windoes> tu valgyt ir gert negali parą laiko ne dėl to, kad kas nors taip sugalvojo iš oro, o dėl to, kad per operaciją atsiprašant neapsikakotum ir neapsisysiotum, nes nuo vaistų paralyžiuojama pusę kūno ir to jo nekontroliuoji.
nu joo ir tikrai ne koks jausmas buna D
mane i ligonine pagulde geguzes 5.. o operavo 7d.. nes nezinojo kaa gales operuot tj taip lygiai dvi paras nej valgiau nej geriau.. iki operacijos..
O Laisvi, ketini kaikur rebilituotis??
as ir kur man arciau rebilitavausi Utenoje.. bet jokio seip skirtumo kur visur panasios proceduros.. bet svarbiausia tj buna sporto ir gimnastikos salese.. su gumom ir kamuoliais dirbt.. o dbr tau tave koki itvara kai isvykai is ligonines???
Aisku Kad gali.. klausiau mane operuojanciu daktaru.. jai vel nutruktu vel imtu nauja raisti is tavo blauzdos ar kur ten.. ir detu isnaujo.. Bet ajsku buna ir labaj daznaj kad truksta antra kart ypac jai bloga reabilitacija buna..
Ugne13 parašė:
Aisku Kad gali.. klausiau mane operuojanciu daktaru.. jai vel nutruktu vel imtu nauja raisti is tavo blauzdos ar kur ten.. ir detu isnaujo.. Bet ajsku buna ir labaj daznaj kad truksta antra kart ypac jai bloga reabilitacija buna..
Gal pasirodys durnas klausimas. Bet Blauzdoj daug tu raisciu, kad is ten ima? Jie atsigamina ar kaip? ;DD
;DDDDDDDD nu seip as ne daktare.. bet kai as gulejau ant operacines stalo.. tj irgj to paciio paklausiau poros daktaru kurie mane operavo...
Jie man atsake.. kad pas zmogu tam tikrom operacijom yra kaip ir atsarginiu daliu kuriu prireikus galima paiimt.. seip ten manau niekas neatsigamina ir panasej.. tiesiog isiima ir tiek. as bent jokio pasikeitimo nejauciu man regis man is blauzdos ime.. bet nej randu nej keisto kokio jausmo nera.. viska padare per viena 5cm pjuvi.. ir dvi grezimo skyles ;D
Parašyta 13-11-2011 00:47
Tai va, baiges mano dejimai, kasis, plyso priekinis kryzminis raistis, suplesyti abu meniskai, vienas nuplyses ir pasislinkes tarp blauzdikaulio ir slaunikaulio, sudetinga operacija, po jos, jeigu viskas sekmingai metai rabilitacija ir gal sioks toks grizimas i sporta, reikes labai dideliu pastangu tam, bet jau susitaikiau ir esu pasiruoses, operacija planuojama gruodzio pabaigoj