Aš dar truputį norėčiau pataisyti Laisvyda. Tai ne tik psichologinis spaudimas, reikia tai gerai atidirbti. Neužtenka vien susikaupti ties spaudimu ir galvoti, kad jei susikaupsim tai pavyks, ne reikia būti tam gerai pasiruošus ir turėti ištvermę, nes nepavykus gerai užspausti turi spėti gryžti į gynybą. Visi yra įpratę sakyti, kad spaudimas - tai loterija. Mums treneris aiškina visai kitaip, sako jei norit gerai mokėt spausti pirmą reikia gerai išugdyti ištvermę, po to mokėti gerai gintis įvairiais gynybos būdais (2-3 zona; 1-3-1 zona; 1prieš1 ir t.t..) ir tada spausti bus žymiai lengviau ir geriau. Nes spaudimas kainuoja dvigubai jėgų. Bet aišku psichologija čia taip pat labai prisideda.
Sunku prieš aktyvę lošt, net prieš aktyvę asmeninę ginybą, o kaip spaudimas per visą aikštę tai žiauriai ,žiauriai sudėtinga, nors man tokios varžybos buvo tik vienos dėl 3 vietos, tai iškart duodavau kitiem persivaryt, kad i centrui . Pasinaudosiu patarimais ir pabandysiu jeigu aktyviai dengs mane, greitais kladinančiais judesiai apgauti.
Aktyvi gynyba yra viena iš mano kozerių, kadangi manęs nepavyksta pergudrauti klaidinančiais judesiais, nebent būna bėgama greit vienur ir staigiai atgal, aš greit išsibėgėju bet sustojimas + bėgimo krypties pakeitimas iš manęs atima maždaug pusė sekundės, todėl jeigu labai judrus tuomet pergudraus, o tokie judrūs būna tik ižaidėjai.
addict - o ka tu zinai? Man kartais tenka susidurti su tokiais zaidejais kurie tiesiog labai gerai ginasi ir sunku juos apeiti O siaip tai reikia moketi kibia ginyba apeiti, jei mokesi - tai kaip ir Laisvydo pasakojime viskas baigsis gerai
SKY'S THE LIMIT
AIR ALERT 3
AIR ALERT ADVANCED
Tai programos, kurias padariau, jei turite kokiu klausimu apie jas, susisiekite su manimi per PM, padesiu
addict parašė:
windoes tai pastebejau prakales bloku sistemas trajakus ginybas visokias augantis superstaras jo neimanoma apgaut
šeip žodis ,,prakales" tai tas pats kas pardavęs.
Taip esu gerai besiginantis, jei nežinojai gynyboje tenka ir blokus duoti.
Puolime dažnai naudoju savo jėgas nuo tritaškių linijos, nes man puikiai sekasi.
O tu ką galvoji kad už tave niekas geriau nemoka žaisti ?
addict parašė:
windoes tai pastebejau prakales bloku sistemas trajakus ginybas visokias augantis superstaras jo neimanoma apgaut
Puolime dažnai naudoju savo jėgas nuo tritaškių linijos, nes man puikiai sekasi.
addict parašė:
windoes parašė:
[quote]addict parašė:
pagal tavo postus susidaro tokia nuomone
Edit: Manau žmonės tave užstotų tave šitoje situacijoje jeigu ne tavo toks išsišokimas.
Pala, pala, nu biški pats pagalvok, rašiau dienoraštį, kaikuriems patiko, prašė dažniau rašyti, nu tai ir rašiau, tačiau kažkam nepatiko, todėl dabar turi dėl kiekvieno mano posto priekaištauti.. Viešina nuotraukas, kurios yra paviešintos, bando kažką pasakyti apie mane, tačiau nei nepažysta, nori pasakyti kai tau taip darytu tu nesinervintum ?
Iš foto dar negali spręsti.. Nes tu nematai mano galimybių, nežinai kaip ką darau, nieko, jeigu būtume susitikę ten pasikalbėje, gal ir būtum galėjęs ką nors spręsti, tačiau nemanau kad tavo nuomonė būtu tokia..
Nematau priežasties toliau kažką aiškinti, tiesiog tęsiu savo ,,darbą", o jūs galvokit ką norit, bet jei kada man pavyks iškilti į stipriąsias krepšinio lygas, tikrai nepamiršiu tokių požiūrių.. Su šia viltimi ir užbaigiu savo gaidą..
windoes parašė:
Pala, pala, nu biški pats pagalvok, rašiau dienoraštį, kaikuriems patiko, prašė dažniau rašyti, nu tai ir rašiau, tačiau kažkam nepatiko, todėl dabar turi dėl kiekvieno mano posto priekaištauti.. Viešina nuotraukas, kurios yra paviešintos, bando kažką pasakyti apie mane, tačiau nei nepažysta, nori pasakyti kai tau taip darytu tu nesinervintum ?
Iš foto dar negali spręsti.. Nes tu nematai mano galimybių, nežinai kaip ką darau, nieko, jeigu būtume susitikę ten pasikalbėje, gal ir būtum galėjęs ką nors spręsti, tačiau nemanau kad tavo nuomonė būtu tokia..
Nematau priežasties toliau kažką aiškinti, tiesiog tęsiu savo ,,darbą", o jūs galvokit ką norit, bet jei kada man pavyks iškilti į stipriąsias krepšinio lygas, tikrai nepamiršiu tokių požiūrių.. Su šia viltimi ir užbaigiu savo gaidą..
Šeip vėl parašiau didelį atsakymą, tačiau kvailai atrodo kad į tokį trumpą klausimą atsakyčiau jau vos ne knyga ;D
Na nusiraminau dabar jau, nu nepavyko irodyti kad esu toks ar anoks tai nepavyko, vadinasi toks ar anos nesu, nu žodžiu sėkmės..
Be to dėl aktyvios gynybos pastebėjau kad pradėjau labai dažnai netyčia ar iš alkūnės į akį ar dar ką nors bet subauduoti, ką patartumėte daryti? o kitavertus gal ir gerai toks kerštas, nes kai ir aš puolu bauduoja kiaurai, bet per rungtynes tai sėdėčiau per pirmą kėlinį jau ant suolo dėl išbaudavimo, agresyvesnis gynyboje palikau
Gal mėsos perdaug valgau ? kiek žinia mėsa daro žmones taip pat agresyvesnius kaip ir kitus gyvūnus
Nekenčiu aktyvios gynybos.. nei pats moku ja gintis, nei žaist prieš ją.. Visuomet kai spaust mane pradeda, nesamoningus sprendimus priimu (perdavimai katastrofa, metimai dar blogiau..)... Žodžiu, bandysiu pasinaudoti šia informacija ir kažkaip tvarkytis. ;D