dulkes, išmeski - jos nyksta.
Ar ne zapadlo žinot, kad ir pats tokiu pavirsi?
simonas149 - is kur mums zinoti? Jei prie pc sedesi tai tikrai neidesi, ir jei nei cm nepaaugsi irgi tikriausiai neidesi. Dar labai anksti apie tai spresti.. Jei busi kokio 1.85 - 1.90m tai tada dar gera suoli jei turesi, neturetu buti labai sunku, bet jei busi kokiu 1.70m tai reikes super suolio
ltaugusta424 - zinau as eimiz, patikek tikrai dabar liecia lanka, maciau, nezinau ar kai rase tuos postus liete, bet neseniai maciau kaip soka tai wow, nemazas ugis + labai geras suolis = lanko pasiekimas, manau jis tikrai ikraus ateityje
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu